What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Manga-Anime

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
To manga του One Punch Man είναι άνετα από τα πιο αστεία μάνγκα που ἐχω διαβάσει, ενώ ταυτόχρονα το σχέδιό του, ιδιαίτερα στις πανοραμικές σκηνές, είναι απλά καταπληκτικό.

Η madhouse έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής με το άνιμε, καθώς το animation είναι υποδειγματικά εκφραστικό και δυναμικό. Υπ' όψιν ότι ο Yusuke Murata και οι βοηθοί του δέχτηκαν μαθήματα animation από την Toei αν δεν κάνω λάθος κατά τη διάρκεια δημιουργίας του μάνγκα οπότε κάποιες σκηνές είναι σχεδιασμένες σαν flipbook animations.

Άμα ψάχνετε μια σειρά που διαβάζεται ευχάριστα, εδώ είστε. Ενδιαφέροντες χαρακτήρες, πολύ δυνατός καλλιτεχνικός τομέας (και στο άνιμε και στο μάνγκα) και πολύ χιούμορ. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Διαβάζω τον τελευταίο καιρό 20th Century Boys.Αρκετά καλό,έχει χαρακτηριστικό στυλ Urasawa.Το Monster (του οποίου έχω δει μόνο το anime που από όσο ξέρω είναι πολύ πιστή μεταφορά του manga) πάντως δεν το φτάνει.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500


Chosen-Undead wrote:
Ειδα επιτέλους το Dragonball GT το οποίο και λάτρεψα. </blockquote>

Dragonball GT

<img src="http://i.imgur.com/prOFjF6.gif" alt="prOFjF6.gif" class="bbcode_img" />

<span class="bbcode_spoiler">Οχι ενταξει, ψιλοβλεποτανε. Οι περισσοτεροι βεβαια το ψιλομισουν αλλα δεν ηταν τοσο κακο. </span>



Chosen-Undead wrote:
Συνεχίζω τώρα το Dragonball Super και ξεκινάω και το Garo Crimson Moon. Σύντομα θα ξαναπιάσω το FMAB μόλις δω κάτι tokusatsu επεισόδια και ταινίες που έχω αφήσει στη μέση</blockquote>

To super ειναι απογοητευση. Οχι πως περιμενα κατι καλο, αλλα οχι και αυτο το χαλι. Το σταματησα στο 4ο επεισόδιο, ισως επρεπε να δω παραπανω αλλα λενε πως γινεται ακομα χειροτερο μετα.



 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Το καλοκαίρι είχα ξεκινήσει το Monogatari Series.Συνεχίζοντας με το Owarimonogatari που προβάλλεται αυτήν την περίοδο,πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πόσο ποιοτική σειρά είναι.Με τα light novels δεν έχω ασχοληθεί,αλλά το anime το τοποθετώ λίγο κάτω από τα τεράστια Monster,Tatami Galaxy και Baccano!.To υπέρτατο Eva πάντως δεν το φτάνει κανένα.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,506


Roronoa wrote:


Chosen-Undead wrote:
Ειδα επιτέλους το Dragonball GT το οποίο και λάτρεψα. </blockquote>

Dragonball GT

<img src="http://i.imgur.com/prOFjF6.gif" alt="prOFjF6.gif" class="bbcode_img" />

<span class="bbcode_spoiler">Οχι ενταξει, ψιλοβλεποτανε. Οι περισσοτεροι βεβαια το ψιλομισουν αλλα δεν ηταν τοσο κακο. </span>



Chosen-Undead wrote:
Συνεχίζω τώρα το Dragonball Super και ξεκινάω και το Garo Crimson Moon. Σύντομα θα ξαναπιάσω το FMAB μόλις δω κάτι tokusatsu επεισόδια και ταινίες που έχω αφήσει στη μέση</blockquote>

To super ειναι απογοητευση. Οχι πως περιμενα κατι καλο, αλλα οχι και αυτο το χαλι. Το σταματησα στο 4ο επεισόδιο, ισως επρεπε να δω παραπανω αλλα λενε πως γινεται ακομα χειροτερο μετα.</blockquote>

