Λεβεντιά καμαρωτή

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!


Quake_gl wrote:


Grmadness wrote:
Sent, scent, cent, saint from Athens with love.
</blockquote>

Σας ψεκάζουν. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> :evil:</blockquote>

Εμάς; Εσείς ψηφίζετε Λεβέντη. :spiteful:



 
Τελικά οι διατυμπανιστές της "λογικής φωνής" (δεν σαρκάζω ή ειρωνεύομαι, παραθέτω quote), όρμησαν να "προπυλακίσουν" (δεν σαρκάζω ή ειρωνεύομαι, μεταφορικά το λέω) αποκαλώντας ζώα όσους δεν ψήφισαν το ίδιο με αυτούς. Μόνο σε εμένα φαίνεται "κάπως"?

Σε μία ευχάριστη νότα, ο αριστερός Τσίπρας κλείνει ήδη deal με τον Καμμένο (με κληρονομιά εκ ΝΔ για να μην ξεχνόμαστε), με τον τελευταίο να παίρνει πάλι το παλιό του υπουργείο. Ούτε οι δανεισμοί του Ολυμπιακού στην Super League τέτοιο πράγμα.

Καλή δύναμη σε όλους από αύριο εύχομαι, με γρήγορα συμπεράσματα και πάντα καλά (πολιτικά) αντανακλαστικά (πάλι δεν σαρκάζω ή ειρωνεύομαι, για να μην παρεξηγούμαι το λέω).
 
Αυτόν τον Λεβέντη τον έχω παρα-κολουθήσει σε όλη την τηλεοπτική του καριέρα από τότε που τον παίρναμε στο τηλέφωνο στις εκπομπές του για να σπάμε πλάκα. Και μιλάω για 20 χρόνια πριν.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Οσο γερνάει πάντως όλο και ποιο συμπαθής μου γίνετε αλλά με τέτοια φάτσα δεν πας πουθενά...<img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
O Τσίχλας τώρα λόγο και ότι στα μαθητικά μας χρόνια πηγαίναμε σε διπλανά σχολεία και έχουμε δώσει κοινούς αγώνες σε καταλήψεις που κρατάγανε για μήνες... ένα είναι δεδομένο γιαυτόν και για την κατάσταση που διαμορφώνετε. Η γενιά των γέρων που κατέστρεψε την Ελλάδα φεύγει. Ερχεται η νέα γενιά που όμως είναι τελείως άγνωστο αν έχει την δύναμη να αλλάξει κάτι η αν έχει την φαντασία να δημιουργήσει ένα σύγχρονο κράτος.
Σας αφιερώνω και αυτή την φώτο που είμαι εγώ μαζί με κάτι άλλους στην κατάλυψη του σχολείου του Πολυκλαδικού Αμπελοκήπων τότε στα χρόνια που είχαμε πρόεδρο 15αμελές τον Τσίπρα.
Αν βρείτε ποιος είμαι στην φώτο εμένα να με χέσε.. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

<img src="http://www.paremvasis.gr/wp-content/uploads/2012/01/16arhs.jpg" alt="16arhs.jpg" class="bbcode_img" />
 
δεν υπηρχε τιποτα πιο ευκολο για τον τσιπρα απ το να ξανακανει εκλογες και να παρει 160 βουλευτες. το οτι δεν το κανει το θεωρω μια κινηση ευθυνης, αφου η οικονομια δε θα αντεχε κι αλλες εκλογες κι ο χαμενος χρονος θα ηταν υπερπολυτιμος.
ουτε εμενα μ αρεσει ο καμενος, αλλα αν τα βαλω στη ζυγαρια κι απο διπλα τον αντωνακη "πες-το-στον-πατερα-σου-νικολα" και τον βαγγελακη που κλαφτηκε αποψε οτι ο γιωργακης του πηρε το παιχνιδι του αθροιζοντας ο πονηρουλης τα δυο αποτελεσματα (ξερω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 6 ανθρωπους που ψηφισαν γιωργακη, και αν δεν κατεβαινε το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ψηφιζαν βαγγελακη), θα προτιμησω ΜΕ ΑΛΑΛΑΓΜΟΥΣ ΧΑΡΑΣ τη λυση καμενου.
 
