Μπανιάρισέ με από τώρα. Αν είναι να θεωρείται μια γνώμη εκφρασμένη με 3 λέξεις άσχημη και απεχθής και αντί για επιχειρήματα, να πετάτε εξυπνάδες και τσιτάτα βεγγαλικά ρίχτο να τελειώνουμε. Στο φόρουμ μπαίνω για την παρέα. Παιχνίδια δεν παίζω για να σχολιάζω, οπότε μπαίνω ξεκάθαρα για τη φάση που έχει στηθεί και για να μάθω αν θα βρει γεναίκα ο Σρέντερ.<br>Δεν μπήκα σε φάση κουβέντας και το έληξα για να μην παρεκτραπεί το νήμα, ούτε το ξεκίνησα σε άλλο, γιατί η βιοηθική, αν υπάγεται εκεί, είναι λεπτό ζήτημα και κάποιοι θα θιχτούν, άλλοι θα γουστάρουν και θα γίνει πανηγύρι.<br> <br>Γνωρίζω ότι κάποιοι από σας έχετε μία προκατάλλειψη να το πω, θα το πω ζόρι, απέναντι σον Βίκερνες. Στα παπάρια μου. (Ναι φέρε το Μπανχαμμερ όπως είπα). Το τι θα βλέπω είναι δικό θέμα και το τι θα θεωρώ σωστό και λάθος επίσης δικό μου, όπως και το τι γνώμη θα έχω για την κοινωνία και την πολιτική. Για να μην πω ότι θεωρείται πως είμαι φερέφωνό του και προάγουμε παρέα το μίσος. Δεν ζήτησα από κανέναν ούτε να τα εφαρμόσει, ούτε να τα ενστερνιστεί. Αφού είστε οι φωστήρες και τα ξέρετε όλα κι εγώ ο έτσι ο αλλιώς και θέλετε να συνεχίσετε μια κουβέντα που μόνος μου έληξα, απαντήστε σαν άνθρωποι. Αν νομίζετε ότι τρολλάρετε, είναι κακό τρολλάρισμα. Είμαι στα πλαίσια των κανονισμών, εκτός των αρχιδιών και χαίρομαι. Δεν ξέρω αν μου φύτρωσαν κι άλλα, αλλά αν σας ενδιαφέρει να το μάθετε κι αυτό μονολεκτικά, θα σας στείλω φωτογραφία αύριο.<br><br>Σε άλλα πλαίσια θα σας απαντούσα σοβαρά επί του θέματος, μιας και κάποιοι πήγατε να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα, αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει.<br>Καληνύχτα, <br>Έβγαλε βίντεο με τον υπέρτατο τίτλο μόλις τώρα, δεν ξέρω τι λέει αλλά και γαμώ<br><br>Zeus Vult<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=drx2CeZUMz4<br><br>ΥΓ1: Το συνέχισα εδώ, αφού εδώ θελήσατε να το θίξετε<br>ΥΓ2: Πριν απαντήσετε, καλείσθε να σηκωθείτε από το γραφείο σας ή όπου κάθεστε. Να πάτε να πιείτε ένα ποτήρι νερό, να το ξανασκεφθείτε και να επανέλθετε με καθαρότερο μυαλό.