Βασικά πιστεύω πως όσοι το μισούν το GT μεγάλωσαν με το Ζ και όχι με το απλό για να νιώσουν αυτό που ένιωσα στο GT που συνδύασε τη μαγεία και των δύο κύκλων. Για μένα το SSJ4 είναι ότι πιο κορυφαίο έχουμε δει στο dragonball γενικώς μαζί με τα fusions. Μου άρεσε τόσο επίσης λόγω των κακών που ήταν στα ίδια υψηλά επίπεδα με του Ζ και πάτησαν πάνω στο στόρυ τους π.χ. super android 17. Ναι ΟΚ το παράκαναν με τον Γκόκου σε αυτό το ξέρω αλλά δεν με πείραξε. Ηταν σαν κατακλείδα δύναμης και ιστορίας του κεντρικού ήρωα. Τώρα για το Super ντάξει το βλέπω και γω να δω που θα το πάνε. Είναι τραγικό να λες το GT non canon και να κάνεις κάτι πολύ χειρότερο από το GT εν τέλει. Αθλια η ιδέα των θεών. Διόρθωσε ότι δεν άρεσε στους περισσότερους από το GT. Τι αηδίες είναι αυτές βάζοντας ταβάνι δυνάμεων από την αρχή. Ειδικά στην ταινία resurruction of F εκεί και ήταν αίσχος με τα μπλε μαλλιά. Πλήρης απογοήτευση το Super δυστυχώς. Αλλά περίμενα να κάνουν και γω. Πάντως έίδα το Ζ Κai πρόσφατα και αυτό το παραξηλώσανε με τις μάχες ειδικά στο Buu Saga. Ισως γι'αυτό να μου άρεσε το πίσω στα παλιά ύφος του GT στα πρώτα επεισόδια, γιατί το dragonball είναι και αυτό -ταξίδια και αναζήτηση dragonball- όχι απλά ξύλο μέχρι να διαλυθεί το σύμπαν που ήταν το Ζ.





 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500


Chosen-Undead wrote:

Βασικά πιστεύω πως όσοι το μισούν το GT μεγάλωσαν με το Ζ και όχι με το απλό για να νιώσουν αυτό που ένιωσα στο GT που συνδύασε τη μαγεία και των δύο κύκλων. Για μένα το SSJ4 είναι ότι πιο κορυφαίο έχουμε δει στο dragonball γενικώς μαζί με τα fusions. Μου άρεσε τόσο επίσης λόγω των κακών που ήταν στα ίδια υψηλά επίπεδα με του Ζ και πάτησαν πάνω στο στόρυ τους π.χ. super android 17. Ναι ΟΚ το παράκαναν με τον Γκόκου σε αυτό το ξέρω αλλά δεν με πείραξε. Ηταν σαν κατακλείδα δύναμης και ιστορίας του κεντρικού ήρωα. Τώρα για το Super ντάξει το βλέπω και γω να δω που θα το πάνε. Είναι τραγικό να λες το GT non canon και να κάνεις κάτι πολύ χειρότερο από το GT εν τέλει. Αθλια η ιδέα των θεών. Διόρθωσε ότι δεν άρεσε στους περισσότερους από το GT. Τι αηδίες είναι αυτές βάζοντας ταβάνι δυνάμεων από την αρχή. Ειδικά στην ταινία resurruction of F εκεί και ήταν αίσχος με τα μπλε μαλλιά. Πλήρης απογοήτευση το Super δυστυχώς. Αλλά περίμενα να κάνουν και γω. Πάντως έίδα το Ζ Κai πρόσφατα και αυτό το παραξηλώσανε με τις μάχες ειδικά στο Buu Saga. Ισως γι'αυτό να μου άρεσε το πίσω στα παλιά ύφος του GT στα πρώτα επεισόδια, γιατί το dragonball είναι και αυτό -ταξίδια και αναζήτηση dragonball- όχι απλά ξύλο μέχρι να διαλυθεί το σύμπαν που ήταν το Ζ.</blockquote>

Dragonball > Dragonball Z <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />

Οσο καλο και να ηταν το Z σαν το απλο δεν ηταν ποτε, ειναι αρκετα διαφορετικα μεταξυ τους. Αλλα καταλαβαινω πως το Ζ ειναι το γνωστο αφου ηταν πιο εντυπωσιακο.
Το GT οντως εμοιαζε λιγουλακι με το πρωτο dragonball αλλα ειχε αλλα θεματα.

 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
One-Punch Man χαλαρά anime of the season. Και best meme.

To DBGT δε συνδίασε τίποτα, ήταν ανάπηρο που τους έκανε όλους να φαίνονται φλώροι και αδύναμοι. Εκτός από Κάκαροτ και λίγο Πετσέτα. Το είδα όλο, άντεξα, αλλά μετάνιωσα. Πιστεύω το S είναι καλούτσικη συνέχεια του Z. Πριν αρχίσετε να γκρινιάζετε "TI KALOYTSIKI RE MLK O VEGETA NA MAGIREBI OMELETA KSEROGO??" είπα καλούτσικη, όχι καλή. Αν και κουράζει -για την ώρα- όσους έχουν 'δει τη ταινία με το Γάτο και το χειρότερο είναι ότι τώρα προχωράει στη ταινία με το "Frieza Recolous skin". Και θα προχωρήσει αργααααααααααα................

