Let's Play XCOM! Εκδήλωση ενδιαφέροντος και επιλογή παιχνιδιού

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Και θα αφήσω ασχολίαστους τους προδότες που δεν διάλεξαν τα χρώματα του ragequit για τη στολή.

Μα όλοι τα χρώματα του RQGR διαλέξαμε!!!111!!! Κάποιο πρόβλημα θα έχει η οθόνη σου.

Ήρθε κιόλας η σειρά μου;
Όνομα βάλε το γνωστό, δεν είμαστε να αλλάζουμε όνομα στα γεράματα.
Βάλε Αρρεν, καυκάσιο χρώμα δέρματος. Θέλω να έχει καραφλίτσα και αλογοουρά χρώματος γκρίζου ή καφέ.
Στην στολή βάλε κυρίως κυπαρισσί. Τώρα για την διχρωμία, ξέρω' γω βάλε κάτι που να ταιριάζει, κανένα κοκκινάκι ή χρυσαφί.
Μια χαρά λατέρνα θα γίνει ο δικός μου. :ROFLMAO:

Ήρθε κιόλας η σειρά μου;
Βάλε Αρρεν, καυκάσιο χρώμα δέρματος. Θέλω να έχει καραφλίτσα και αλογοουρά χρώματος γκρίζου.
Στην στολή βάλε κυρίως κυπαρισσί. Τώρα για την διχρωμία, ξέρω' γω βάλε κάτι που να ταιριάζει, κανένα κοκκινάκι ή χρυσαφί.
Μια χαρά λατέρνα θα γίνει ο δικός μου. :ROFLMAO:

Δεν ξέρω αν το παιχνίδι διαθέτει τις απαραίτητες customization options για το λουκ "ο Παύλος Κοντογιαννίδης ως Iron Man" που επιδιώκεις. Μεταξύ καραφλίτσας και αλογοουράς τι προτιμάς;

Βάλε αλογοουρά μωρέ, εκεί θα τα χαλάσουμε;
Όνομα το γνωστό.

@Admiral
Ναύαρχε χίλια συγνώμη ήμουν για αναγνωριστική αποστολή στας εξοχάς και ευπειθώς αναφέρω οτι είμαι έτοιμος προς εκμετάλλευση!!!

Ονομα: Norshgaath
Στολή: Μαύρο Main-Κίτρινο η πορτοκαλί stripes- Ασπρο αν έχει τρίτη επιλογή (δε θυμάμαι)

Σωματότυπο ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και μετρίου αναστήματος!!!! Καραφλος με γυαλιά ηλίου και μπαντάνα και φόρτωσε οτι τεχνολογικό cosmetic gadget σε αφηνει!

I trust my cholesterol in your able hands!!!

Last edited:
Αναμένω πως και πως την έναρξη! Το τεστ μου φανηκε μια χαρα, η φωνη κομπλενταν και ο ηχος ωραιος!

ΦΙΛΕ ΜΟΛΙΣ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΤΟ AVATAR ΜΟΥ!!! :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

RK RGGR AYN TINAPEIS RAND

1920px-Anarcho-Gadsden_flag.svg.png

Κάπως έτσι σε φανταζόμουν και εγω αλλά με μούσι, κοντά έπεσα :cool:
ο ντάρκ άρκον κάποιον αλλο μου θυμίζει από την άλλη...

Ωραίος Ναύαρχε. Ζωγράφισες πάλι.
Ποιόν σας θυμίζω ρε παιδιά; Είναι ολόιδιος εγώ αν βγάλεις τα πολλά μαλλιά, την κοτσίδα, το γένι και του αλλάξεις χρώμα στις τρίχες. :ROFLMAO:

Λοιπόν, το τελικό φορμάτ θα έχει ως εξής: Το κάθε update του Let's Play θα ανεβαίνει σε μορφή άρθρου. Το κείμενο και οι εικόνες θα περιγράφουν όλα όσα θα συμβαίνουν μεταξύ των μαχών, ήτοι base management, promotions, εξοπλισμός και επιλογή αποστολών, ενώ οι αποστολές αυτές καθεαυτές θα ανεβαίνουν ως βίντεο στο στυλ του sample που ανέβασα στις προηγούμενες σελίδες. Τα άρθρα θα συνδέονται με ένα (καινούριο) κεντρικό thread για κάθε λογής σχόλια. Συμμετοχή στο let's play για εκπροσώπηση in-game με τον δικό σας στρατιώτη συνεχίζετε να δηλώνετε εδώ, μέχρι να ανέβει το πρώτο άρθρο και να δημιουργηθεί το κατάλληλο official thread. Θα προσπαθήσω να κρατήσω τα videos περίπου στη διάρκεια του sample (15-20 λεπτά), εάν μελλοντικές αποστολές διαρκέσουν πολύ περισσότερο θα τις σπάω σε δύο συνέχειες.

Επίσης, πρέπει να αναφέρω ότι τα mods που χρησιμοποιώ δεν τα έχω παίξει ποτέ στο παρελθόν οπότε δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω όσον αφορά νέο εξοπλισμό, research tress κλπ. Πρώτη προτεραιότητα θα είναι να έχουμε περισσότερους στρατιώτες στην αποστολή, οπότε από facilities θα χτίσω πρώτα το Advanced Warfare Center που θα αυξήσει την ομάδα σε πενταμελή σε πρώτη φάση. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε στην πορεία.

Τώρα, όσον αφορά τη σύνθεση της εκάστοτε ομάδας, με τους τραυματισμούς, θανάτους και fatigue πιστεύω ότι θα χρειαστεί να κάνουμε εκτεταμένο rotation. Μετά την πρώτη αποστολή θα επιδιώξω να παίρνω τουλάχιστον έναν rookie μαζί ώστε να γίνονται σταδιακά level up και να μπορούν να καλύψουν επάξια τα κενά που θα δημιουργηθούν.

@Admiral

Δεν θέλω να επηρεάσω τον καλλιτέχνη. Από μένα έχει πλήρη ποιητική ελευθερία, φύλλο, χρώμα... απλά κράτα το ccwr ή Tsipouras ότι σε εμπνέει παραπάνω.. :)

sry για την καθυστέρηση was a rly busy sunday :-/

@Admiral

Δεν θέλω να επηρεάσω τον καλλιτέχνη. Από μένα έχει πλήρη ποιητική ελευθερία, φύλλο, χρώμα... απλά κράτα το ccwr ή Tsipouras ότι σε εμπνέει παραπάνω.. :)

sry για την καθυστέρηση was a rly busy sunday :-/

Ok, ελπίζω να μην το μετανιώσεις! 😁. Just kidding, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα ή θες κάποια τροποποίηση πες μου και θα το κάνω. Το απογευματάκι θα ανεβάσω τη δημιουργία μου και θα σε taggάρω. Με την ευκαιρία, υπάρχει κανένας που έδωσε περιγραφή και δεν του έφτιαξα ακόμα avatar;

Status
Not open for further replies.
Back