Mass Effect Andromeda

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπανιάρισέ με από τώρα. Αν είναι να θεωρείται μια γνώμη εκφρασμένη με 3 λέξεις άσχημη και απεχθής και αντί για επιχειρήματα, να πετάτε εξυπνάδες και τσιτάτα βεγγαλικά ρίχτο να τελειώνουμε. Στο φόρουμ μπαίνω για την παρέα. Παιχνίδια δεν παίζω για να σχολιάζω, οπότε μπαίνω ξεκάθαρα για τη φάση που έχει στηθεί και για να μάθω αν θα βρει γεναίκα ο Σρέντερ.<br>Δεν μπήκα σε φάση κουβέντας και το έληξα για να μην παρεκτραπεί το νήμα, ούτε το ξεκίνησα σε άλλο, γιατί η βιοηθική, αν υπάγεται εκεί, είναι λεπτό ζήτημα και κάποιοι θα θιχτούν, άλλοι θα γουστάρουν και θα γίνει πανηγύρι.<br> <br>Γνωρίζω ότι κάποιοι από σας έχετε μία προκατάλλειψη να το πω, θα το πω ζόρι, απέναντι σον Βίκερνες. Στα παπάρια μου. (Ναι φέρε το Μπανχαμμερ όπως είπα). Το τι θα βλέπω είναι δικό θέμα και το τι θα θεωρώ σωστό και λάθος επίσης δικό μου, όπως και το τι γνώμη θα έχω για την κοινωνία και την πολιτική. Για να μην πω ότι θεωρείται πως είμαι φερέφωνό του και προάγουμε παρέα το μίσος. Δεν ζήτησα από κανέναν ούτε να τα εφαρμόσει, ούτε να τα ενστερνιστεί. Αφού είστε οι φωστήρες και τα ξέρετε όλα κι εγώ ο έτσι ο αλλιώς και θέλετε να συνεχίσετε μια κουβέντα που μόνος μου έληξα, απαντήστε σαν άνθρωποι. Αν νομίζετε ότι τρολλάρετε, είναι κακό τρολλάρισμα. Είμαι στα πλαίσια των κανονισμών, εκτός των αρχιδιών και χαίρομαι. Δεν ξέρω αν μου φύτρωσαν κι άλλα, αλλά αν σας ενδιαφέρει να το μάθετε κι αυτό μονολεκτικά, θα σας στείλω φωτογραφία αύριο.<br><br>Σε άλλα πλαίσια θα σας απαντούσα σοβαρά επί του θέματος, μιας και κάποιοι πήγατε να ανοίξετε σοβαρή κουβέντα, αλλά πιστεύω ότι δεν αξίζει.<br>Καληνύχτα, <br>Έβγαλε βίντεο με τον υπέρτατο τίτλο μόλις τώρα, δεν ξέρω τι λέει αλλά και γαμώ<br><br>Zeus Vult<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=drx2CeZUMz4<br><br>ΥΓ1: Το συνέχισα εδώ, αφού εδώ θελήσατε να το θίξετε<br>ΥΓ2: Πριν απαντήσετε, καλείσθε να σηκωθείτε από το γραφείο σας ή όπου κάθεστε. Να πάτε να πιείτε ένα ποτήρι νερό, να το ξανασκεφθείτε και να επανέλθετε με καθαρότερο μυαλό.

Αν θέλετε ελάτε στα ubithreads που περνάμε καλά.  <br><br>:praisethesun: <b>UBI</b>

Wait what happened?<br><br><br>Να έρθουμε στα ubithreads αλλά αγαπω και τα mass effect<br>

Δώσε πόνο Χρόνε <strike>αγόρι</strike> ον μου. Κάποιοι δεν πίστευαν σε σένα και έδιναν υψηλές αποδόσεις στο ότι θα δεχτείς σύντομα το ατσαλένιο χάδι του μπάνχαμερ. Τώρα θα κολυμπήσω στα Rocket League crates  :pcmr:.

