By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ok καλή, αλλά ας είμαστε ρεαλιστές. Καμία τους δεν είναι Cobra Kai material.Τουλάχιστον εξαιρετική
Είδα Τσελίδη στο τζούντο. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ούτε από το τζούντο ούτε από τον Τσελίδη που δεν μιλάει λέξη Ελληνικά. Κάθε φορά που πηγαίνανε να πιαστούν με τον άλλο αθλητή τους σταμάταγε η διαιτητής η οποία φάνηκε ότι δεν ενέκρινε την τόσο κοντινή συνεύρεση δύο ανδρών.
Έχω χαρεί πολύ με την κωπηλασία, είναι εξάλλου ένα άθλημα που ασχολούμαι και εγώ ερασιτεχνικά...στο σαλόνι μου...βλέποντας netflix.
Πέρασε ο σιχαμενος γαμωτο.
Τζοκοβιτς οι ελπιδες μας μαζι σου
Πλάκα πλάκα δεν είχα ποτέ ποδήλατο και γιά πρώτη φορά στην ζωή μου έκανα τώρα στα γεράματα όταν πάω στους συγγενείς στο Μόναχο. Εννοείται ότι κινδυνεύω να σαβουρωθώ με κάθε πεταλιά. Δέχομαι τρελό μπούλινγκ από τα ανήψια μου. Ειδικά το τρίχρονο σκατό δεν δείχνει καθόλου οίκτο. Έχει ένα ποδηλατάκι χωρίς πετάλια που το σπρώχνει με τα πόδια του και με αφήνει πίσω.Φαίνεται να έχει "σοβαρέψει" πάντως σε σχέση με παλιά ή μου φαίνεται;
@munkinnousu : Βάλε τελικό BMX για να παίρνεις ιδέες για φιγούρες με το ποδήλατό σου (έχεις βγάλει τις βοηθητικές, σωστά; ). :Ρ
Έψαξα λίγο παραπάνω για ακαδημαϊκούς λόγους μελέτης της ωρίμανσης της παρμεζάνας.
View attachment 8131
Απίστευτη ωρίμανση.