Κατά τα άλλα, βλέπω το K: return of kings, αν και δε θα το πρότεινα, κυρίως το βλέπω "ψυχαναγκαστικά" επειδή είδα τη πρώτη σεζόν. Αν ενδιαφέρεστε anyway, πάνω-κάτω πρόκειται για gang wars με λίγες υπερδυνάμεις.

Το Sakurako-san no Ashimoto ni wa Shitai ga Umatteiru θυμίζει BONES κάπως, μιας και πρόκειτα ιγια μια τύπισσα που γουστάρει τα οστά και λύνει μυστήρια βασισμένα σε οστά.

Το Attack on Titan Highschool είναι πολύ καλή παρωδία αν είστε φαν του original.
 

lich king

Umber Hulk
Approval of the Admiral
Joined
Dec 28, 2012
Messages
878
Για μένα το z έλεγε σαν ιστορία μέχρι το frieeza saga...στης επόμενες seasson μόνο η μάχες έλεγαν και η τρίτη seasson ήταν απογοήτευση για μένα ιδικά μόλις βγάλανε της παπαριες με τα fusion,πάντως η μάχη με των kid buu ήταν φοβερή.

Για μένα το μεγαλύτερο fail που είχε το gt ήταν ότι εκαν το goku πάλι μικρο :facepalm: ,δηλαδή περίμεναν να είναι ευχαριστημενοι οι φαν με αυτή την ιδέα, ιδικά αν λάβουμε υπόψιν ότι οι περισσότεροι άρχισαν από το z..
Πάντως το gt είχε αρκετά κάλους κακούς(ο αγαπημένος μου είναι ο baby,οποίος βασίστηκε στων hajiyack) και το finale ήταν πολύ καλύτερο από του z και το super sayan 4 δεν ήταν κακό σαν ιδέα.

Το super δεν το έχω δει και δεν σκοπεύω,γιατί ακούω από παντού ότι είναι χάλια,άλλα έχω δει της ταινίες οποίες δεν μου άρεσαν καθόλου.
Αυτό που δεν μου άρεσαν ήταν οι θεοί και η ψωριάρα γάτα που έβαλαν για θεό της καταστροφής :facepalm: ,τα super sayan god και τα δυο ήταν αρπαχτές και γενικά οι ιστορίες ήταν ότι νάνε ιδικά στο πρώτο που ξεκινάει τόσο κουλά και τελειώνει άλλο τόσο κουλά.


Τα τελευταία anime που είδα ήταν τα ayakashi και monoke,mini σειρές που διαδραματιζονται στην μεσαιωνική ιαπωνια και δείχνουν ιστορίες τρόμου.
To opening του ayakashi είναι φοβερό.
opening
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=5de5GriPMN0 </span>

trailers
<span class="bbcode_spoiler">https://www.youtube.com/watch?v=mHikWvVvE9I
https://www.youtube.com/watch?v=5OJW9gZL33Q</span>
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Το Attack on Titan Highschool το βλεπω και εγω αλλα ειναι ψιλομετριο, μονο για fans της βασικης σειρας αλλιως δεν αξιζει.
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Wow, lich king. Πραγματικά μου κίνησες την περιέργεια, πολύ ξεχωριστή αισθητική το Ayakashi! Θα πρέπει να το κοιτάξω.
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Το GT το δοκίμασα, αλλά δεν... Όσοι βλέπαμε μικρό Goku, όταν μεγάλωσε στο 24 τουρνουά, ήξερες ότι πας ένα βήμα παρακάτω. Τον κάνανε μικρό και ήταν ό,τι χειρότερο κάνανε ποτέ.
Ξεκίνησα το Super, αλλά μετά από τα πρώτα 3 επεισόδια και αφότου κατάλαβα ότι ξαναγυρνάνε τις ταινίες σε επεισόδια το σταμάτησα. Συν ότι μου θύμισε όλα τα "χαζά" του Dragonball Z, π.χ. να γαμιέται το σύμπαν και εμείς να βλέπουμε τη Bulma να φτιάχνει πρωινό... Ε, δεν έχω την υπομονή πλέον.

Προσωπικά, το Ζ ήταν το καλύτερο γιατί είχε τις καλύτερες μάχες και αυτό περίμενα να δω. Είχε αργή εξέλιξη, όπως τα περισσότερα on going anime με πάνω από 100 επεισόδια, αλλά άξιζε η αναμονή. Σίγουρα, σε μένα έπαιξε μεγάλο ρόλο και η ηλικία που το έβλεπα.