https://www.youtube.com/watch?v=U06jlgpMtQs&feature=youtu.be
approved by Gaius
 
Όταν είχα πει πως αν ο συριζα πάει στο 34-35% και γύρω στις 145 έδρες, υπολόγιζα πως θα επιδιώξει δεύτερες εκλογές. Αλλά αυτό το αποτέλεσμα με ξεπερνάει. Να πιάσει το απόλυτο μισό (σε έδρες), ε δεν το είχα φανταστεί ούτε για αστείο.

Βέβαια, σε αυτές τις εκλογές στις οποίες έβλεπε να πλησιάζει η αυτοδυναμία, έκανε ένα ωραιότατο τουμπεκί στα περί απλής αναλογικής. Ούτε μια φρασούλα δεν ξεστόμισε. Ελπίζω να το θυμηθεί στην πορεία.
 
Για να μην τραβάω μια συζήτηση για το ΕΣΠΑ, ας κοιτάμε την γενική εικόνα. Για εμένα δεν είναι ζήτημα χρηστης η οχι διαχειρησης, το ζητημα ειναι δομικο. Σε άλλο θρεντ ας τα πούμε πιο αναλυτικά.

Όσο για την γενική εικόνα που έλεγα, ας διαβάσουμε αυτη την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, για να δούμε ότι τα προβλήματα δεν είναι μόνο ελληνικά, η ρηχά.

http://www.thepressproject.gr/article/71933/Einai-bebaio-oti-oi-kuriarxoi-tha-antidrasoun

Επίσης, ασχολίαστο περνάει ότι ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. Δε πίστευα ότι θα το δω ποτέ αυτό. Αυτό από μόνο αποτελεί πεδίο χαράς.
Από εκεί και πέρα, συμμετοχή, συμβολή, αγώνας και πίεση. Μπας και ρε παιδί μου, αλλάξει κάτι... Που χλωμό, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε και κάτι άλλο. Κριτική επίσης. Αλλά όχι "εύκολη" κριτική από τους καναπέδες μας-το εθνικό μας σπορ. Για να αλλάξει κάτι, θα ερθουν μεγαλες συγκρουσεις, και οχι ανωδυνες.

ΥΓ. Ούτε εγώ τρελλαίνομαι για ΑΝΕΛ αλλά βρίσκω λίγο άστοχη τη παρατήρηση σου, Βόρειε. Το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται (παρά μόνο στις αντι-ΣΥΡΙΖΑ επιθέσεις μαζί με τον Βορίδη), οι υπόλοιποι είναι... hopeless. Από Ποτάμι προσωπικά προτιμώ 1000 φορές Καμμένο. Δλδ μια συνεπής "αριστερή" σταση ποια θα ηταν;
 


castorsia wrote:
Δλδ μια συνεπής "αριστερή" σταση ποια θα ηταν;</blockquote>

Συνεπής αριστερή στάση θα ήταν να πάρει περίπου 5% στις εκλογές, και μετά να πουλάει αντισυστημική τρελίτσα ως ήσσον αντιπολίτευση. Και όσοι προτιμούσαν έτσι την "αριστερά", προφανώς χαλιούνται.

 
Για μένα σημασία έχει να κοιτάξουμε και τα απόλυτα μεγέθη του εκλογικού σώματος για εκάστοτε κόμμα (φαίνεται ότι έπεσε η ΧΑ σε απόλυτο αριθμό και ποσοστό).

Το "φύγανε οι κερατάδες" είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί, μακάρι να βγω λάθος. Γύρω από το γιατί το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται, απαντάει το ΚΚΕ (ή ο Βορίδης αναλόγως ποιος θέλει να ακούσει τι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ). Το "αριστερός" είναι false όρος πλέον, ιστορικά υπαρκτός αλλά πεπερασμένος (όφειλα και εγώ να βάλω εισαγωγικά στο πάνω post). Κόσμος πεινάει και ψηφίζει Σαμαρά επειδή μίλησε με το Νικόλα. Αυτό τον κάνει αυτομάτως δεξιό?

