Λεβεντιά καμαρωτή

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
LOL<br><br>«Εγώ περίμενα 35 χρόνια να βγω βουλευτής, οι κύριοι θέλουν με την πρώτη φορά;» .<br><br>Ξέρω γω, δεν του πέρασε καν απ το μυαλό ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει μπλέξει με βουλευτιλίκια ξανά, δεν μπορεί να αξιοποιήσει 100% τις δυνατότητες του...Και έτσι πληρώνει τη μεγαλύτερη βλακεία που επινόησε...

Ο ίδιος είχε πει όταν του είπαν το εξάμηνο είναι λίγο, ότι θα τους βάζει όλους μαζί με τον εκάστοτε βουλευτή, ώστε οι αναπληρωματικοί να μαθαίνουν. Αποτέλεσμα αυτού, σε 6 μήνες ο αναπληρωματικός θα ξέρει που πάει και τι θα βρει και ο αποχωρήσας θα έχει ένα συμβούλιο για να προλάβει σε 6 μήνες να έχει πλήρη γνώση του τι κάνει.<br>Παίζει να ήταν και στον ενικό όλα αυτά λίγο μετά τις εκλογές.<br><br>Πάντως πάλι καλά που δεν του το έριξα. Αν και πάλι μαλακία έκανα με την ψήφο όπως διαφάνηκε

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη περιπέτεια από την ίδια μας την ψήφο.

<blockquote><br>http://www.huffingtonpost.gr/2016/03/14/politiki-enosi-kentroon_n_9456828.html?ncid=tweetlnkgrhpmg00000001" class="bbcode_url">Well... :hmm:<br></blockquote><br><br>Είπα να το ποστάρω κι εγώ και να τρολάρω όσους ψήφισαν Πρόεδρο, μετά θυμήθηκα πως εγώ ψήφισα Τσίπρα και μαζεύτηκα...

Μάλλον ήρθε η ώρα να κατέβει το RQ στο Κοινοβούλιο

θελω εκλογιμη θεση στο επικρατειας. <br>και 3-4 μετακλητους, ή μαλλον μετακλητές.<br>κανονιστειτε.

http://provocateur.gr/manners/12028/poso-kala-thymasai-thn-teleytaia-thrylikh-ekpomph-toy-lebenth" class="bbcode_url">Πόσο καλά θυμάσαι την τελευταία θρυλική εκπομπή του Λεβέντη;

Μπορεί να μην έχω δει την εκπομπή ολάκερη και η τελευταία φορά ήταν πριν χρόνια, αλλά απρόλα αυτά είναι εύκολο το τεστακι :Ρ

15/18????<br>18 ναναι οι ωρες τους... καταγγελω μουργοκαθιζηματικες ερωτησεις - παγιδα...<br>τελος παντων.. τι να μας πουν οι προβοκατορες τωρα?<br><br>σε άλλα νεα, ο ΠΕ με παρακολουθησε να καμνω το κουιζ άλαλος, κατωχρος, αγελαστος... ενιωσε ισως για πρωτη φορα (νοτ ρήλυ, νόου) το βαθος του καψιματος και της κωμικοτραγικοτητας μου ενω πεταγα σαν φυστικια τις σωστες απαντησεις εχοντας μαθει by heart τον Απόλυτο Λόγο του Προεδρου..

Δεν καταλαβαινω που κολατε. Αυτος ο τοπος εχει να δει πολιτικο της προκοπης απο τοτε που οι πετρες ειχαν το μισο βαρος.<br>αν και οι σημερινοι επαναστατες ειναι οι αυριανοι καταπιεστες. Λιγα με τον προεδρο. Ειναι μεγαλη μορφη και πιστευω οτι σε αντιθεση με τον υπολοιπο συρφετο. Ειχε καποιες στιγμες ειλικρινιας.<br>δεν τον ψηφισα γιατι δεν ριχνω ψηφο σε κανεναν.

Και εγώ 15/18 μάλλον όλοι την πατήσαμε στα ίδια άκυρα  :pP

"Μούργα, καθίζημα, ΑΡΚΟΥΔΕΗ"<br>8/18<br><br>Έλιωσα

Και γω 8-9 κάπου κει:<br><br>http://www.msn.com/el-gr/news/politics/%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%BF%CF%85/ar-BBqsVLy<br><br>TOPKEK

Τραγικές και οι δύο πλευρές. Όπως πάντα άλλωστε σε αυτή τη χώρα.

