Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κακό. Έφτασε το MCU στο ίδιο περιπλεγμένο χάος που ήταν και τα comic με το μόνο πρόβλημα ότι τα δεύτερα δεν είχαν προηγούμενο. Αντιθέτως ήταν ζήτημα κακής επίβλεψης και ατυχούς casting - (ακόμη θεωρώ ότι το Kang arc θα ήταν αξεπέραστο, αλλά ο Majors μάς βγήκε γουάιφμπιτερούλης). Άντε και στο House of M στην επόμενη μήπως και το απλοποιήσουν.

HNrEyK8a8AA9ceQ.jpg

Στο μεταξύ, ανοίγει την ίδια μέρα με το τρίτο Dune!

Θεωρώ πάντως σίγουρη την εμπορική επιτυχία λόγω ονομάτων, λόγω Χριστουγέννων κλπ

Τώρα, το αν θα βλέπεται η ταινία είναι άλλο πράγμα.

Από καταστροφή σε καταστροφή πηγαίνουν οι ταινίες. Έχω χάσει πλέον την όποια σύνδεση μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους.

Από καταστροφή σε καταστροφή πηγαίνουν οι ταινίες. Έχω χάσει πλέον την όποια σύνδεση μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους.
από εκεί που έβλεπες ένα recap για 1-2 σκάρτες ταινίες τώρα βλέπεις recap για όλη την "σεζόν" :p

Έχω χάσει πλέον την όποια σύνδεση μπορεί να υπάρχει μεταξύ τους.
Returning co-director Joe Russo has said they are “back to phase zero” of the MCU with the new film. “This is starting over from scratch,” he said. “We want to make sure everybody feels like this isn’t leaning on anything from the past.”

Μετάφραση: Επειδή μετά το Endgame τα έχουμε κάνει σκατά, ας προσποιηθούμε ότι δεν έχουμε βγάλει τίποτα τα τελευταία 7 χρόνια σε ταινία ή σειρά και κάνουμε νέα αρχη περασμένα ξεχασμένα.
υγ: δώστε μας τα λεφτά σας γιατί έχουμε μπει μέσα όσο δεν πάει. Μόνο στον RDJ θα δώσουμε 100 εκατομμύρια για δύο ταινίες Ακόμα και ο RDJ γύρισε ρε κουτά για εσάς γιατί σας αγαπάει. Επίσης νεκραναστήσαμε τους πάντες και θα βάλουμε μέσα σε μία ταινία όλα μας τα franchises.

Καλά θα πάει αυτό.

Back