Συνεπή "αριστερή" στάση δεν περιμένω από τον Σύριζα, εξού και ανέφερα το γεγονός (με τσίμπησες συνδικαλιάρικα Castor). Ξανατονίζω: ας βγω λάθος. Ο Jon13 και ο Μπρούς το είπε ξεκάθαρα. Αν είναι μάγκας ο Σύριζα και θέλει (όντως) να φέρει τα πάνω-κάτω αυτή τη στιγμή στο πολιτικό προσκήνιο, θα αλλάξει κάμποσα πράγματα και ένα από τα πρώτα θα είναι (και) η απλή αναλογική. Με 149 έδρες [ή ακόμη και 150 - δεν ξέρω τι παίζει γιατί η (παρα)πληροφόρησή μου εδώ είναι ελλειπής], ακόμη και ο Καμμένος να μην στηρίξει έναν τέτοιο εκλογικό νόμο, θα το στηρίξει τουλάχιστον το ΚΚΕ (αν όντως θέλει να είναι τίμιο στη στάση του και σε αυτά που είπε προεκλογικά -> δεν έχει κόλλημα να υποστηρίξει νομοθετήματα που, κατ' αυτό, είναι προς όφελος του κόσμου που φέρεται να στηρίζει).
 
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Καθόλου...

Ειδωμεν, εδω θα ειμαστε να τα λέμε. Παντως δεν νομιζω η απλή αναλογική να πρωταγωνιστησει στη πολιτική επικαιρότητα το επόμενο διάστημα. Αλλού θα παιχτεί το παιχνίδι, αρχικά.
 
Ας ελπίσουμε, ότι ο τόπος μας θα πάει προς το καλύτερο, και ας βοηθήσει ο καθένας όπως μπορεί. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 


castorsia wrote:
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες. Καθόλου...

Ειδωμεν, εδω θα ειμαστε να τα λέμε. Παντως δεν νομιζω η απλή αναλογική να πρωταγωνιστησει στη πολιτική επικαιρότητα το επόμενο διάστημα. Αλλού θα παιχτεί το παιχνίδι, αρχικά.</blockquote>

Μα η απλή αναλογική είναι (θεωρητικά), πάγιο αίτημα τού συριζα. Και χωρίς κόστος μάλιστα. Δεν θα πέσει έξω ο προϋπολογισμός τού κράτους.

 
καλυτερα να ξεκινησει με δικαστηρια, αρκετα δεν περιμεναμε; ειναι και κατι λιστες ξεχασμενες σε κατι συρταρια.
meanwhile

http://www.news.gr/politikh/politika-prosopa/article/204595/sto-nosokomeio-me-lipothymiko-epeisodio-o-konstanti.html" class="bbcode_url">Στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης
 
ROFL.

Πρώτη σκηνή μου θύμησε Professor X να πέφτει καταβεβλημένος από την υπερπροσπάθεια να ρίξει τον Σύριζα με το Cerebro.
 


lelos kounelos wrote:
καλυτερα να ξεκινησει με δικαστηρια, αρκετα δεν περιμεναμε; ειναι και κατι λιστες ξεχασμενες σε κατι συρταρια.
meanwhile

http://www.news.gr/politikh/politika-prosopa/article/204595/sto-nosokomeio-me-lipothymiko-epeisodio-o-konstanti.html" class="bbcode_url">Στο νοσοκομείο με λιποθυμικό επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης</blockquote>

Κι εκεί θα παραμείνουν. Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά ούτε δικαστήρια βλέπω.

Όσο για τον επίτιμο (σιγά που θα γράψω όνομα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ), λογικό ήταν να ζαλιστεί απ τη χαρά του.

