Mad Max

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ο Θείος πολύ σε χει απογοητεύσει Οροκου Ζάκι... Είσαι σίγουρος πως ο Θείος σου είναι το σωστό site? GTA V... τώρα MAD MAX ... δηλαδή σε λίγο εσύ με τόσες αγορές θα κάνεις και backlog...

Το GTA V δεν το αγορασα. Εσπασε απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας οπως συμβαινει στα περισσοτερα παιχνιδια. Αν αρψισουν ολες οι εταιριες να βαζουν Denuvo DRM και δεν βρει λυση ο θειος τοτε ειναι που θα με απογοητευσει ακομα περισσοτερο!

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ? ! Ε? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?

SHREDDER wrote:
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ? ! Ε? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ?</blockquote>

<span style="font-size:5">ΚΛΑΨΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΡΟΥΠΟΥΠΟΥ</span>.

Epitaph,

λίγος σεβασμός στο avatar του καροτοτρίφτη σε παρακαλώ.

Λίγος σεβασμός ρε παιδιά πια.

Χμμ,.... Οκ θα σας επιτρεψω να χρησιμοπειται το avatar μου εφοσον ομως ειστε με το μερος μου και οχι με τιε χελωνες!

SHREDDER wrote:
Χμμ,.... Οκ θα σας επιτρεψω να χρησιμοπειται το avatar μου εφοσον ομως ειστε με το μερος μου και οχι με τιε χελωνες!</blockquote>

Να'σαι καλά.

SHREDDER wrote:
Χμμ,.... Οκ θα σας επιτρεψω να χρησιμοπειται το avatar μου εφοσον ομως ειστε με το μερος μου και οχι με τιε χελωνες!</blockquote>
Note to self
Να μπαίνεις πιο συχνά, χάνεις τα καλύτερα.

Grammar nazi
* χρησιμοποιείτε

Σοβαρά, Αγόρι μου τι σου έχουν στερήσει; Το προδερμ; Ας καθιερώσουμε την μέρα Σρέντερ, μπας και χαμογελάσεις λιγάκι... αλλά μεγάλε, οι χελώνες θα σε γλεντανε πάντα.

Εντάξει, είστε εντελώς ανώριμοι. Εντελώς. Κανονιστείτε.

<span class="bbcode_spoiler">Δείξτε λίγο σεβασμό στον άρχοντα.</span>

χαχαχααχα

ρε ντάξει κλαίω... Παπαφλέσσα με τσίγκοσίδερα ο ένας, χελωνονιντζάκια και Rocksteady + Bepop.... Απλά επικό φόρουμ...

12η Σεπτεμβρίου. Η μέρα του ΖΡΕΝΤΕΡ. Το Steam ερήμωσε...Ο Σρέντερ είναι σε όλα τα Multiplayer και ξεσκίζει κουφάρια άμοιρων νουμπάδων...

EDIT :

PM που μου στειλε ο ΖΡΕΤΕΡ :

<blockquote>ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ! ΡΕ ΣΥ ΕΙΔΑ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΑΠΟΦΑΣΙΣΕς ΝΑ ΓΙΝΕΙΣΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΜΜΟΡΙΑΣ ΜΟΥ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!</blockquote>

Επειδή δεν είμαι τσιράκι, αλλά ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, άλλαξα avatar. Και μίλα μου χωρίς να φωνάζεις μη σε στείλω στη διάσταση Χί να τσαπίζεις βοθρολύμματα.

Τρεμω μονο στη σκεψη οτι ο θειος δε μπορει να βρη ληση για το Mad Max.

Λήση ύσος...ΑΝΆληση Full HD όμος; Άιχουμε ακούση τοίπωται;

Ποιος αλλος αγορασε το Mad max? Μπορει να αγορασω και το metal gear αν δεν το εχει ετοιμο ο θειος μεχρι τις 22 του μηνα που βγαινει retail

σΗμασΙα έΧΕι ΌΤι θΑ σε ΝικΗσοΥμε στο ΤελΟσ.

<blockquote> ο θειος </blockquote>

ποιος ειναι ο θειος?

Είναι απ'το χωριό, δε τον ξέρεις.

SHREDDER wrote:
</blockquote>
Οροκουσακι Σρεδερ. Ειμαι ο πατερας σου....

Back