By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!πως νιωθετε που η ενοχη απολαυση της παιδικης σας ηλικιας εχει γινει το απολυτο mainstream για ολες τις ηλικιες; γιατι εχω φαει μπουλινγκ και μπουλινγκ εδω ελλαδα. απο το ασπρομαυτο σπαηντερμαν μεχρι το ΣΟΥΠΕΡ-σπαηντερμαν (κ καλα εγχρωμο) μεχρι τη μεταβαση στη μαμουθ που για καποια εποχη ειχε τους X-MEN παραλληλα με την καμπανας. οταν εσβησε η μαμουθ πρεπει να πηρα 4-5 τευχη αμερικανικα δεν καταλαβαινα τι γινοταν και το παρατησα. ολα αυτα εγιναν μεχρι την τρυφερη ηλικια των 17. τωρα ειμαι 42. πειραζει που τσαντιζομαι οταν βλεπω οτι αυτο για το οποιο εγω ματωσα εχει περασει ως το απολυτως κουλ και απαραιτητο; το τωκ οφ δε ταουν ειναι Η ΜΑΡΒΕΛ. Η ΜΑΡΒΕΛ. δεν ξερω αν το εχετε σκεφτει ποτε. αλλα εδω ειμαι να σας γενναω αποριες.
Καποιος επρεπε να βγει και να τα πει αυτα τα πραγματα. Το 90% των σχολιων που εχω διαβασει για την μαυρη χηρα, ειναι για το συνεχες και ασχετο ζουμαρισμα στα κωλομερια. Η Marvel εχει πονταρει στην α-γαμια του κοινου της και αν δεν κανω λαθος, την αρχη την εκανε ο captain america. πριν λιγες μερες το ειχα σχολιασει ρε γμτ.Με ενοχλεί που με τόσους τόνους υλικό δεν μπορούν να φτιάξουν 1 (μια)
ιστορία της προκοπής για Spiderman και να βρουν έναν/μια ηθοποιοί που να φέρνει στο κομικ aka μπράτσα
και καμπύλες.
Loki Ep.6: ποιος το κάνει το καμός. End-credits scene.
Τρέλα...
Ειδα τη σειρά του Λόκι. Οτι καλύτερο έχει βγάλει σε σειρά η marvel κατά τη γνώμη μου, το λάτρεψα!
Είδα το Spiderman Far from home, δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα... έχω σίγουρα πολλά αρνητικά να του σούρω.
Προσωπικά αυτό μου άρεσε πολύ όταν το είδα στο σινεμά. Πολύ πιστό μάλιστα στα Animations Spiderman TAS και Ultimate Spiderman. Το Homecoming μου είχε φανεί αισχρό εμένα.
γενικότερα το πως έχουν συμπεριλάβει τον Spiderman στο marvel universe είναι πολύ μακριά από τα κομιξ. Τουλάχιστον αυτά που διάβαζα εγώ, γιατί ΟΚ το έχουν ματώσει λίγο με τις παραλλαγές...Θα ήθελα να διαβάσω την κριτική σας για τα FFH και Homecoming αντίστοιχα.