Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Καλά πάει η μονομαχία με καλώδια!
Τουλάχιστον αν είχαμε τα όπλα που ανέφερα δεν θα είχαμε τέτοια φαινόμενα. Άντε να αγνοήσεις επιδεικτικά αθλητή με montante. Θα κάνεις παρέα στην Μαρία Αντουανέτα!

Τουλάχιστον εξαιρετική
Ok καλή, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Καμία τους δεν είναι Cobra Kai material.

Ο ψηλός με τα γυαλιά φέρνει λίγο στο Shredder. Θα ορκιζόμουν ότι βγάζει το ίδιο battlecry με το villain της καρδιάς μας, όταν βλέπει πράσινο χρώμα.

Πάλι καλά να λέμε που αποχώρησε "ολόκληρη" η διαιτητής και δεν πήρε το κεφάλι της παραμάσχαλα...

Αμάν αυτή η Suckkari... την ψυχή μας έβγαλε. Πώς κατάφερε και έχασε έτσι το 2ο σετ...

Τι έγινε ρε σεις το τρίαθλο θα γίνει τελικά δίαθλο;
Τόση βρώμα που τελικά ακυρώνεται η κολύμβηση; Το μεσημέρι λέγανε οτι είναι σχεδόν σίγουρο οτι ακυρώνεται.
Μας κάνανε τα τρία δυο οι Γάλλοι τελικά.............

Last edited:
Είδα Τσελίδη στο τζούντο. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ούτε από το τζούντο ούτε από τον Τσελίδη που δεν μιλάει λέξη Ελληνικά. Κάθε φορά που πηγαίνανε να πιαστούν με τον άλλο αθλητή τους σταμάταγε η διαιτητής η οποία φάνηκε ότι δεν ενέκρινε την τόσο κοντινή συνεύρεση δύο ανδρών.

Έχω χαρεί πολύ με την κωπηλασία, είναι εξάλλου ένα άθλημα που ασχολούμαι και εγώ ερασιτεχνικά...στο σαλόνι μου...βλέποντας netflix.

Είδα Τσελίδη στο τζούντο. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ούτε από το τζούντο ούτε από τον Τσελίδη που δεν μιλάει λέξη Ελληνικά. Κάθε φορά που πηγαίνανε να πιαστούν με τον άλλο αθλητή τους σταμάταγε η διαιτητής η οποία φάνηκε ότι δεν ενέκρινε την τόσο κοντινή συνεύρεση δύο ανδρών.

Έχω χαρεί πολύ με την κωπηλασία, είναι εξάλλου ένα άθλημα που ασχολούμαι και εγώ ερασιτεχνικά...στο σαλόνι μου...βλέποντας netflix.

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!

Πέρασε ο σιχαμενος γαμωτο.
Τζοκοβιτς οι ελπιδες μας μαζι σου

Πέρασε ο σιχαμενος γαμωτο.
Τζοκοβιτς οι ελπιδες μας μαζι σου

Φαίνεται να έχει "σοβαρέψει" πάντως σε σχέση με παλιά ή μου φαίνεται;

@munkinnousu : Βάλε τελικό BMX για να παίρνεις ιδέες για φιγούρες με το ποδήλατό σου (έχεις βγάλει τις βοηθητικές, σωστά; ). :Ρ

Φαίνεται να έχει "σοβαρέψει" πάντως σε σχέση με παλιά ή μου φαίνεται;

@munkinnousu : Βάλε τελικό BMX για να παίρνεις ιδέες για φιγούρες με το ποδήλατό σου (έχεις βγάλει τις βοηθητικές, σωστά; ). :Ρ
Πλάκα πλάκα δεν είχα ποτέ ποδήλατο και γιά πρώτη φορά στην ζωή μου έκανα τώρα στα γεράματα όταν πάω στους συγγενείς στο Μόναχο. Εννοείται ότι κινδυνεύω να σαβουρωθώ με κάθε πεταλιά. Δέχομαι τρελό μπούλινγκ από τα ανήψια μου. Ειδικά το τρίχρονο σκατό δεν δείχνει καθόλου οίκτο. Έχει ένα ποδηλατάκι χωρίς πετάλια που το σπρώχνει με τα πόδια του και με αφήνει πίσω.

453491319_10233919677837362_1739981560563380666_n.jpg

Η βασίλισσα των αγώνων, ίσως και του κόσμου <3

Εχει να μοιράσει ξυλο ο τυπας στα κοριτσια. Το τσιμπησε το χρυσο.

453491319_10233919677837362_1739981560563380666_n.jpg

Η βασίλισσα των αγώνων, ίσως και του κόσμου <3

Έψαξα λίγο παραπάνω για ακαδημαϊκούς λόγους μελέτης της ωρίμανσης της παρμεζάνας.
RDT_20240801_0028462899489200220601438.png
Απίστευτη ωρίμανση.

Να βρεις γυναίκα να σε κοιτάζει όπως αυτό το κομμάτι παρμεζάνα, botάκι, και θα είσαι ευτυχισμένο για μια ζωή.

Back