Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η ταινία αποτελεί ένα ωραίο fan service και κράξιμο προς τη τωρινή κατάσταση της Disney/Marvel.
Αλλά η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα την ξαναέβλεπα, όπως και τις προηγούμενες Deadpool ταινίες.

Καλά, το Deadpool έχει τόση σχέση με MCU και με φιλοσοφία Disney όσο έχω εγώ με τις κονσόλες

Δεν είναι τυχαίο ότι το καλύτερο Deadpool βγήκε μόλις ανέλαβε η Marvel. Το έχω πει και άλλες φορές: Πείτε ότι θέλετε για την Disney, αλλά η Marvel Studios προσέχει και σέβεται το πρωτότυπο υλικό.

εμ, πες το ντε. αν εισαι μαρβελομαμακυθος, μπρο, πως διαλο να σηκωσωμε κατσαρολι???
δωστε τον ΤΩΡΑ κοψοχρονια στην σπορτιγκ μεταγραφη. αμα δε βλεπεις σκορτσέζο και χερτζογκ αγορακι μου, δε σε θεμε στην ομαδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι το καλύτερο Deadpool βγήκε μόλις ανέλαβε η Marvel. Το έχω πει και άλλες φορές: Πείτε ότι θέλετε για την Disney, αλλά η Marvel Studios προσέχει και σέβεται το πρωτότυπο υλικό.
Το καλύτερο Deadpool εξακολουθεί να είναι το 1ο

Το καλύτερο Deadpool εξακολουθεί να είναι το 1ο
εντελώς τυχαία το είδα προχθές, οκ παρά ήταν introductory για τα γούστα μου, αλλά πέρασα καλά και γέλασα με κάποιες καφρίλες.

Καταρχάς. Έχει το καλύτερο opening sequence, με διαφορά.

για τα λεφτά που παίρνει ίσως να έπρεπε.

Ο τεράστιος Kevin Feige αναφέρει την ταινία που θεωρεί ως πρότυπο για τα superhero films (Superman) και εξηγεί ότι ο Richard Donner του έμαθε την σημασία του να σέβεσαι το πρωτότυπο υλικό:

Όσο χαρήκατε χαρήκατε οι μαρβελοπολέμιοι, πίσω στα λαγούμια σας τώρα! Και του χρόνου ξεκινάει και το DC universe, Kevin Feige και James Gunn θα σας πηγαίνουν πίτα βόλο!

Αν ζούσαμε στο Μπλεσντ Αμερικα (στα κοντά είμαστε), θα είχα ρίξει τσισο, μιας και αυτό θα ήταν η σταγόνα πριν το mass shooting.

Όσο χαρήκατε χαρήκατε οι μαρβελοπολέμιοι, πίσω στα λαγούμια σας τώρα! Και του χρόνου ξεκινάει και το DC universe, Kevin Feige και James Gunn θα σας πηγαίνουν πίτα βόλο!

iu

Back