MaverickStrange wrote:
Η καρτα κλεινει σχεδον δυο χρονια. Η οθονη εναμιση περιπου.</blockquote>
Χμμ, σχετικά καινούρια και τα 2, θα ήταν περίεργο να φταίνε.
Να σου πω τι θα έκανα εγώ,
1. Θα ξεκινούσα από τα απλά, δηλαδή να βγάλω και να ξαναβάλω τα καλώδια μην τυχόν κούνησες κάτι όπως λέει ο Nitro. Καλό θα ήταν να ξαναβάλεις και του τροφοδοτικού τα καλώδια.
2. Αν και δεν νομίζω να φταίει, δοκίμασε να αλλάξεις το καλώδιο που συνδέει οθόνη-κάρτα. Βάλε κάποιο αναλογικό ή HDMI αν δεν έχεις άλλο ψηφιακό (*ή ότι έχεις σε εφεδρεία τέλος πάντων)
3. Βάλε σε άλλες θύρες, αχρησιμοποίητες τις μνήμες. Αν έχεις 2 dimmάκια RAM καλό θα ήταν να τα δοκιμάσεις ένα-ένα κάθε φορά εναλλάξ, μην τυχόν κάποιο έχει βλάβη.
4. Βγάλε και ξαναναβάλε την κάρτα γραφικών σου (*και πρόσεξε να την συνδέσεις με το καλώδιο του τροφοδοτικού αν απαιτεί τροφοδοσία, θα δεις στο πάνω μέρος της 6pinες ή 8pines υποδοχές ανάλογα με το πόσο ενεργοβόρα είναι η κάρτα σου).
5. Αν τίποτα από αυτά δεν λειτουργήσει, μάλλον μετά πάμε σε πιθανή βλάβη κάρτας γραφικών ή ίσως και τροφοδοτικού, όπου δυστυχώς θα πρέπει να βρεις κάποια ανταλλακτικά να δοκιμάσεις για να βρεις τι φταίει.
Y.Γ Αφού λες ότι στην αρχή τουλάχιστον, έμπαινε στα windows σε safe mode, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα βλάβης σκληρού, οπότε μάλλον το αποκλείουμε αυτό το κομμάτι.