<blockquote>Είπα να το ποστάρω κι εγώ και να τρολάρω όσους ψήφισαν Πρόεδρο, μετά θυμήθηκα πως εγώ ψήφισα Τσίπρα και μαζεύτηκα...</blockquote><br><br>Σου βγάζω το καπέλο για την παραπάνω φράση. :thumbsup:<br><br><br><br>

bump<br>ενταξει. Για τον Λεβεντη εχουν γραφτει πολλα, κυριως αρνητικα. Μια βολτα απο τα σελιδακια με ειδησεις και στα θεματα για τον Λεβεντη. Στα σχολια, τα τρολ και η ηλιθιοποιημενη νοημοσυνη, πανε συννεφο.<br>τις τελευταιες ημερες, ο Λεβεντης εχει δηλωσει τα αυτονοητα, που στεκουν 100%. ακομα και για αυτα, εχει φαει ιντερνετικες ντοματες. <br>αυτο δεν σημαινει οτι συμφωνω σε ολα μαζι του.<br><br><blockquote>Είναι εξουσιομανείς και ψεύτες αυτοί που μας κυβερνούν</blockquote><br><blockquote>χαρακτήρισε και τη Ν.Δ. επικίνδυνη γιατί υπόσχεται πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν, όπως ελαφρύνσεις φόρων, μείωση ΕΝΦΙΑ κ.α.</blockquote><br><blockquote>Η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι σε απόλυτη πλάνη. Δηλαδή ζητάει εκλογές, αυτό είναι δικαίωμά της, γιατί πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει την χώρα. Από εκεί και μετά ενώ γνωρίζει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται τώρα και αυτή να έρθει τα ίδια θα λάβει. Η απατεωνιά των πολιτικών είναι ότι λένε ότι έχουν απόψεις ενώ δεν έχουν, αυτό κρατάει εκατό χρόνια. Σε όλα τα κόμματα... </blockquote><br><br>αυτο που θελω να σχολιασω, ειναι τα ιδια τα σχολια που γραφονται κατω απο αυτα τα θεματα. δηλαδη ποσο αηδιαστικος/κολημενος/πληρωμενο τρολ παιζει να ειναι καποιος για να μην συμφωνει με αυτα; ζουμε σε εποχες οπου οι σχολιασμοι ειναι χειροτεροι απο τις πληρωμενες ειδησεις.<br><br>δηλαδη ειναι τοσο δυσκολο για να καταλαβει καποιος οτι <br>ΔΕΝ υπαρχουν σοβαροι πολιτικοι αρχηγοι. επαγγελματιες πολιτικοι πολλοι.<br>Οι αξιολογοι βουλευτες ειναι ελαχιστοι. αυτη την στιγμη μου ερχεται στο μυαλο μονο ενα ονομα<br>Η αξιολογηση των "ψηφοφορων" Α! αυτος/η ηταν στο πασοκ και πηγε στον συριζα κτλ οποτε ειναι σαπιος/α ειναι η λογικη των ηλιθιων και αυτη την λογικη την βλεπουμε στις εκλογικες αναμετρησεις.<br><br>δυστηχως μαγκες, δεν υπαρχει μελλον. ο λογος απλος.<br>εχεις μια αγελαδα που την αρμεγεις με εξαντλητικους ρυθμους. βγαζεις χρημα και δεν σε νοιαζει αν ψοφισει. θα την αφησεις ελευθερη;<br>Η αγελαδα κανει οτι της πεις, γιατι το αρμεγμα ειναι παραγωγικη εργασια. δεν ξερω αν υπαρχει εξισωση, που να μπορει να δωσει ως απαντηση τον λεξαριθμο "ληξη εφιαλτη".<br>μονο και μονο η υπαρξη αυτης της ευρωπαικης αρνητικης προπαγανδας στο προσωπο των ελληνων, σημαινει οτι το αρμεγμα θα ειναι μεχρι θανατου.Η μονη φιλοτιμη προσπαθεια που κανουν, ειναι να μην υπαρξουν πολλες αντιδρασεις.<br><br><b>βαριεμαι να διαβασω.</b><br>φτασαμε στο σημειο να διαβαζουμε αρθρα για εκλογικη νικη του μητσοτακη.

αυτο εννοουσα γαιε. <br>δηλαδη δεν συμφωνεις, οτι οι κυβερνουντες ειναι εξουσιομανεις και οτι λενε ψεμματα;<br>

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Flubenmag%2Fvideos%2F1404097002946442%2F&show_text=0&width=400" class="bbcode_url">Όλα βγάζουν νόημα.

Back