Thaxll'ssillyia
Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Χμμμμμ... Δεν ξέρω, δεν έχει κάπως babyface ο Γκοσλινγκ; Θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο casting. Πάντως φαίνεται αντίστοιχη περίπτωση με του Mahershala Ali που είπε "θέλω να παίξω τον Blade" και η Marvel ανταποκρίθηκε, άρα σαφώς δεν πρέπει να το αποκλείσουμε.
Το VFX crushing είναι γενικότερο πρόβλημα του Hollywood. Τυπικά μνπανα αφεντικά που θέλουν να βγει η ταινία ΧΘΕΣ γμτχ.![]()
I’m a VFX Artist, and I’m Tired of Getting ‘Pixel-F–ked’ by Marvel
What’s it like to work as a visual-effects artist for the MCU? “I’ve had co-workers sit next to me, break down, and start crying.”www.vulture.com
Πείτε μου μια φορά που έχει γίνει αυτό σε ταινία του Σκορσέζε, όχι, πείτε μου!
![]()
I’m a VFX Artist, and I’m Tired of Getting ‘Pixel-F–ked’ by Marvel
What’s it like to work as a visual-effects artist for the MCU? “I’ve had co-workers sit next to me, break down, and start crying.”www.vulture.com
Πείτε μου μια φορά που έχει γίνει αυτό σε ταινία του Σκορσέζε, όχι, πείτε μου!
Βέβαια, είναι μεγάλο πρόβλημα και η Disney ως ο μεγαλύτερος πελάτης κάνει και την περισσότερη ζημιά. Η παραγωγή VFX είναι πραγματική κρεατομηχανή.
Όπως των ΑΑΑ games!! Γι' αυτό μετά το γυρνάνε στην ανάπτυξη εμπορικού software!!
Πάντως είσαι η πρώτη που γράφει καλά λόγια για την ταινία. Όλοι όσους έχω διαβάσει σε forum δεξιά αριστερά γράφουν ότι είναι από μέτρια μέχρι κακή παρωδία(και εισπρακτικά δεν πήγε καθόλου καλά)Thor Love & Thunder
Ωραίο ήταν έφυγε ευχάριστα η ώρα. Θα έλεγα ένα σκαλί κάτω από το Ragnarok συνολικά. Ο Thorακος περνάει δύσκολα, ακόμα ένας χαρ/ρας με πολύ ωραίο character development από το Thor 1 μέχρι σήμερα. Η Natalie σε κάποιες σκηνές είναι heartbreaking. Αν και ο βασικός εχθρός δεν μου πολυάρεσε ως χαρ/ρας, η ερμηνεία του Christian Bale ήταν καθηλωτική -εντελώς αγνώριστος. Η προφορά του Russell Crowe ξεκαρδιστική. Τέλος τιμητική αναφορά στις κατσίκες, αχ αυτές οι κατσίκες.
Όμορφη έπληξη στα end credits για τους φίλους της σειράς Ted Lasso
Πάντως είσαι η πρώτη που γράφει καλά λόγια για την ταινία. Όλοι όσους έχω διαβάσει σε forum δεξιά αριστερά γράφουν ότι είναι από μέτρια μέχρι κακή παρωδία(και εισπρακτικά δεν πήγε καθόλου καλά)
Εισπρακτικά στην αρχή υπήρξαν υπερβολικές αντιδράσεις από βιαστικούς. Η ταινία είναι πιθανό να φτάσει κοντά στα 750 εκ. δολάρια, ποσό αντίστοιχο με αυτό του Ragnarok αν αφαιρέσουμε την αγορά της Κίνας (η Marvel έχει φάει μπλόκο εκεί τελευταίο). Σίγουρα ελαφρώς απογοητευτική επίδοση αλλά όχι κακή.
Εισπρακτικά στην αρχή υπήρξαν υπερβολικές αντιδράσεις από βιαστικούς. Η ταινία είναι πιθανό να φτάσει κοντά στα 750 εκ. δολάρια, ποσό αντίστοιχο με αυτό του Ragnarok αν αφαιρέσουμε την αγορά της Κίνας (η Marvel έχει φάει μπλόκο εκεί τελευταίο). Σίγουρα ελαφρώς απογοητευτική επίδοση αλλά όχι κακή.
Σε αυτά που ανέφερε ο @maladroid , να προσθέσω ότι ο Thor είναι ο τελευταίος των "μεγάλων" της marvel, αυτών που την κουβαλούν από την phase 1 ακόμα, κάτι που έχει από μόνο του την δική του σημασία. Οι Iron Man και Captain America "συνταξιοδοτήθηκαν",Εισπρακτικά στην αρχή υπήρξαν υπερβολικές αντιδράσεις από βιαστικούς. Η ταινία είναι πιθανό να φτάσει κοντά στα 750 εκ. δολάρια, ποσό αντίστοιχο με αυτό του Ragnarok αν αφαιρέσουμε την αγορά της Κίνας (η Marvel έχει φάει μπλόκο εκεί τελευταίο). Σίγουρα ελαφρώς απογοητευτική επίδοση αλλά όχι κακή.