Ψάχνω τώρα για ένα anime σε στυλ Neon Genesis, Rahxephon ή κάτι σε Claymore, αλλά όσο έψαξα δε βρήκα κάτι. Μάλλον είναι ξεπερασμένες σαν ιδέες...
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706


Alucard wrote:
Ψάχνω τώρα για ένα anime σε στυλ Neon Genesis, Rahxephon ή κάτι σε Claymore, αλλά όσο έψαξα δε βρήκα κάτι. Μάλλον είναι ξεπερασμένες σαν ιδέες...</blockquote>

Berserk (λογικά το έχεις δει), Guin Saga, Code Geas, Gurren Lagann, Full Metal Panic, αυτά θυμάμαι δεν ξέρω πόσο κοντά είναι σε αυτά που ψάχνεις.

 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500


Adhan wrote:


Alucard wrote:
Ψάχνω τώρα για ένα anime σε στυλ Neon Genesis, Rahxephon ή κάτι σε Claymore, αλλά όσο έψαξα δε βρήκα κάτι. Μάλλον είναι ξεπερασμένες σαν ιδέες...</blockquote>

Berserk (λογικά το έχεις δει), Guin Saga, Code Geas, Gurren Lagann, Full Metal Panic, αυτά θυμάμαι δεν ξέρω πόσο κοντά είναι σε αυτά που ψάχνεις.</blockquote>

Να προσθεσω σαν παρομοιου υφους με το NGE το Puella magi madoka magica (μην σας ξεγελαει το magical girl υφος).



 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Από όσα μάνγκα δεν έχουν αντίστοιχο άνιμε, ποιο θα θέλατε να αποκτήσει ένα; Παρόλο που γενικά δε βλέπω άνιμε, πολύ θα ήθελα να δω ένα "Vagabond'' και ένα ''Vinland Saga'' να ζωντανεύουν με χρώματα και πχοιοτική μουσική.
 

kaidan

Gelatinous Cube
Joined
Jul 15, 2015
Messages
182


Sketch wrote:
Από όσα μάνγκα δεν έχουν αντίστοιχο άνιμε, ποιο θα θέλατε να αποκτήσει ένα;</blockquote>

Κάτι απ'τον https://en.wikipedia.org/wiki/Inio_Asano" class="bbcode_url">Inio Asano ίσως, π.χ. το Solanin. Όμως δεν έχω διαβάσει πάρα πολλά manga για να έχω ιδιαίτερη γνώμη για το θέμα.

Τα τελευταία χρόνια έχω σταματήσει να βλέπω anime. Έχει βγει τίποτα ποιοτικό;;; Παλιά αγαπημένα περιλαμβάνουν τα... Nichijou, paranoia agent, Monster, Legend of the galactic heroes, Usagi Drop, Seirei no Moribito.

 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Χμμ, πολύ σωστός! Ούτε εγώ τον γνωρίζω καλά, αλλά είχα ξεκινήσει το Goodnight Punpun και ήταν πραγματικά πολύ ξεχωριστό μάνγκα! Να προσθέσω στη λίστα μου το Yotsuba! καθώς είναι 100% θετική ενέργεια. Ξέρετε, αυτού του είδους το μάνγκα που σου προκαλέι ένα μόνιμο χαμόγελο απο την πρώτη ως την τελευταία σελίδα
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Προσωπικά ξαναέπιασα το bleach (πλιτς), ελπίζω αυτή τη φορά να αντέξω να φτάσω μέχρι το τέλος. Με το που ξεκίνησε πάντως η χαζοχαρούμενη τσαπανομουσική της εισαγωγής, μου ήρθαν εικόνες 2ου έτους και χαμογέλασα. Α ρε, αναμνήσεις...

Εντάξει, δεν είναι και ο καλύτερος αντιπρόσωπος τους είδους, αλλά κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να το δω ολόκληρο ε; (εννοείτε πως στην άλλη οθόνη το clicker heroes φαρμάρει ανελέητα-ίσως πρέπει να μάθω ιαπωνικά σιγά σιγά, να μη χάνω διαλόγους <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728


Pain wrote:
κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να το δω ολόκληρο ε; </blockquote>

I guess...μόνον μην πιάσεις το μάνγκα από εκεί που τελειώνει το άνιμε...Δες κάποια άλλη σειρά, διάβασε κάτι, πάιξε κανα γκέημ, μάθε φίνγκερσκέιτ, δεν ξερω 'γω τί άλλο, αλλά πραγματικά το Πλητς από ένα σημείο κα μετά (μετά το Fullbring arc) είναι πραγματικά μια τσίχλα που έχει χάσει τη γεύση της εδώ και χρόνια, αλλά συνεχίζουμε να τη μασάμε, είτε γιατί έχουμε την ανάμνηση της πρώτης δαγκωνιάς, είτε γιατί αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι πλέον είναι άγευστη.

 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Εγώ το παράτησα μετά το

<span class="bbcode_spoiler">Aizen arc.</span>

Δεν ξανακοίταξα πίσω.
 
Top Bottom