What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Magicka Multiplayer και νεύρα!

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
Χαίρετε και από μένα,

Λίγο μετά αφότου πρωτοκυκλοφόρησε το magicka εγώ και ένας φίλος το αγοράσαμε στο steam και παίζαμε coop. Όλα καλά, μερικά bugs από εδώ και από εκεί αλλά τίποτα που δεν μας σταμάτησε απ'το να ολοκληρώσουμε το παιχνίδι.

Πριν από περίπου 3 μήνες αγοράσαμε μερικά DLC του magicka και είπαμε να το ξανά ξεκινήσουμε απ'την αρχή. Μάταια όμως καθώς το παιχνίδι είναι σε φάση να μην ξεκινάει ΚΑΝ το multiplayer του. Το παλεύουμε από μέσα Δεκεμβρίου (!) και ακόμα τίποτα. Έστειλα mail στην paradox, έγραψα στα forum της για tech support. Η σύνδεση με Κάιρο συνεχίζετε. Με πολλαπλές έρευνες στο ίντερνετ είδα πολύς κόσμος έχει αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ τα προβλήματα που έχουμε και εμείς. Καμία επίσημη ανακοίνωση απ'την εταιρία, καμία λύση official, μόνο μερικές κινήσεις (όπως απενεργοποίηση του hamachi) που για μερικούς λειτούργησε, για άλλους όχι. Τα προβλήματα είναι τα εξής:

1. Μαύρη εικόνα όταν πέφτεις στο υπόγειο στην αρχή, συμβαίνει και στα 2 PC. (παράδειγμα αυτό το βίντεο στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=aaSOfvMdUjU) Ακριβώς αυτό παθαίνουμε.
2. Όταν δοκιμάσαμε να το προσπεράσουμε το σημείο αυτό: ο host έπαιξε solo και προχώρησε το παιχνίδι μετά το intro και στο πρώτο checkpoint και φόρτωσε το multiplayer με αυτό το progression, η μπάρα φόρτωσης και στα 2 PC σταματάει γύρω στα 98% και μένει εκεί.
3. Προσπαθήσαμε να παίξουμε το DLC The Stars Are Left, μάταια και εκεί: Όλα ξεκινήσανε καλά αλλά μετά από λίγο χάθηκε το sync και άλλα έβλεπα και έκανα εγώ, άλλα αυτός.

Προσπαθήσαμε για windowed screen.
Προσπαθήσαμε για μείωση γραφικών.
Προσπαθήσαμε να εγκαταστήσουμε ΌΛΑ τα dependencies του magicka.
Προσπαθήσαμε αναβάθμιση των driver ήχου και γραφικών.
Απεγκαταστήσαμε Hamachi (μέχρι και format έκανα).
Προσπαθήσαμε να ξανά εγκαταστήσουμε το παιχνίδι.

Απολύτως καμία αλλαγή. Κάθε φορά το ίδιο... και αρχίζουν τα μπινελίκια κάθε φορά. Δεν έχω καταφέρει να βρω λύση και απ'ότι φαίνεται το ενδιαφέρον απ΄τους developers είναι μηδαμινό. Αν έχετε καμία ιδέα, οτιδήποτε (!) παρακαλώ να μου την πείτε.

*Είναι ίσως η τελευταία φορά που αγοράζω παιχνίδι με developer ή publisher την Paradox Interactive.
 
Top Bottom