Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Χούκο μου για θύμισέ μου λίγο, ΠΟΥ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΤΩΝ ΜΑΡΒΕΛΕΙΑΔΩΝ ΣΑΣ;

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΗΝΖ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΟΥ ΣΑΣ;

Κάνω save αυτό το σχόλιο και τα λέμε τον Δεκέμβριο!

challenge-accepted-gangs-of-new-york.gif

Χούκο μου για θύμισέ μου λίγο, ΠΟΥ ΤΑ ΟΣΚΑΡ ΤΩΝ ΜΑΡΒΕΛΕΙΑΔΩΝ ΣΑΣ;

ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΗΝΖ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΟΥ ΣΑΣ;

Μιλάμε για τα βραβεία που σε κάθε φωτογραφία που βγαίνουν έχει μέσα και πέντε - έξι φιλαράκια του Έπστιν; Εγώ σας το είχα πει χρόνια πριν ότι αυτά τα αγαλματάκια έχουν δει από μέσα πολύ χολιγουντιανό πρωκτό.

Έτερον εκάτερον 'Χούκο, μην πας να ξεφύγεις με οφσάιντ τώρα. Εμείς οι γέροι κάμωμεν ΤΕΧΝΙΕ, όχι CGI κλανιές και Θοροκοιλιές.

Έτερον εκάτερον 'Χούκο, μην πας να ξεφύγεις με οφσάιντ τώρα. Εμείς οι γέροι κάμωμεν ΤΕΧΝΙΕ, όχι CGI κλανιές και Θοροκοιλιές.

Ok, να σου απαντήσω ευθέως τότε. Όπως στην Ελλάδα οι μπαρμπάδες βγάζουν Νέα Δημοκρατία, έτσι και στα Όσκαρ οι μπαρμπάδες βγάζουν τις ταινίες που βγάζουν. Όταν το εκλογικό σώμα αποτελείται από 90χρονους, παπαροσινεφίλ και ανώμαλους, το περιμένεις να βγει; Όλο το βίτσιο των "ελίτ" είναι να δείξουν ότι είναι ανώτεροι από τον λαουτζίκο.

Βεβαίως, με 91% critic rating και 87% audience rating στο RT:

Οκ, θυμάμαι οτι είχες ανεβάσει το trailer αλλά ειλικρινά δεν πήρα χαμπάρι οτι βγήκε. Και ενημερώνομαι από σχετικά sites. Είναι λες και πέρασε εντελώς απαρατήρητο.

Οκ, θυμάμαι οτι είχες ανεβάσει το trailer αλλά ειλικρινά δεν πήρα χαμπάρι οτι βγήκε. Και ενημερώνομαι από σχετικά sites. Είναι λες και πέρασε εντελώς απαρατήρητο.

Εντάξει ο χαρακτήρας δεν έχει και ιδιαίτερα υψηλό προφίλ, συν του ότι η σειρά δεν είναι αυτό που λέμε mainstream. Είναι μια μικρή έκπληξη ότι θα βγει και δεύτερη σεζόν, σημαίνει ότι πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο στα views.

Εντάξει ο χαρακτήρας δεν έχει και ιδιαίτερα υψηλό προφίλ, συν του ότι η σειρά δεν είναι αυτό που λέμε mainstream. Είναι μια μικρή έκπληξη ότι θα βγει και δεύτερη σεζόν, σημαίνει ότι πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο στα views.

Πως λέμε, στους τυφλούς βασιλεύει, ο μονόματος? Κάτι τέτοιο!!

Πως λέμε, στους τυφλούς βασιλεύει, ο μονόματος? Κάτι τέτοιο!!

Για άλλη μια φορά, έχεις τέλειο timing:

Ο πόνος φέτος θα είναι οξύς και διαρκής, προμηθευτείτε αλοιφές έγκαιρα.

Eδώ να πω ότι όσα ναρκωτικά σκέφτηκα να ξεκινήσω με το Θάντεποτς, το ακριβώς αντίθετο συνέβη με το Φάντα4. Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκα να το κλείσω, να πιάσω το κινητό, να σκεφτώ τι κάνω με τη ζωή μου κτλ. Που είμαι και άνθρωπος της κουλτούρας γενικά. Αυτός o Γκαλάκτους λίγο μικροψώλης και αδιάφορος αποδείχτηκε τελικά, αλλά οκ.

Eδώ να πω ότι όσα ναρκωτικά σκέφτηκα να ξεκινήσω με το Θάντεποτς, το ακριβώς αντίθετο συνέβη με το Φάντα4. Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκα να το κλείσω, να πιάσω το κινητό, να σκεφτώ τι κάνω με τη ζωή μου κτλ. Που είμαι και άνθρωπος της κουλτούρας γενικά. Αυτός o Γκαλάκτους λίγο μικροψώλης και αδιάφορος αποδείχτηκε τελικά, αλλά οκ.

Κι εμένα μου άρεσε περισσότερο το F4. Το Thunderbolts ήταν πιο φιλόδοξο αλλά δεν νομίζω ότι έδεσε όσο καλά έπρεπε.

Με κούρασε το χιούμορ που ήταν τέρμα σέηφ, αναμενόμενο βέβαια, οπότε το παράλληλο υπερδράμα μου έκατσε στο λαιμό. Στο Φ4 θυμάμαι να εντυπωσιάζομαι από το πως δεν με χαλούσε ούτε όταν αστειεύονταν με κάτι.

Πρόσφατα είδα κι εγώ το Φ4, δεν ξετρελάθηκα αλλά μετά τη φόλα του Thunderbolts ήταν σίγουρα μια βελτίωση. Αν και συνήθως γκρινιάζω για το μεγάλο μέγεθος των ταινιών, πιστεύω ότι χωρούσε ακόμα κάνα τέταρτο για να γνωρίσουμε καπως καλύτερα τους χαρακτήρες (καλούς-κακούς) και να μην πηγαίνουν όλα τόσο στο fast forward. Πιο ενδιαφέρων και συμπαθής της ομάδας για μένα ο The Thing, ωραία και τα πειράγματα με τον Πυρσό, έβαζαν μια χιουμοριστική πινελιά που δεν ενοχλούσε καθόλου. Ο Πασκάλ και η Κίρμπι (αν και κουκλάρα) λίγο αδιάφοροι και ως προσωπικότητες και ως ζευγάρι.
6.5/10

Αν και συνήθως γκρινιάζω για το μεγάλο μέγεθος των ταινιών, πιστεύω ότι χωρούσε ακόμα κάνα τέταρτο για να γνωρίσουμε καπως καλύτερα τους χαρακτήρες (καλούς-κακούς) και να μην πηγαίνουν όλα τόσο στο fast forward.

Συμφωνώ απόλυτα, έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή στο editing και να δοθεί περισσότερος χρόνος στο χτίσιμο των χαρακτήρων και του κόσμου.

Back