deadpool1994 wrote:
το video που έβαλες νομίζω είναι από την psp η x-box 360 version γιατί στο ps2 είμαι 100% σίγουρος ότι δεν υπάρχει ο moonknight .
Πόσο drop έχει ο κάθε χαρακτήρας στο marvel heroes ?</blockquote>
Σ αυτό μπορεί να χεις και δίκιο, εγώ απ' τον τίτλο το πήρα το ps2 και δεν έχω ασχοληθεί ποτέ μου με κονσόλες σοβαρά, οπότε δεν ξέρω....
Πάντως οι χαρακτήρες όπως σου είπα υπάρχουν κρυφοί σε κάποια πλατφόρμα, και με ένα πατσάκι μπορούσες να τους ξεκλειδώσεις και στο πισι.... Χθες ψάχνωντας λίγο στο γκουγκλ βρήκα κάποια λινκ από megaupload, όμως δυστυχώς κανένα δεν δούλευε....
Για να πω την αλήθεια μπορεί να είναι και μοντ, αλλά ο moon knight είμαι σίγουρος 100% ότι είχε ειδικές επιθέσεις....
EDIT: Λοιπόν διαβάζω http://moonknightfan.tripod.com/games.html" class="bbcode_url">εδώ (χωρίς να ξέρω αν είναι έγκυρο το σάιτ) ότι ο moon knight είναι exclusive για ps3, xbox 360, wii και ότι μπορούσε να προστεθεί και με ένα Unofficial patch (αν αυτό θεωρείται μόντ έχει καλώς, δεν γνωρίζω τις διαφορές των δύο όρων)... Επίσης λέει ότι μπορείς να τον πάρεις προσωρινά και στο ps2 λόγω ενός glitch (επίσης δεν ξέρω αν αληθεύει...).