What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mass Effect Andromeda

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
Απογοήτευση λέγεται σε κάτι που μπορούμε να είναι πάρα πολύ καλά αλλά πάσχει από διάφορα θέματα.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Εχουνε δει πολλα παιχνιδια τωρα τελευταια να πατωνουν σε πωλησεις οπως mass effect andromeda watchdogs 2 dishonored 2.... Τι γινεται Και μιλαμε για παιχνιδαρες . Να ηταν κανα indie να λεγα αλλα πως ειναι δυνατον τετοιες παιχνιδαρες να μην εχουν υψηλες πωλησεις?<br></blockquote><br>Είναι πολύ υψηλός ο ανταγωνισμός Σρέντερ, και πολλές οι επιλογές. Όταν "ψωνίζεις" τέτοια παιχνίδια, που κουβαλάνε τέτοιο όνομα, περιμένεις κάτι πολύ πολύ καλό.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Ναι οντως απο τετοια παιχνιδια περιμενουμε να ειναι παρα πολυ καλα. Αν ενα παιχνιδι δεν εχει ασταματητη δραση με μπολικοι αιμα 4κ textures 8k αναλυση με γραφικαρες και 200+ fps σε high end pc τοτε ναι του αξιζει να πατωσει, Το Mass efffect εχει δραση αλλα δεν εχει την αγρια σφαγη με το αιμα να τρεχει ποταμι ουτε 4κ textures για γραφικαρες με το σουπερ pc μου. Γι αυτο πατωσε πωλησεις. Καλα να παθει Να μαθει η Ea. Ακους εκει να βγαζει παιχνιδι το 2017 που το αιμα να μην τρεχει ποταμι και να μην μπορεις κανεις κομματια τοιυς εξωγηινους. Και το χειροτερο? Παιχνιδι του 2017 στο pc να μην εχει 4κ-16κ textures? Δεν σκεφτηκαν ολους εμας που πηραμε Ryzen 1700 και αυτους που μαζι με ryzen πηραν και 2 η 3 1080ti? Ε? Να πατωσει το παιχνιδι λοιπον!!!
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,166
Παλι χαλασε το μοτερακι... <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Shredder, δεν έχει πλάκα πλέον. Κατανοώ ότι ίσως δεν περνάει απ&#039; το χέρι σου, but still.
 

