Great0ldOne
Kraken
Μόνο εμένα μου θύμισε τυπικό trailer για παιχνίδι της Ubisoft? Assassin's Creed: Numenor ένα πράγμα.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!άλλο πράγμα να είναι ανοιχτά για όλους και άμα θέλουν να μπουν.
όχι δεν την εμπόδισε το κομβίον, αλλά ψυχικά μπορεί να την εμπόδισε το γεγονός ότι δεν μπορεί να ταυτιστεί με κάποια πτυχή του κόσμου που παρακολουθεί, έστω και σαν background character.Αν δεν #κυριολεκτικά_τρέμεις, αντέχεις ακόμα.
Όντως είναι τελείως άλλο πράγμα. Ξέρεις λοιπόν περίπτωση που να πήγε η άλλη να πατήσει το play στο Netflix ή το Hulu, και να της πέταξε μύνημα, "άκυρο, η σειρά είναι κλειστή για μαύρες λεσβίες σαν εσένα". Αν ναι, πες να πάμε να δείρουμε τους δημιουργούς παρέα.
Θα μπορούσε να ονομαστεί και σε κάτι πρωτότυπο το τόπικ, όπως "όταν o Πήτερ έφτιαχνε Άρχοντα, η Άμαζον έτρωγε βελανίδια".
Κάνω reply στον εαυτό μου, γιατί το παραπάνω το έγραψα πριν διαβάσω όλα όσα ειπώθηκαν.Καλό trailerάκι, δε με χάλασε ούτε ο "Dark Elf" μπορώ να πω. Αισθητικά και κινηματογραφικά ένιωσα λίγο τις επιρροές που άφησε ο Peter Jackson. Εκείνος ο ξανθός με την ασημένια πανοπλία και τη μπούκλα λίγο δε μου "κολλάει" αισθητικά, αλλά ΟΚ.