Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όχι Αίγυπτο, παρακαλώ, τις υπόλοιπες
1000021995.jpg
Πες μου είναι ότι είναι φωτοσοπ πλιζ, διαφορετικά μιλάμε για κατάντια.

είναι δύο Κινεζες, η κερκίδα γεμάτη από Κινέζους, και είναι όλοι φανατικά υπέρ της μιας και όποτε παίρνει πόντο η άλλη υπαρχει μια έκδηλη απογοήτευση και προσπαθώ να καταλάβω γιατί.

Για τσέκαρε καλύτερα και θα καταλάβεις...
453599460_122130631370314098_1604709670282873405_n.jpg

Ναι η Αίγυπτος ήταν η μόνη χώρα που έπαιξε με μπουρκίνι. Βέβαια από αυτές το ψιλοπεριμέναμε, χειρότερη προδοσία ήταν μία από τις βραζιλιάνικες ομάδες που έπαιξαν ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ. Δηλαδή, αν άρχισε να πέφτει και αυτό το κάστρο, ο δυτικός πολιτισμός όπως τον ξέραμε είναι ήδη ξεγραμμένος.

Σήμερα έχει 3 ματς της φάσης των 16, αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

χειρότερη προδοσία ήταν μία από τις βραζιλιάνικες ομάδες που έπαιξαν ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ.

Πλήρης κατάρρευση!!!111!!!

Ο Μίλτος ξαναχτύπησε. Τον είδα λάιβ στην προσπάθειά του και στη συνέντευξη. Πιο "άνετο" αθλητή δεν έχω ξαναδεί ρε παιδιά. Είναι τύπος "στα φρύδια μου όλα", αλλά με την καλή έννοια. One of a kind!

Ήταν φανερό ότι βιαζότανε να συνεχίσει το λιγκ στο ποε, 1 άλμα, πρόκριση, γεια σας, τα λέμε τρίτη.

Η λύση επί πληρωμή είναι Discovery+ μόνο για αυτόν τον μήνα, όπου δείχνει κάθε άθλημα.
Το Eurosport υπάρχει στο nova ή έχει αφαιρεθεί και από κει? Γιατί στο cosmote tv δεν το βλέπω και σε παλιότερους ολυμπιακούς έδειχνε και αυτό πολλούς αγώνες με ελληνική περιγραφή. Αν δεν με απατά η μνήμη μου και τα κανάλια novasports παλιότερα έδειχναν. Οπως και να'χει μέγα fail αυτό που συμβαίνει με την ΕΡΤ που δεν μπορούμε να δούμε όλα τα αθλήματα. H oποία nova έκανε συμφωνία με την cosmote και με 3 ευρώ επιπλέον θα βλέπεις τα αθλητικά κανάλια του άλλου στην πλατφόρμα τους αλλά από 23 Αυγούστου. Κρίμα που δεν ισχύει από νωρίτερα να τσέκαρα.

Last edited:
Το Eurosport υπάρχει στο nova ή έχει αφαιρεθεί και από κει? Γιατί στο cosmote tv δεν το βλέπω και σε παλιότερους ολυμπιακούς έδειχνε και αυτό πολλούς αγώνες με ελληνική περιγραφή. Αν δεν με απατά η μνήμη μου και τα κανάλια novasports παλιότερα έδειχναν. Οπως και να'χει μέγα fail αυτό που συμβαίνει με την ΕΡΤ που δεν μπορούμε να δούμε όλα τα αθλήματα. H oποία nova έκανε συμφωνία με την cosmote και με 3 ευρώ επιπλέον θα βλέπεις τα αθλητικά κανάλια του άλλου στην πλατφόρμα τους αλλά από 23 Αυγούστου. Κρίμα που δεν ισχύει από νωρίτερα να τσέκαρα.
Δεν έχω ιδέα, διότι δεν είχα ποτέ Nova και δεν ξέρω τι τρέχει ευρύτερα με τα συνδρομητικά κανάλια της Ελλάδας.

χειρότερη προδοσία ήταν μία από τις βραζιλιάνικες ομάδες που έπαιξαν ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ.
Δυστυχώς, έχει αλλάξει ο κανονισμός εδώ και 2 χρόνια. Η woke ατζέντα διέλυσε και το ευγενές άθλημα του beach volley.

Του πήρε του σπικερ της ΕΡΤ κάνα τρίλεπτο να το καταλάβει.
Καλα εισαι, το ακουγα ζωντανα και ο τυπος ηταν στα παπαρια του. Ακομα και οταν ειδε οτι εκαναν παγκοσμιο ρεκορ, η αντιδραση του ηταν χλιαρη στην καλυτερη.

Δυστυχώς, έχει αλλάξει ο κανονισμός εδώ και 2 χρόνια. Η woke ατζέντα διέλυσε και το ευγενές άθλημα του beach volley.

Nα ενημερώσουμε τον γρυπάρη, αμφιβάλλω αν έχει το άθλημα στη λίστα.

Τεράστια αδικία στη βαθμολογία του Πετρουνια. Κανένα λάθος στο πρόγραμμα του. Δεν καταλαβαίνω γιατί του δώσανε τόσο λίγους πόντους

3ος τελικά, μπράβο του, έγραψε ιστορία

Η Φρέιζερ λογικά θα έπεσε από καμιά μηχανή κι αυτή και το κάνει αβαβα. Για να δούμε τι άλλο θα βγεί στην συνέχεια.

Τζόκοβιτς-Αλκαράθ στον τελικό αναμενόμενα τιτανομαχία ως τώρα, πιο αμφίρροπο ματς που θυμάμαι στην πρόσφατη μνήμη.

Ελπίζω να τελειώσουν πριν τις 6 που έχουμε Βραζιλία-Αυστραλία στον βασιλιά των Σπορ το μπητς βόλλεη, αν και δεν το βλέπω όπως πάνε.

...ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΣ 6 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΛΕΥ

ΟΛΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ

ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ

τρεχανε τα δακρυα του νολαρου ποταμι. σαν παιδακι εκλαιγε για το ολυμπιακο κατσαρολι. και μαζι και τα δικα μου.
ειναι φοβερο να βλεπεις τι σημαινε για τον goat το ολυμπιακο μεταλλιο.

το ματς συγκλονιστικο, απεριγραπτο. κριμα να μην ειναι εστω και 5 χρονια νεοτερος ο νολε. θα βλεπαμε δεκαδες τιτανομαχιες ακομα με τον καρλος. αλλά και παλι τα ματς που εχουμε δει μεταξυ τους εχουν περασει στην ιστορια.

αλαλοθ.

Screenshot_10.jpg

Screenshot_11.jpg

Screenshot_12.jpg

Back