Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Admiral Ξέρω, δεν είναι ωραίο χτυπάς κάποιον όταν είναι πεσμένος κάτω αλλά έβλεπα σήμερα τα νούμερα box office του Thunderbolts και μού φαίνεται ότι η αντεπίθεση της Μαρβελάρας αργεί ακόμη...
Έτσι όπως πάει θα φτάσει περίπου τα έσοδα του Brave New World, που δεν το λες κι επιτυχία (υποτίθεται έχουν και το ίδιο budget). Βέβαια, ίσως το κέρδος για τη Marvel να είναι περισσότερο στο brand (re)building παρά σε καθαρά κέρδη, γιατί όσοι το είδαν το βρήκαν αισθητά βελτιωμένο σε σχέση με τις πρόσφατες χλαπάτσες. Αναρωτιέμαι πώς θα τα πάει το F4 που έχει ήδη φάει μερικό hate για τον κάπως... modern audience προσανατολισμό του.

Σωστά τα λες, το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει ξανά η Marvel την εμπιστοσύνη του κοινού. Το Thunderbolts πήρε καλές βαθμολογίες σε κριτικούς και κοινό οπότε είναι βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Το box office δεν είναι κακό, η ταινία θα βγάλει κέρδος διότι είχε μικρότερο μπάτζετ από το Brave New World. Όντως το φετινό μεγάλο στοίχημα είναι το Fantastic 4 γιατί είναι τίτλος πρώτης γραμμής και υπάρχουν πολλές προσδοκίες. Ίδωμεν!

Το box office δεν είναι κακό, η ταινία θα βγάλει κέρδος διότι είχε μικρότερο μπάτζετ από το Brave New World
Πάντως στο imdb λέει ότι αμφότερα κόστισαν περίπου 180 μύρια.

Με την κουβέντα που ξεκινήσατε, μπαίνω box office mojo να δω πόσα χιλιάρικα έχει κάνει το thunderbolts σε εισπράξεις και βλέπω με έκπληξη ότι μια ταινία που δεν έχω ακούσει καν έχει κάνει 2 δις!!!
Αυτά βλέπει η marvel και κάθεται και κλαίει στην γωνία :p

Πάντως στο imdb λέει ότι αμφότερα κόστισαν περίπου 180 μύρια.

Ξέρω αλλά δεν υπάρχει περίπτωση, το Brave New World κόστισε σίγουρα 300+. Ξαναγύρισαν την μισή ταινία 2-3 φορές.

Με την κουβέντα που ξεκινήσατε, μπαίνω box office mojo να δω πόσα χιλιάρικα έχει κάνει το thunderbolts σε εισπράξεις και βλέπω με έκπληξη ότι μια ταινία που δεν έχω ακούσει καν έχει κάνει 2 δις!!!
Αυτά βλέπει η marvel και κάθεται και κλαίει στην γωνία :p

Κάποια κινέζικη;

Ειδα το Thunderbolds το Σαβαβτο με ενα φιλο μου. Φοβερη η ξανθια ! Συμφωνω και εγω η ταινια ειναι Α! Καλυτερο απο το Avengers. Αν ηταν και ξανθια με γυαλια τοτε η τιανια θα ειχε τα διπλασια κερδη!!! Ειχε πολυ δραση και σφαγη. Ετσι πρεπει να ειναι μια καλη ταινια της Marvel.

Ειδα το Thunderbolds το Σαβαβτο με ενα φιλο μου. Φοβερη η ξανθια ! Συμφωνω και εγω η ταινια ειναι Α! Καλυτερο απο το Avengers. Αν ηταν και ξανθια με γυαλια τοτε η τιανια θα ειχε τα διπλασια κερδη!!! Ειχε πολυ δραση και σφαγη. Ετσι πρεπει να ειναι μια καλη ταινια της Marvel.

Επιτέλους ένας άνθρωπος με γούστο.

Back