LG TV mkv files

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

MaverickStrange

Mind-flayer
Έχω μια LG τηλεόραση και θέλω να παίζω ταινίες μέσω usb. Παρόλο που υποτίθεται πως υποστηρίζει τα περισσότερα αρχεία, στην πράξη παίζει σχεδόν μόνο avi. Ξέρετε τι χρειάζεται για να το κάνω να παίζει mkv?

To MKV είναι container format. Μπορεί να περιέχει βίντεο, ήχο, και υπότιλους διαφόρων τύπων. Με τι codecs είναι συμβατή η τηλεόραση σου;

Κανε το προφανες.... Convert!

Στάλθηκε από το R800i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

http://www.wondershare.com/convert-video-audio/play-mkv-on-lg-tv.html

αν και μου φαινεται λιγο παπατζιδικη μεθοδος για να κατεβασεις το σοφτγουερ....
παντως εγω στη θεση σου, αν και ξές ποσο αγαπω ρεηκουί, θα εκανα την ερωτηση μου εδω:

http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/10-%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82

οτι ειναι το ρεηκουι για τα γκειμς, ειναι αυτοι οι τυποι για την τηλεοραση κλπ κλπ...

ρεηκουί: το φορου που δε μασαει και στελνει κοσμο κι αλλού....

Περίεργο μου φαίνεται να μην υποστηρίζει mkv η TV.
Μιλάμε για παλιό μοντέλο; Δοκίμασες μ' αρκετά αρχεία;

vtheofilis wrote:
To MKV είναι container format. Μπορεί να περιέχει βίντεο, ήχο, και υπότιλους διαφόρων τύπων. Με τι codecs είναι συμβατή η τηλεόραση σου;</blockquote>
Στο μάνιουαλ λέει ότι παίζει αυτούς τους τύπους αρχείων: (*.mpg/*.mpeg/*dat/*.ts/*.trp/*.tp/*.vob/*.mp4/*.mov/*.mkv/*.dvix/*.avi/*.asf/*.wmv/*/*.flv/*.avi(motion-peg)/*.mp4(motion-jpeg)/*.mkv(motion-jpeg)
Το mkv σε αποκωδικοποιητή εικόνας έχει H.264, MPEG-1,2,4 και σε κωδικοποιητή ήχου MP2,MP3,Dolby Digital,AACHE-AAC,LPCM

<blockquote>Περίεργο μου φαίνεται να μην υποστηρίζει mkv η TV.
Μιλάμε για παλιό μοντέλο; Δοκίμασες μ' αρκετά αρχεία;</blockquote>
Ναι, είναι σχετικά παλιά, μερικών χρόνων. έχω δοκιμάσει αρκετά αρχεία. Πάντα θα παίζουν τα avi, αλλά τα άλλα δεν είναι σίγουρο.

Back