By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ο πατέρας της που κουτσάθηκε κάτασπρος ήταν οπότε μάλλον μητριά; Αν και δε θυμάμαι να λένε κάτι. Επίσης τι ωραία κοινωνία που είχαν φτιάξει τα harfoots. Αρκεί να μην μείνεις πίσω. Τότε σε παρατάνε στη μοίρα σου να ψοφήσεις. Τι γλυκά....
Έχουν συμπυκνώσει γεγονότα που συνέβησαν σε μεγάλη χρονική απόσταση μεταξύ τους. Γενικώς έχουν πάρει υπερβολικά πολλές ελευθερίες στο τι και πώς θα το δείξουν. Εγώ από τα πρώτα επεισόδια έπαψα να την βλέπω σαν σειρά με βάση τα έργα του tolkien και την βλέπω σαν μια οποιαδήποτε fantasy σειρά.πολυ μπερδεμενο το τρειλερ, μαλλον δεν ακολουθουν την αλληλουχια των γεγονοτων απο τα βιβλια. αν θυμαμαι καλα ο σαουρον ειχε μασκαρευτει ως ελφ πριν φτιαξει το ενα δαχτυλιδι?
για τομ μπόμπαντιλ μου κάνει, αλλά δεν είμαι μύστης του lore για να πω σίγουρα, βέβαια όπως το έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους τι σημασία έχει να ξέρεις το lore?εεεεεχμ, αν εχω καταλαβει καλα (Θέ μου ΟΧΙ....), δηλαδη καπως ετσι το εξελαβα, (πειτε οτι δεν ειν αληθεια, πείτε!!!) εεε, αυτος στο 2'37'' ειναι (μάι γκοντ, θα το ξεστομισω...) ο Γκανταλφ???????