 
και εγω ετσι πιστευω, αλλα αν μεινουν εκει θα παιξει προβλημα. μεχρι και ο σαμαρας θα του το χτυπησει στις επομενες εκλογες, αν γινουν επομενες <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Μπα, από τη χαρά του το έπαθε ο Δρακουμέλ. Αυτός που τον έριξε έπεσε, ο κανακάρης του μισητού του πολιτικού αντιπάλου πήρε το τρίτο το μακρύτερο, ενώ η "παράταξη" δεν έπαθε και καμιά τεράστια πανωλεθρία δεδομένων των συνθηκών, ακόμα υπάρχει ελπίδα να δει την κορούλα του πρωθυπουργό μια μέρα.
 
Νομίζω ότι ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο πιο ικανοποιημένος πολιτικός αρχηγός απ' το αποτέλεσμα της κάλπης, είναι δε απολύτως βέβαιο ότι θα ήθελε όσο τίποτα άλλο να είχε δείξει κι η Αθήνα ανάλογη ανταπόκριση μ' εκείνη της Μακεδονίας. Συνολικά θα ξεπεράσει τις 110.000 ψήφους (σ.σ. το 2012 είχε κάτι παραπάνω από 17.000), αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος, έχοντας αφήσει πίσω ΔΗΜ.ΑΡ, ΛΑ.Ο.Σ και Τελεία. Το 0.28% των προηγούμενων εκλογών μετατράπηκε σε 1.80%. Not bad at all.

Προσωπική μου πεποίθηση -και μ' αυτή θα κλείσω τις τοποθετήσεις μου στο θέμα, αρκετά σας κούρασα νομίζω- είναι ότι θα τον δούμε να φτάνει ακόμη πιο ψηλά....
 
Adventure Manos wrote
<blockquote>Νομίζω ότι ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο πιο ικανοποιημένος πολιτικός αρχηγός απ' το αποτέλεσμα της κάλπης, είναι δε απολύτως βέβαιο ότι θα ήθελε όσο τίποτα άλλο να είχε δείξει κι η Αθήνα ανάλογη ανταπόκριση μ' εκείνη της Μακεδονίας. Συνολικά θα ξεπεράσει τις 110.000 ψήφους (σ.σ. το 2012 είχε κάτι παραπάνω από 17.000), αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος, έχοντας αφήσει πίσω ΔΗΜ.ΑΡ, ΛΑ.Ο.Σ και Τελεία. Το 0.28% των προηγούμενων εκλογών μετατράπηκε σε 1.80%. Not bad at all.</blockquote>
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.

Adventure Manos wrote
<blockquote>Προσωπική μου πεποίθηση -και μ' αυτή θα κλείσω τις τοποθετήσεις μου στο θέμα, αρκετά σας κούρασα νομίζω- είναι ότι θα τον δούμε να φτάνει ακόμη πιο ψηλά....</blockquote>
Λεβέντης στην Βουλή. Sounds legit, αλλά αναρωτιέμαι, τι μπορεί κάποιος στα εβδομηνταφεύγα-ογδονταέλα του να προσφέρει στις νεώτερες γενιές; Και το ρωτάω χωρίς ίχνος εμπάθειας αυτό. Το οποίο ισχύει για κάθε πολιτικό πρόσωπο, εννοείται. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

Που θα πάει αυτός ο τόπος δίχως ΓΑΠ στην Βουλή;

Συνεπής "Αριστερή" στάση θα ήταν να εκλεγεί πρώτο το <b><span style="color:#ff0000">ΚΚΕ</span></b>, και να φωνάζει για νοθεία του εκλογικού αποτελέσματος λόγω Ιμπεριαλιστικού Δακτύλου.
With all seriousness, και η στάση του ΚΚΕ προεκλογικά να μαίνεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ και όχι κατά της κυβέρνησης είναι άκρως αριστερή και διαχρονική. Επιπλέον, πάντα τρέχουν μόνοι τους για να βγούν δεύτεροι. Go figure.

The E<b><span style="color:#0088ff">ΝΔ</span></b>
 


Grmadness wrote:

The E<b><span style="color:#0088ff">ΝΔ</span></b></blockquote>
Με ανελ μεσα. I don't think so.

 
Back
Top