What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Manga-Anime

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
735
<blockquote><br>Έχει βγει καννα ωραίο anime ρε παιδιά τα τελευταία ~3 χρόνια;;; Πραγματικά δεν ξέρω, ας με διαφωτίσει κανείς.<br></blockquote><br><br>Λίγο γενική η ερώτηση σου. Αν μπορούσες με παραδείγματα να αναφέρεις τι σου αρέσει?<br><br>To Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) που ανέφερε o Adhan είναι όντως πολύ καλό. Αν σου άρεσε το Code Geass το Aldnoah.Zero θα σου αρέσει. Το Tiger and Bunny το θυμάμαι και χωρίς να έχω το δει ακόμα το One Punch Man θα τζογάρω και θα πω ότι θα είναι κουτί. :thumbsup:
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Χμ,έχουν βγει πολλά.Ανάλογα τι ψάχνεις Kaidan.Το OreGairu που ανέφερα και παραπάνω είναι εξαιρετικό drama π.χ.Αν ψάχνεις κάτι πιο action,εκτός από το Attack on Titan (που είναι πολύ καλό,αν και κάνει μια μικρή κοιλιά στη μέση) υπάρχει το Parasyte που είναι αρκετά decent.Δεν ξέρω επίσης αν έχεις δει καθόλου Monogatari και αν θα σου κάνει κλικ.Τα άλλα δύο που μου έρχονται στο μυαλό είναι τα Hyouka και Eccentric Family (από τον ίδιο που έγραψε το Tatami Galaxy αν το έχεις δει).Αυτή την περίοδο βλέπω Barakamon και Shirobako.Καλά φαίνονται,αν και είμαι πολύ νωρίς ακόμη.
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Ξεκίνησα το Higurashi no Naku Koro ni.<br><br><img src="http://i.imgur.com/KDMzqOR.jpg" alt="KDMzqOR.jpg" class="bbcode_img" />
 

xenofonos

Half-Ogre
Joined
Dec 1, 2012
Messages
425
Επίσης αξιόλογα είναι τα Kill la Kill, Death Parade και η πρώτη σαιζόν του Tokyo Ghoul. Το Kill la Kill θα το αγαπήσεις άμα γουστάρεις cheesy, over the top δράση και ευφυές αν και απλοϊκό animation, το death parade είναι αρκετά έξυπνο και ελαφρώς φιλοσοφικό αλλά σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος και το tokyo ghoul action/drama με νεκροζώντανους. Μπορείς να κρατάς και http://anichart.net/archive" class="bbcode_url">αυτό σαν οδηγό και βλέπεις τι σου κάνει.
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Kaidan, αφού σου αρέσει η κωμωδία, βλέπεις το OnePunch Man που μόλις τελείωσε την πρώτη σαιζόν (φρέσκο-φρέσκο), το οποίο, πέρα από το πολύ καλό χιούμορ, έχει καταπληκτικές σκηνές δράσης και υποδειγματικά καλό animation.<br><br>12 επεισόδια είναι όλα κι όλα (+1 OVA). Εγώ το είδα παρόλο που δε βλέπω άνιμε γενικά (προτιμώ ασυζητητί τα μάνγκα), γιατί λάτρεψα το μάνγκα και ευτυχώς το άνιμε ανταπεξέρχεται με το παραπάνω!
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Αν και με τα anime ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη σχέση και γενικά τα αποφεύγω, εκτός απ&#039; τις ταινιάρες του Miyazaki (όχι αυτός με τα Dark Souls, ο άλλος, ο Hayao), στις οποίες υποκλίνομαι btw, και τη σειρά Death Note την οποία βρήκα αρκετά καλή, κατάφερε τελείως από σπόντα να βρεθεί στην οθόνη μου το One Punch Man και έχω μείνει μαλάκας με το πόσο γαμάτο είναι.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εν τω μεταξύ το one punch man δεν μου γεμίζει το μάτι, αλλά θα με κάνετε να το δοκιμάσω τελικα!!!
 