τωρα ειν ωραια πραματα αυτα? μπηκα σ αυτο το θρε μονο και μονο επειδη ειναι 2.30, τελειωσε και το σαρβαιβο, τελειωσανε ολα, λεω ας καμω ενα κλικ πριν παω να ξεκουρασω το κοκαλακι μου.<br>και τι βλεπω? μαχη. μου στεναχωρησατε το κολληταρι μου τον χρονό, του φυτρωσε κι ενα ζευγαρι ακομα, καποιος ειπε χνουδωτο τον νορθ και προφανως εννοουσε στην πλατη (ουπς, σταματω εδω, δε θελω να ξερω.) ο τζιμης κανει τον αρνιακό και του τελειωσε και το ποπκορν νυχτιατικα.. δηλαδη τι φαση?<br>δεν μπορει καποιος να στελνει ενα πιμι στον θειο μπρους να ερχομαι να βλεπω τους μονομαχους στην αρενα? η να υπαρχει ενα dedicated θρεντ τυπου "μεγαλοι τσαμπουκαδες, χαος και μπουρμπερη ΤΩΡΑ" για να παιρνωμε χεντς απ?<br>επιτηδες το κανετε? αρενα στο ubi θρεντ, χαμος εδω στο ανδρομέδα, δηλ. σε πραματα που δεν πλησιαζω ουτε με κονταρι του επι κοντω. τι αλλο εχω χασει? πειτε μου τωρα οτι εχουν βγει μαχαιρια και μπανόσφυρα στο θρεντ του ροκελι ξερω γω, η του γκάμπε ή στα ατσίβμε που δεν περναω ουτε απ οξω, να σκισω την νυχτικιά μου.<br>με στεναχωρησατε, να το ξερετε ποταποί.

Μπες στο "EA και Origin".

αυτο εννοουσα ubi.. ειδες? τα μπλεξα ο καψερος απ τον βομβαρδισμο επιχειρηματων και τσαρτς...

Ένα ελάφι μόλις πέρασε 3 μέτρα δίπλα από το παράθυρο του δωματίου μου.<br><br>Θα αφήσω άλλους να επιληφθούν τα μπαν και τα στημένα στοιχήματα. Δεν πρόκειται να αναπτύξω επιχειρηματολογία περί "ευγονικής", "κοινωνικής αφασίας", "ψευδαίσθησης πνευματικής ανωτερότητας που έχουν φασιστοειδή και πώς αυτή είναι επικίνδυνη κτλ.".<br><br>Αντιθέτως θα πω ότι η κουβέντα με έχει ιντριγκάρει και ίσως αρχίσω το Mass Effect για να δω περί τίνος πρόκειται. Αφού τελειώσουμε το playthrough στο Divinity Original Sin με G0O και Division με Γκοφρέτω.

στο μιλγουωκη εισαι?

Ασίλομαρ, Πασίφικ Γκρόουβ.

<blockquote><br>Ένα ελάφι μόλις πέρασε 3 μέτρα δίπλα από το παράθυρο του δωματίου μου.<br></blockquote><br><br>Ξεκάθαρο σημάδι πως η θεά Άρτεμις Σώρρας θέλει να μπανάρεις τον Χρόνο που θέλει να μπαναριστεί. Άντε, γιατί ο Σόδας την είδε ιστορία και δεν δίνει τα crates αν δε δει άλικο όνομα.

Παύλο, μιας και σε πετύχαμε, δωματιάκι στο mumble για το Steep μπορούμε να έχουμε? Τους μάζεψα και σ&#039; αυτό.  :lol:

