Μέρι Κρίστμαν,Μπέημπι. Χαφ Α Σάντα Κλάου!

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά και από μένα.

Δυστυχώς την έβγαλα στο τμήμα πρωτοχρονιάτικα, στείλαμε ασθενή με σποραδικές ασυστολιες καρδιάς σε μονάδα βραχείας νοσηλείας (κάτι μεταξύ τμήματος και εντατικής) και λίγο μετά έναν ασθενή σε ντελίριο που από το να παίζει με τον καθετήρα του, έκανε κάποιο μικρό εσωτερικό τραύμα, ο καθετήρας από την πήξη του αίματος βούλωσε και αναγκάστηκα τον στείλαμε στα επείγοντα να τον δει ουρολόγος που του έβαλε νέο καθετήρα αφού φυσικά μας άδειασε την κύστη από ουρα φουλ στο αίμα.

Ήταν να πάω και σήμερα στη δουλειά, 8η μέρα στη σειρά αλλά called it sick, είπα πως με πιάστηκε η μέση (δε μπορούσα να το παίξω πως έχω βήχα-μιξα).

Ανταυτου έκατσα έφτιαξα μια μπολονεζ, έστειλα ευχές εδώ κι εκεί, τηλέφωνο με γονείς/αδέλφια και κατά το βράδυ έφτιαξα ποπ κορν και έβαλα αυτό το Slay the Spire.
Νομίζω βρήκα το ναρκωτικό μου για το 2026.

Ήμουν σίγουρος ότι κάπου ανταλλάζετε ευχές. Λοιπόν, καλή χρονιά να έχετε καλά μου παιδιά. Κάθε χρόνο και καλύτερα και δεν το λέω ειρωνικά, τώρα με την ΑΙ όλα είναι πιθανά.

Back