What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

munkinnousu

Mind-flayer
Approval of the Admiral

Το περιμένω πως και πως. Ανυπομονώ για κάθε ευκαιρία που μου δίνεται σε αυτή την ζωή να βλέπω τον Jake Paul να τρώει μάπες.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member

Το περιμένω πως και πως. Ανυπομονώ για κάθε ευκαιρία που μου δίνεται σε αυτή την ζωή να βλέπω τον Jake Paul να τρώει μάπες.

τις γλίτωσε με το καραστημένο

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
ωραιο ντραμα παιζεται στο αυστραλιανο, οπου φετος τα ορκς στην εξεδρα εχουν ξεφυγει κυριολεκτικα.
τελευταιο επεισοδιο, αυτο που παιχτηκε μετα την νικη της αμερικανιδας ντανιέλ κολινς εναντιον μιας αυστραλεζας και ενω σ ολο τον αγωνα την εκραζαν, χειροκροτουσαν οταν εκανε double faults (μεγαλο ανφεαρ στο τενις) κλπ....

και βεβαια ο νολε που φετος τον κραζουν εκει περισοτερο απο καθε αλλη χρονια, εδηλωσε:

τωρα που ειπα νολε, εχει κι αλο ντραμα εκει. ενας μλκς βαψομαλλιας παρουσιαστης του αυστραλιανου τσανελ 9 ειπε τα εξης "χιουμοριστικα" ξερωγω στο μεγαλο δελτιο ειδησεων του καναλιου:

ο νολε προφανως δεν εδωσε ον κωρτ συνεντευξη μετα τον αγωνα, μιας που το τσανελ 9 ειναι ο βασικος broadcaster του τουρνουα και ξηγηθηκε ξεκαθαρα στην συνεντευξη τυπου μετα το σημερινο ματς

ετσι αγορι μου. γι αυτο εισαι ο 🐐 μεσα, κι εξω κυριως, απ το γηπεδο.

στα αγωνιστικα, εχουμε φτασει στα προημιτελικα και την τριτη εχει τον προωρο τελικο νοβακ εναντιον αλκαραθ.
δυστυχως δεν βλεπω σε πολυ καλη κατασταση το αγορι μας και μαλλον περναει ο καρλος. μακαρι να με βγαλει ψευτη ο γκόουτ, εχει ξανασυμβει...

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
στο εντελως αναμενομενο update:

κοκοκο κοκοκοοοο 🐓🐔🐔🐔
ετσι, κε τζοουνς. φλιπ, τολουπ και τριπλο αξελ μαζι...
γλυφε τωρα εκει που εφτυσες.

Top Bottom