What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Ρε σεις, μη λέτε τρελά πράγματα, για όνομα του Θεού. Άντε βγάλτε τα Deadpool και Spiderman αφού θέλετε, το Dr Strange 2 που έβγαλε σχεδόν ένα δις είναι αποτυχία; Το Black Panther 2 με σχεδόν 900 εκατομμύρια; Το Thor 3 με 750; Με το στανιό δηλαδή να βγάλουμε το συμπέρασμα που θέλουμε;

Robin Hood

Hobgoblin Captain
Approval of the Admiral
Με την δύναμη της αγάπης.

Είναι σάιμποργκ κι εχει και μηχανικο χερι.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Με την δύναμη της αγάπης.

Είναι σάιμποργκ κι εχει και μηχανικο χερι.
Μα δεν είναι, εκεί το πάω και αναρωτιέμαι, ναι οκ είναι σουπερ ντουπερ χιουμαν, αλλά υποτίθεται παραμένει άνθρωπος και θα έπρεπε να διαλυθεί ο μισός από την δύναμη που απέκρουσε (το χέρι δεν θα πάθαινε τίποτα οκ :p )

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Μα δεν είναι, εκεί το πάω και αναρωτιέμαι, ναι οκ είναι σουπερ ντουπερ χιουμαν, αλλά υποτίθεται παραμένει άνθρωπος και θα έπρεπε να διαλυθεί ο μισός από την δύναμη που απέκρουσε (το χέρι δεν θα πάθαινε τίποτα οκ :p )

Ο Bucky είναι super soldier στα επίπεδα του Captain America. Ο Erskine, ο επιστήμονας που έφτιαξε τον supersoldier serum του Cap, αρχικά δούλευε για τον Red Skull. Μετά την αυτομόλησή του η Hydra συνέχισε τα πειράματα (μεταξύ άλλων και στον Bucky) για να δημιουργήσει δικούς της supersoldiers.

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Ο Bucky είναι super soldier στα επίπεδα του Captain America. Ο Erskine, ο επιστήμονας που έφτιαξε τον supersoldier serum του Cap, αρχικά δούλευε για τον Red Skull. Μετά την αυτομόλησή του η Hydra συνέχισε τα πειράματα (μεταξύ άλλων και στον Bucky) για να δημιουργήσει δικούς της supersoldiers.

O Captain δεν θα άντεχε τέτοιο χτύπημα χωρίς την ασπίδα του, αλλά τώρα που το έψαξα λίγο και το χέρι του Μπάκι είναι πλέον vibranium. ΟΚ mea culpa :p

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Η κουβέντα θύμισε οριακά ωραίες εποχές όπου η επόμενη πρόταση θα ήταν "τέλεια, αφού το λύσαμε πάμε να παίξουμε με τις τάπες από τα Δρακουλίνια".

:trollface:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
κλαιγω.
η αληθεια ειναι πως οταν ειδα το ποστ του αδμιραλ, η πρωτη σκεψη στο μυαλο μου ηταν να γραψω πως μια τετοια φραση θα μπορουσε ανετα π.χ. να εχει ειπωθει απ τον σρεδερ για καποια υπολεπτομερεια του λωρ των χελωνονιντζακίων. αλλά λεω, κρατησου μπρό, δεν θα ναι ωραιο να σου κοψει την καλημερα (και) ο αδμιραλ.

αλλα μ εβγαλε απ την δυσκολη θεση ο νορντλάντεν.

σε μια πιο σοβαρη νοτα, δεν δικαιουμαι δια να ομιλω μπήινγκ ο μπρουσοφαν που ειμαι, ξεροντας π.χ. σε ποιο δημοτικο σχολειό πηγε ο μπρους και για κεινη την φορα που τον τιμωρησανε οι καλογριες (ηταν τυπου καθολικη σχολή) επειδη ειχε ζωγραφισει τον χριστουλη σταυρωμενο σε μια γιγαντια κιθαρα (ωωωωωωωωωωω, γαμάτο. εμαθες κατι παλι σημερα, συφορουμιτη...).
θελω να πω αναγνωριζω απο μακρια και καταλαβαινω τον αδρεφο χαρντκορ φαν που-ξερει-καθε-γαμημενη-λεπτομερεια για το αντικειμενο του ποθου του, και ας μου φανηκε αρκετα αστειο... οπότε, 🫡, ναύαρχε.

Last edited:

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
@Χειρομαλάχτης : Τουλάχιστον ἦσαν ωραίες οι καλόγριες που σε τιμωρήσανε ή τζάμπα το μαστίγωμα; :Ρ

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
που τις βρηκες τις περισπωμένες βρε μποτακι? σκιαχτηκα λιγο, χρονοχωρομεταφερθηκα για καποια σεκόντς.
ωστοσο θα προτιμουσα να χρησιμοποιουσες τον τυπο "ήσαντε ωραιες κλπ κλπ...." που οξυνεται βεβαιως ως προπαραληγουσα (θερμους χαιρετισμους στον γκραμαρ ναζι ζζζξξξξξξξξλλλλλλθθθθθθθθθθ, οπου κι αν ειναι).

επισης δεν με τιμωρησανε διολου. δεν εχω φτασει σε ΤΕΤΧΟΙΟΝ βαθμο ταυτισης με το ειδωλο μου. ευτυχως. ΔΕΝ ειμαι ο μπρους

(ενταξει, οκ, ειμαι, αλλα ειμαι ινγκογνιτο δω μεσα. δεν θελω να πλακωσουν οι τζέρναλιστς. οπότε μην το κανωμε θεμα)

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
θελω να πω αναγνωριζω απο μακρια και καταλαβαινω τον αδρεφο χαρντκορ φαν που-ξερει-καθε-γαμημενη-λεπτομερεια για το αντικειμενο του ποθου του, και ας μου φανηκε αρκετα αστειο... οπότε, 🫡, ναύαρχε.

Ευχαριστώ! Και να ξέρετε ότι από σεβασμό προς τους υπόλοιπους που είναι filthy casuals αυτοφιλτράρομαι πρώτα πριν ποστάρω. Η αρχική μου απάντηση για την απορία του nìtro ήταν πέντε παράγραφοι με πολλαπλές οπτικοακουστικές παραπομπές σε ταινίες και κόμικς.

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
που τις βρηκες τις περισπωμένες βρε μποτακι? σκιαχτηκα λιγο, χρονοχωρομεταφερθηκα για καποια σεκόντς.

Κοπί-παστέ το έκανα από το ντερνέτι.
Το έβαλα επίτηδες για να δώσω έμφαση στη χρονική περίοδο που έλαβε χώρα η "τιμωρία" του Μπρους. :Ρ

Top Bottom