Huh?το "family safe" πνεύμα της Disney (η εκπροσώπηση της απόλυτης συντηρητικούρας imho)
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Huh?το "family safe" πνεύμα της Disney (η εκπροσώπηση της απόλυτης συντηρητικούρας imho)
Δείξε μου στο παρακάτω πού πιστεύεις ότι βρίσκεται η Disney ακόμη και με το inclusion for the sake of inclusion video που έβαλες παραπάνω. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαστε πολύ μακρυά από τη χρυσή τομή.
Disclaimer: το διάγραμμα Venn είναι κυρίως για corporation culture, αλλά σημεία του επεκτείνονται τροποποιημένα και στο pop culture/marketing.
![]()
Ο τρόπος που κάνει inclusion η Disney είναι αυτό ακριβώς που διακωμωδούν με τις πρακτικές της Vought στο The Boys.
Κυκλοφορεί μια πολύ ενδιαφέρουσα φήμη για τον πιθανό σκηνοθέτη του Fantastic Four:
![]()
Αυτό το Fantastic Four καταραμένο είναι!! Με τίποτα δεν μπορούν να βγάλουν καλή ταινία!!! Ούτε με τον κύριο από πάνω!!
Έχουμε πλήρη και τυφλή εμπιστοσύνη στον Kevin Feige, δεν ανησυχώ.
Αν είναι αυτόνομη η ταινία, κάτι μπορεί να γίνει!! Αν ενταχθεί στο MCU έτσι όπως έχει αυτό απλωθεί, να ανησυχείς τα μάλα!!!
Δεν γίνεται να είναι αυτόνομη, οι Fantastic Four είναι μεγαλύτερο όνομα για την Marvel και από τους Avengers. Φαντάζομαι ότι η πρώτη τους ταινία δεν θα έχει πολλές συνδέσεις και cameos αλλά ακόμα και στα comics οι Fantastic Four έκαναν συχνές εμφανίσεις σε άλλους τίτλους και είχαν πολλούς guest stars.
Ποτέ δεν μου είχαν καθήσει καλά αυτοί οι τύποι!! Τι να πω !!! Γούστα είναι αυτά!!!
Μη μου λες τέτοια και με στεναχωρείς, οι Fantastic 4 ήταν το πρώτο κόμικ που διάβασα στη ζωή μου!
Δεν γίνεται να είναι αυτόνομη, οι Fantastic Four είναι μεγαλύτερο όνομα για την Marvel και από τους Avengers.
Μπεστ φανταστικ φορ μουβι ΕΒΕΡ!