What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Lord of the Rings: The Rings of Power

Miden Agan

Mind-flayer
Εντωμεταξυ κάνω μεγάλη προσπάθεια εδώ και μέρες να το δω, να πείσω τον εαυτό μου να το δει με χαλαρη ματια ρε παιδί μου. Το σταμάτησα στα μισά του 3ου επεισοδίου.
Αντικειμενικά, δε βλέπεται.

erevos

Blackguard
Παπακαλιάτης approves

Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι αυτό που έλεγε ο George R.R. Martin, ότι βρίσκονται κάποιοι παπάρες που νομίζουν ότι μπορούν καλύτερα, αλλά ότι οι τύποι που γράφουν το σενάριο απλά δεν έχουν ιδέα από το lore. 🖕🖕

shredder

Death Knight
Ειδα και το 7 επεισοδιο την Παρασκευη. Το να μην εχουν ιδεα αποκλειεται σιγουρα εχουν διαβσει τα βιβλια και εχουν δει τις ταινεις. Αλλα οπως ειπαμε αυτη η σειρα ειναι πριν απο τα γεγονοντα των βιβλιων lord of the rings και πριν απο τα hobbit .
Ο Sauron ακομα ειναι ξωτικο. Περιμενω να δω ποτε θα γινει ματ και πως εγινε ετσι! Οσο για το τι δεν βλεπεται που λεει το Miden Agan αυτο εξαρταται απο οτι καρτα γραφικων και οθονη εχεις. Γιατι σε 1440p που το βλεπω εχει γραφικαρες οπως και ολες οι νεες σειρες και ταινιες και τα παιχνιδια maxed 1440p. Απλα θελει οθονη 1440ph 4k και καρτα γραφικων με 12 gb vram η πανω δηλαδη απο 6700χτ/rtx 3080ti και πανω για να βλεπεται

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Πώς συνδέεται όμως αυτό με το θάνατο του αρχηγού της Χεζμπολάχ?

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Έκατσα και είδα τη 2η σεζόν του Rings of Power.
Μου ήρθε να γράψω κάμποσα τρολεριστικα πράγματα, αλλά πραγματικά, δεν έχω λόγια...
Απλά βάλτε τον Neil Breen να αναλάβει τις επόμενες σεζόν.

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
rolling.gif

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Pure cinema.

shredder

Death Knight
Ειδα και εγω το τελευταιο επεισοδιο. Εμφανιστηκε και ο Gandalf! Ο Sauron ετοιμαζεται να κατακτησει την Μεση Γη!! Πιστευω πως ο δευτερος κυκλος ειναι καλυτερος απο τον πρωτο!

Eaglos

Mind-flayer
Το Krull παιζει να ειναι καλυτερο αναλογικα με την εποχη του σε συγκριση με την παραγωγη του αμαζον.

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
Έχω διαβάσει την τριλογία του Lord of the Rings όπως και το Χόμπιτ. Το Σισμαρίλλιον δεν κατάφερα να το τελειώσω κι έχω δει και τις ταινίες αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι expert του lore.

Οπότε αν κάνω λάθος διορθώστε με. Gandalf δεν σημαίνει staff-elf; Ή αλλιώς Elf who walk with a staff; Το ότι έγραψε μια ολόκληρη γλώσσα ο Tolkien ούτε που τους νοιάζει.

Επίσης τι the staff finds you; Αυτό ήταν στο Harry Potter.

😔

Last edited:

erevos

Blackguard
The name Gandalf means "Elf of the wand" or "Wand-elf", from the Northern language of Dale.

Είπαμε, εντελώς άσχετοι με το έργο του Tolkien.

Top Bottom