Εγώ θεωρώ ότι η κατάσταση μετά την Σακρίζιαν έχει ξεφύγει τελείως. Έχω βαρεθεί να προσπαθούν συνεχώς να βάζουν χέρι σε μια βιομηχανία, την οποία δεν γνωρίζουν καθόλου, για το political correct της κατάστασης, απλώς και μόνο για να πουν ότι κάτι κάνουν. Τώρα κολλήσαμε με την λέξη alt. Ε τί να κάνουμε; Οι developers φαντάστηκαν αρσενικό τον κεντρικό χαρακτήρα και έβαλαν και εναλλακτική επιλογή κοπέλα. Στην τελική video game παίζουμε, θέλουμε να ταυτιστούμε με τον κεντρικό χαρακτήρα και πολλοί δυσκολεύονται να ταυτιστούν σε rpg με χαρακτήρα αντίθετου φύλου. Δεν είναι θέμα ισότητας , ούτε μισογυνισμού όπως νομίζουν κάποιοι, απλώς είναι πιο απλό να παίξεις το φύλο σου και αυτή τη στιγμή η gaming κοινότητα απαρτίζεται ως επί το πλείστων από άντρες.( πλην ίσως από κάποια moba και κάποια άλλα παιχνίδια ).  Τόσο απλό. Και όλες αυτές οι μυριάδες που κάθονται και οδύρονται στα media για το πόσο τις ρίχνει η gaming βιομηχανία, μήπως αντί απλώς να κράζουν για το θεαθήναι, να πιάσουν ένα πληκτρολόγιο ή ένα χειριστήριο και να ΠΑΙΞΟΥΝ παιχνίδια ώστε να δώσει και το αντίθετο φύλο ένα βροντερό παρών στο gaming και έτσι να προσπαθούν οι εταιρίες να τις ταυτίζουν περισσότερο; Είναι σαν να πάω αυτή τη στιγμή και να κάνω φασαρία γιατί δεν με καλύπτει το sex and the city....<br><br>Πραγματικά βαρέθηκα αυτή την ιστορία όπου όλες (οι οποίες δεν παίζουν το ξανατονίζω ) θέλουν να βλέπουν πιο φυσιολογικές κοπέλες στα video games και να μην μοιάζουν με μοντέλα. Να σας πω όμως ένα μυστικό; και οι άντρες στα video games είναι ως επι το πλείστον σφίχτες με κάτι κοιλιακούς να με το συμπάθιο. Πάντα είναι καλοδεχούμενο το πιο νορμαλ παιδί , αλλά δεν θα βγούμε και στον δρόμο να το απαιτήσουμε... Δλδ επειδή οι χαρακτήρες των παιχνιδιών θα με περνάνε πάντα κατά μεσο όρο 30+ κιλά θα πρέπει να θιχτώ για τα δικαιώματά μου και να αρχίσω να μαζεύω υπογραφές;

Άστα αυτά και πες μας τι πιστεύεις για τη μετάγγιση αίματος: βιοηθική ή βιοανήθικη;

Βιοηθική. Αρκεί να μην κάνεις κάνα λάθος και στο Α βάλεις Β...<br><br>Το γεγονός ότι έχω ακούσει αηδίες δεν σημαίνει ότι τις πιστεύω κιόλας. <br><br>

Απολογούμαι για την όποια ένταση πρόσθεσα στην κλιμάκωση της καταστάσεως τούτης στον γαλαξία της Ανδρομέδας και κρατάω τα τζιζ θέματα για τις εκ του συστάδην συναντήσεις μας, όπου και θα μπορώ να είμαι λαμπερός με την μπύρα να τρέχει στα γένια μου. Andromeda, roger out.

Ο Βόρειος είπε ευγονική. Μπανχαμμερ κι εκεί.<br>Όποιος δεν με γουστάρει και έχει προσωπικά να μου το πει στα ίσια.<br>Όποιος την είδε σοσιαλ τζαστις γουοριορ πως το λεν, να έρθει να μονομαχήσουμε. Αν ενοχλούν οι λέξεις και δεν μπορείτε να πιάσετε τα νοήματα γιατί κουβαλάτε κόμπλεξ, να πάτε να δουλέψετε στην κρατική μονταζιέρα. Να πάτε και για μαθήματα συμπεριφοράς, καλό κάνει.

Ε, μακριά από τον κρόνο. Έπαιξα όλα μου τα πλέηερς κρέητς* ότι θα βγει αλώβητος από αυτή τη μάχη. :pope:<br><br>* δεν έχω κανένα, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. :pcmr:

κάτι on topic περι performance. <br><br>https://www.reddit.com/r/masseffect/comments/5z53ag/no_spoilers_first_information_on_pc_performance/

Back