tommy

Hobgoblin Captain
Joined
Nov 13, 2015
Messages
396
Εγώ το έχω πει προ πολλού .. μαζέψτε τα μαργαριτάρια του άρχοντα Shredder να εκδώσουμε κάνα μίνι-λευκωμα να γίνουμε διάσημοι και πλούσιοι αλλά με αγνοείται  :silly: άστε μου θα βρει και κοπέλα στο άψε σβήσε όπως την θέλει ο shredder  :spiteful:
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Σε αναμονή για πτώση τιμής του παίγνιου, είδα το παρακάτω βιντεάκι <br>https://www.youtube.com/watch?v=DoVnPY6R4Pw<br>Συνοπτικά και σχολιάζοντας μόνο την κεντρική πλοκή ο τύπος απαριθμεί 141 "αμαρτίες" σε σύνολο 25 λεπτών του βίντεο, το οποίο δεν προτείνεται να το δει όποιος δεν θέλει να γνωρίζει την ιστορία πριν το παίξει.<br>Συνεπώς, καταλήγω ποτέ να μην δώσω παραπάνω από € 20 σε παίγνιο από EA/Bioware.
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Τα Cinema-sins πάντως, που ουσιαστικά ενέπνευσαν αυτό το κανάλι, είναι ότι χειρότερο υπάρχει σε nitpicking μετά τον Spoony. Δεν το είδα το βίντεο γιατί έχει spoilers όπως λες και εσύ, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο αριθμός των sins != ποιότητα ταινίας/παιχνιδιού.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
<blockquote><br>Εγώ το έχω πει προ πολλού .. μαζέψτε τα μαργαριτάρια του άρχοντα Shredder να εκδώσουμε κάνα μίνι-λευκωμα να γίνουμε διάσημοι και πλούσιοι αλλά με αγνοείται  :silly: άστε μου θα βρει και κοπέλα στο άψε σβήσε όπως την θέλει ο shredder  :spiteful:<br></blockquote><br><br>θα φαγωθεί το φορουμ για ποσοστά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Και δεν ηταν τοεο μεγαλο οσο εελγαν οτι ταχα ειανι 100 ωρες.... 49 ωρες μου πηρε να το τερματισω. Αλλος ενας λογος που πρεπει να πατωσει το παιχνιδι. Μας ελεγαν ψεματα οτι θελει 100 ωρες εων ειναι μονο 49 ουτε καν 50!
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,931
σρεντερ το save file μου έλεγε κάπου 90+ κάτι χωρίς να έχω κάνει καμιά 5-6 tasks. ναι άμα αγνοησες side quests και πήγες ντουγρού main λογικό να είναι τόσο μικρο.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Πες τώρα ότι δεν σου καθόταν ούτε μια γεναίκα κι άσε τα ψόφια ότι σου πήρε 49 ώρες επειδή είναι μικρό το παιχνίδι.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,812
<blockquote><br>Πες τώρα ότι δεν σου καθόταν ούτε μια γεναίκα κι άσε τα ψόφια ότι σου πήρε 49 ώρες επειδή είναι μικρό το παιχνίδι.<br></blockquote><br><br>Είναι παιχνίδι της bioware μην ξεχνάς, και οι άνδρες έχουν δικαίωμα στην αγάπη από τον shredder  :pP
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,393
Το οτι μετα απο εναμιση μηνα που εχει κυκλφοορησει το παιχνιδι η EA δεν εχει ανακοινωσσει νουμερα πωλησεων δειχνει πως πατωσε οπως ηταν αναμενομενο. Επρεπε να ειχε βγει στο steam για βλεπαμε εστω ποσο πουλησε η pc εκδοση στο steam spy. Ναι επαιξα μονο main quests οχι side γιατι ειναι χαζα και βαρετα. Αλλα και παλι περιμενα το main να ειναι παντω απο 60 ωρες. Βεβαια οταν τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι 10 ωρες 49 για main δεν ειναι και λιγο.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Crunchαρέ με μέχρι να λιώσω αγά μου. :pope:<br><br>http://www.gamerevolution.com/features/supposed-former-bioware-employee-explains-what-went-wrong-with-mass-effect-andromeda
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
https://www.reddit.com/r/MECoOp/comments/69yri2/has_bioware_yet_acknowledged_that_an_increasing/<br><br>Δηλαδή το MP προσαρμόζεται στο επίπεδο δυσκολίας του SP toy host.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,563
http://kotaku.com/sources-bioware-montreal-downsized-mass-effect-put-on-1795100285<br><br><blockquote><b>Sources: BioWare Montreal Scaled Down, Mass Effect Put On Ice For Now</b><br><br>In the wake of BioWare’s polarizing Mass Effect: Andromeda, fans have wondered where the lauded sci-fi series will go next. The answer, according to people familiar with the studio, is nowhere—at least for the time being. BioWare has put Mass Effect on hiatus and turned Andromeda’s developer, BioWare Montreal, into a support studio, according to four sources close to the company.<br><br>That doesn’t mean there will never be another Mass Effect game, of course. It’s unlikely that BioWare will kill the popular sci-fi franchise. But BioWare is letting Mass Effect sit for a while rather than putting staff on Andromeda’s follow-up right away, those sources said.</blockquote><br><br>ΟΠΟΙΑ ΕΚΠΛΗΞΙΣ
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν οι Developers ότι οι SJW που προσπαθούν να βάλουν το χεράκι τους στα video games, ΔΕΝ παίζουν παιχνίδια, οπότε κατ επέκταση δεν είναι πελάτες τους και δεν βγάζουν λεφτά από αυτούς τόσο το καλύτερο....
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
I am Jack&#039;s complete lack of surprise vol.2: το παιχνίδι είναι αυτή τη στίγμη 30% κάτω στο Origin.<br><br>Με σκανδαλίζει, να πω την αλήθεια, αλλά δεδομένου ότι μόλις τσίμπησα Prey κι έχω ένα backlog να με το συμπάθειο, νομίζω αντέχω να περιμένω για -50% ή και χαμηλότερα.
 
Top Bottom