alucard

Death Knight
Joined
Nov 27, 2012
Messages
2,991
Το One Punch Man είναι stand alone ή πρέπει να έχω δει και κάποιο άλλο anime? Με ψήσατε και μένα ! :brofist:
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Stand alone πρέπει να είναι. Απ&#039; όσο κοίταξα δεν συνδέεται με κανένα άλλο.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Μόνο του είναι το one punch. Έχουν πολύ γέλιο οι εκφράσεις του saitama πάντως.<br><br>Υπάρχει και αντίστοιχο manga το οποίο είναι πολύ μπροστά (μπορεί και να έχει τελειώσει, δεν είμαι σίγουρος) από το anime, αλλά προσωπικά δεν το διαβάζω καθόλου γιατί χάνεται όλη η ουσία του anime μετά.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,612
GEAR-MOTHERFUCKIN&#039;-FOURTH IS HERE!!!  :archon<br>Αlso, ξεκίνησε η 2η σεζόν του Gate.<br>και εσείς οι wannabe "ψαγμένοι"  :housemd: μη χάσετε το ERASED (Boku dake ga Inai Machi)
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
Στο μαγαζι της microsoft εχει δωρεαν καποιες σεζον απο anime<br><br>πιο συγκεκριμενα<br><br>https://www.microsoft.com/en-us/store/tv/the-devil-is-a-part-timer/season-1-hd/8d6kgwzr2qbv/0003" class="bbcode_url">The devil is a part timer Season 1<br>https://www.microsoft.com/en-us/store/tv/steins-gate/season-101/8d6kgwzlcnv8" class="bbcode_url">Steins;gate season 1<br>https://www.microsoft.com/en-us/store/tv/fairy-tail/season-101/8d6kgwzlcx8h" class="bbcode_url">Fairy Tail season 1<br>https://www.microsoft.com/en-us/store/tv/black-butler-i/season-1/8d6kgwzlcv91" class="bbcode_url">Black Butler season 1<br>https://www.microsoft.com/en-us/store/tv/fullmetal-alchemist-brotherhood/season-1/8d6kgwzlcvkf" class="bbcode_url">Fullmetal Alchemist: Brotherhood season 1<br><br>Ολα εχουν και αλλες σεζον εκτος απο το devil is a part timer που δεν εχει αλλη, αλλα free is free.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,488
Λοιπόν έχοντας δει λίγα anime τα οποία είναι τα εξής<br><br>Dragonball<br>Dragonball Z<br>Dragonball GT<br>Dragonball Super <br>One Piece<br>Death Note<br>Kabamaru<br>και μερικά ακόμα.<br><br>με ΔΙΑΦΟΡΑ το καλύτερο απ όλα είναι το Death Note.<br>Έξυπνο, ώριμο, χωρίς fillers και περιττές σάλτσες. 10/10 μέχρι στιγμής και είμαι στο 15 επεισόδιο.<br>Πραγματικά ξεχωρίζει απ όλα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που ανέφερα παραπάνω (εκτός από kabamaru οκ).
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
E, ναι ρε συ προφανώς το Death Note ξεχωρίζει για πλάκα, για τους λόγους που είπες ακριβώς.<br>Μονό και μόνο από την κατηγορία που ανήκουν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται...<br>Το Death Note είναι seinen (από Wikipedia: "Seinen manga (青年漫画?) are manga marketed to adolescent boys and men old enough to read kanji").<br>Σχεδόν όλα τα υπόλοιπα είναι shonen (από Wikipedia: "Shōnen, shonen, or shounen manga (少年漫画 shōnen manga?) is manga aimed at a young male audience. The age group varies with individual readers and different magazines, but it is primarily intended for boys between the ages of 8 to 18".)<br>Το kabamaru μη φρικάρεις (είμαι σίγουρος ότι αρκετοί δεν το ξέρουν) αλλά ανήκει στα soujo (από Wikipedia: "Shōjo, shojo, or shoujo manga (少女漫画 shōjo manga?) is manga aimed at a teenage female readership"). Ένοχη απόλαυση κι έτσι...  :lol:
 

