What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Μέι-ντέι, Μέι-ντέι.. Βοήθεια καλοί μου συμφορουμίτες!!!

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Πήγα πριν καμιά ώρα να παίξω μανατζεράκι, πατάω πλέι αλλά δεν πλέι! Μου δείχνει ότι τρέχει το παιχνίδι στο στιμ αλλά τι κι αν δοκίμασα με task manager να κλείσω το στιμ, τι κι αν επανεκκίνησα τον πιτσί μου αυτό εκεί.. μου δείχνει ότι παίζω!  :smash: :smash: :smash: :smash:  Καμιά ιδέα!?
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Uninstall και αφοσιώνεσαι στα Witcher επιτέλους. You can thank me later.
 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Μεταφέρεται στο σωστό subforum. :thumbsup:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μετά από καίρια παρέμβασή μου το θέμα θεωρείται λήξαν. Μάλιστα έπεισα τον αβανέζο να σβήσει το μάνατζερ.  :devil:
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,667
<blockquote><br>Πήγα πριν καμιά ώρα να παίξω μανατζεράκι, πατάω πλέι αλλά δεν πλέι! Μου δείχνει ότι τρέχει το παιχνίδι στο στιμ αλλά τι κι αν δοκίμασα με task manager να κλείσω το στιμ, τι κι αν επανεκκίνησα τον πιτσί μου αυτό εκεί.. μου δείχνει ότι παίζω!  :smash: :smash: :smash: :smash:  Καμιά ιδέα!?<br></blockquote><br><br>ποιο μάνατζερ; αυτό που παίζει στο <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> λίνουξ; <br>http://store.steampowered.com/app/378120/?snr=1_7_7_151_150_1<br>http://store.steampowered.com/app/295270/?snr=1_7_7_151_150_1<br> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Καλά κρασά!!! Πάλι τα ίδια σήμερα!!!!  :smash: :smash: :smash: :throw:
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Μου φαίνεται πως ένας δρομος μάς μένει πλέον. Και αυτός, χωρίς σίγουρα αποτελέσματα
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote><br>Πήγα πριν καμιά ώρα να παίξω μανατζεράκι, πατάω πλέι αλλά δεν πλέι! Μου δείχνει ότι τρέχει το παιχνίδι στο στιμ αλλά τι κι αν δοκίμασα με task manager να κλείσω το στιμ, τι κι αν επανεκκίνησα τον πιτσί μου αυτό εκεί.. μου δείχνει ότι παίζω!  :smash: :smash: :smash: :smash:  Καμιά ιδέα!?<br></blockquote><br><br>Ξεκίνησες από τα στάνταρ: α)verify integrity cache και β) uninstall - reinstall? Επίσης δοκίμασε  να το τρέξεις offline ή από το exe στο φάκελο εγκατάστασης. Τέλος δοκίμασε να το τρέξεις με admin rights. Θυμάμαι σε δική μου περίπτωση, όταν πήγα να τρέξω το ME 1 μετά από 2-3 χρόνια (δεν έγινε απεγκατάσταση στο μεσοδιάστημα) για να θυμηθώ τις αλλαγές της σειράς μέχρι το 3ο, μου έβγαζε σφάλμα και δεν ξεκίναγε. Μάλλον κάποιο update που είχε γίνει σε windows έφταιγε, όταν το έτρεξα με admin rights έτρεξε κανονικά.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,565
<blockquote>Τέλος δοκίμασε να το τρέξεις με admin rights.</blockquote><br><br>Αν έχεις Windows 10, κατά 90% αυτό θα σε βοηθήσει.<br><br>Έχει παρουσιαστεί το ίδιο θέμα και στο λάπτοπ μου, και πλέον τα παιχνίδια του Στημ παίζουμ αποκλειστικά με admin rights, διαφορετικά κρασάρουν μετά από 2 δευτερόλεπτα.
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Βασικά με το που έγινε το τελευταίο update του FM ξεκίνησε το πρόβλημα.. Και το α και το β τα έκανα Adhan! Δεν μπορούσα να το τρέξω με τους τρόπους που λες διότι φαινόταν ότι ήδη τρέχει με το που άνοιγε το steam! Για την ώρα διορθώθηκε το πρόβλημα με τακτική Jon! Μπήκα και βγήκα χωρίς προβλήματα! Σήμερα τουλάχιστον θα ακολουθήσω συμβουλή Bathory και θα λιώσω τα πέταλα του Roach!
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,667
να ρωτήσω γιατί να μην το τρέξεις από λίνουξ;  <br><br>:throw:<br>απλά σιγά-σιγά να κάνουμε το αντίστροφο από αυτό που δείχνει η φατσούλα
 

Havanezos

Death Knight
Joined
Aug 3, 2013
Messages
2,524
Το πρόβλημα βρέθηκε και ξεριζώθηκε! Για κάποιον ανεξήγητο λόγο το fm.exe είπε να κάνει βόλτα σε temp φάκελο του steam όπου του άρεσε και αποφάσισε να κατασκηνώσει εκεί!!!! Το ξαπόστειλα και όλα καλά!
 
Top Bottom