What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

LOL ρε Apple

erevos

Blackguard
Joined
Jul 19, 2014
Messages
1,324
http://www.newsbeast.gr/technology/apple/arthro/2123718/to-sfalma-53-skotoni-ta-iphone<br>Δώσε πόνο μωρή Apple! Άκου εκεί να τολμάνε να αλλάζουν τις σπασμένες οθόνες σε μη εξουσιοδοτημένα service! <br>Μιλάμε η εταιρεία δουλεύει κανονικότατα τους πελάτες της. Τρολολο ρε. <br>
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,422
Ξέρεις που είναι το γαμάτο τώρα, οι πελάτες της θα την συχωρέσουν...<br><br>Προσωπικά έχω ξενερώσει και έχω ξεκόψει από κάθε σκέψη για αγορά προϊόντος με σήμα το μήλο. Κάπου το έχασαν στην μετά Jobs εποχή. Χωρίς Jobs τελικά δεν είναι παρά ένα τσούρμο ταλαντούχων ανθρώπων που δεν ξέρουν τι κάνουν.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Αν και εχω ένα mac από παλιά, πραγματικά το έχουν χάσει τελείως πλέον!!
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,422
Και εγώ ένα macbook από παλιά έχω, πρακτικά από την εποχή που οικονομικά η διαφορά με windows pc με τα ίδια χαρακτηριστικά ήταν 100-200€.<br>Έκανα μια σούμα πρόσφατα να βγάλω αντίστοιχο με iMac και η διαφορά είναι πάνω από 1000€... όπως λέει και ο χαμένος στο διάστημα βουτέκ, οι χιπστεράδες το ξετίναξαν που αγοράζουν mac γιατί είναι cool και η apple δεν είπε όχι, σαν καλή πόρνη...
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,422
Χμ πάρτε και ένα χώσιμο από ανεξάρτητο τυπά που φτιάχνει πράγματα γενικά...<br>Πρώτη φορά βλέπω τόσο στα μούτρα του πελάτη "στο χαλάσαμε για να πάρεις άλλο"...<br>http://ifixit.org/blog/7900/repair-error-53/" class="bbcode_url">ifixit.org/blog/7900/repair-error-53/<br><br>Ξεφτίλες, 5 χρόνια το πολύ σας δίνω, το momentum από τον Jobs δεν θα κρατήσει πολύ ακόμα...
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Πάντως με αυτά που διαβάζω, σίγουρα δεν έγινε για την προστασία του κατόχου (no shit, τι περίμενες; ). Αλλά δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τις πωλήσεις τους όταν οι περισσότεροι το αγοράζουν επειδή είναι cool.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,469
Το μηλο ηταν απο παλια σαπιο.<br>Το μονο θλιβερο μιας και εχω την τυχη να μην ειμαι κατοχος μηλοπαγιδας, ειναι τα σχολια των υπερμαχων της apple. Ουτε μετοχες να ειχαν. Σιχαθηκα και μονο απο σχολια που περιεχουν βλακειες τυπου " ασχετοι. Το iphone κανει τα παντα " κτλ.<br><br>Το μονο σχολιο που εχω δεχτει απο iphone user  ειναι οτι τα αντροιντ ειναι για αυτους που ξερουν. Εμεις (οι iphone users) τα σκαμε για να γινονται ολα αυτοματα.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
<blockquote><br>Το μηλο ηταν απο παλια σαπιο.<br>Το μονο θλιβερο μιας και εχω την τυχη να μην ειμαι κατοχος μηλοπαγιδας, ειναι τα σχολια των υπερμαχων της apple. Ουτε μετοχες να ειχαν. Σιχαθηκα και μονο απο σχολια που περιεχουν βλακειες τυπου " ασχετοι. Το iphone κανει τα παντα " κτλ.<br><br>Το μονο σχολιο που εχω δεχτει απο iphone user  ειναι οτι τα αντροιντ ειναι για αυτους που ξερουν. Εμεις (οι iphone users) τα σκαμε για να γινονται ολα αυτοματα.<br></blockquote><br><br>Που να ακούσεις και "επαγγελματίες" προγραμματιστές να εκθειάζουν την Apple και τα προϊόντα της. Ναι, οκ, σε κάποια θέματα έχουν ΠΟΛΥ καλύτερη συμπεριφορά από ότι μηχανήματα που τρέχουν windows. Το πιο απολαυστικό φυσικά είναι όταν κάνουν develop εφαρμογές που προορίζονται για Windows OS σε Mac OS και αφότου ολοκληρώσουν το τερατούργημά τους, απορούν γιατί τα πάντα κάνουν flicker ή δεν είναι στη θέση τους/δεν λειτουργούν σωστά.<br><br>"But it was perfect on my Mac"
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,422
οι επαγγελματίες προγραμματιστές λογικό να εκθειάζουν την apple, κακά τα ψέμματα τους έδωσε και τους δίνει πολύ ψωμάκι με το apple store και διαθέτει πολύ καλό support, με κόστος εισόδου ένα ποταπό 100άρικο και μετά απλά κρατάει ένα μικρό ποσοστό επί των πωλήσεων, ενώ το γεγονός ότι το macos όσο και το ios πατάνε σε unix (BSD για συγκεκριμένα) βοηθάει πάρα πολύ από ότι μου λένε (που σε αρκετές περιπτώσεις έχει ωφελήσει και το cross plaftorm με linux) + το unix terminal που έχει.<br><br>Βέβαια ο μεγάλος κερδισμένος δεν παύει να είναι η ίδια η apple αλλά από την στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που ζουν οικογένειες (και στην Ελλάδα) από το store για τα i-devices, λογικό είναι να την αγαπάνε την εταιρία.<br><br>Γίδια που θα πουν "but it was perfect on my mac" δεν νομίζω ότι αξίζουν να τους αποκαλεί κάποιος επαγγελματίες προγραμματιστές.<br><br>in other news πάντως, μετά το κράξιμο το μαζέψανε και πλέον μπορείς να επαναφέρεις τουβλιασμένα iphones http://ifixit.org/blog/7924/error-53-fix/ και επιπλέον:<br>http://www.apple.com/customer-letter/<br>και παρόλο γενικά έχει αλλάξει πολύ η στάση μου προς την apple τα τελευταία χρόνια, εδώ δε μπορώ να πω παρά μόνο respect και ας είναι publicity stand, το αποτέλεσμα μετράει.
 
Top Bottom