Roronoa

Half-Ogre
Joined
Apr 28, 2014
Messages
500
<blockquote><br>Λοιπόν έχοντας δει λίγα anime τα οποία είναι τα εξής<br><br>Dragonball<br>Dragonball Z<br>Dragonball GT<br>Dragonball Super <br>One Piece<br>Death Note<br>Kabamaru<br>και μερικά ακόμα.<br><br>με ΔΙΑΦΟΡΑ το καλύτερο απ όλα είναι το Death Note.<br>Έξυπνο, ώριμο, χωρίς fillers και περιττές σάλτσες. 10/10 μέχρι στιγμής και είμαι στο 15 επεισόδιο.<br>Πραγματικά ξεχωρίζει απ όλα τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που ανέφερα παραπάνω (εκτός από kabamaru οκ).<br></blockquote><br><br>Σκουπιδια δεν ειναι, αλλα ναι το death note το καλυτερο απο ολα αυτα. Οπως εγραψε και ο adhan εχουν το καθενα το κοινο τους. Και το death note δεν το λες και seinen αλλα τουλαχιστον ειναι πολυ εξυπνο. Συνεχισε το death note και μετα πες πως σου φανηκε οταν το δεις ολο.<br><br>Παντως οσα εχεις δει ειναι οσα εχουν δει ολοι, τα κλασσικα δημοφιλη. Δυστηχως αυτα κοιτανε οι περισσοτεροι (μαζι με τα υπολοιπα moe anime που εχει γεμισει η βιομηχανια)και νομιζουν πως τα anime ειναι για παιδια και περιεργους, υπαρχουν παρα πολλα anime ωριμα και εξυπνα να δεις μετα το death note, το οποιο death note συνηθως ειναι και η πορτα για τα υπολοιπα <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Το Death Note το είχα δει όταν έβγαινε, όταν ήμουν κι εγώ στην τεράστια φάση με τα anime. Πολύ καλό σενάριο, δεν φτάνει βέβαια σε καμμία περίπτωση το manga (το οποίο είναι εξαιρετικό). <br><br>Τότε που άφηνα το PC ανοιχτό επ&#039;άπειρον, ήμουν και μέλος στο εξαιρετικό http://www.animeclipse.com/" class="bbcode_url">AnimeClipse που έβγαζε υπότιτλους για τα πάντα (είχε και για τη μοναδική λατρεία Ju-Oh Maru).
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
<blockquote>Και το death note δεν το λες και seinen</blockquote><br>Έχει πάντως πιο ενήλικο περιεχόμενο από τα υπόλοιπα. Βέβαια και το Kabamaru, δεν είναι και πολυ αντιπροσωπευτικό για shoujo...  :silly:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Το One Piece μου αρέσει πολύ σαν ιστορία και μπορούν να βγουν άνετα πολλά side stories από τα όσα έχει δείξει. Αλλά πλέον με κουράζει το anime, το τραβάνε πολύ (δείχνει ας πούμε 5 φορές, σε διαφορετικά επεισόδια, τι έγινε στο παρελθόν). Το manga έχει φτάσει σε πιο ενδιαφέρον σημείο.<br><br>Το Death Note θέλω κάποια στιγμή να το δω.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Βασικά είσαι νωρίς ακόμα Epitaph.Και το Death Note την κάνει την κοιλίτσα του προς το τέλος (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν είναι εξαιρετικό).Επίσης,ούτε εγώ πιστεύω ότι είναι seinen.Στα shonen θα το έβαζα.<br><br>Πάντως,αν και είναι ενδεικτικά,δε νομίζω ότι θα έπρεπε να δίνουμε και τόση σημασία στα demographics.Π.χ. το FMA:B είναι shonen,αλλά είναι άρτιο anime (κατά τη γνώμη μου πάντα).Άλλο παράδειγμα είναι το Revolutionary Girl Utena.Shoujo μεν,αριστούργημα δε.Θα μπορούσα να συνεχίσω αναφέροντας κι άλλα παραδείγματα,όπως πολλά josei (young women demographic) anime τα οποία είναι εκπληκτικά,but you get my point.
 
Top Bottom