What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mass Effect Andromeda

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
από οτι έψαξα η τυπησα εχει ενα δικό τις animation με τον τίτλο i hate men. οοοοοοκ??
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622
Υπό άλλο context το λέει αυτό απ'ότι διαβάζω, σε φάση ότι εκφράζει παράπονο επειδή "οι άντρες γερνάνε καλύτερα και πιο ήπια απ'ότι οι γυναίκες, τι αδικία" ή κάτι τέτοιο, όχι ακριβώς "μισώ τους άντρες λολ".
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br>Η οποία απάντηση της εταιρίας βέβαια αναιρείται από https://pbs.twimg.com/media/C7OvLyGXkAA-08T.jpg" class="bbcode_url">ποστ που έκανε η τύπισσα στο FB της πέρυσι, όπου δηλώνει στεγνά πως "ανέλαβα Lead Facial Animator στο Andromeda".<br><br>Χωρίς να σημαίνει πως δεν είναι τρισμαλάκες όσοι κράζουν την τύπισσα επειδή "είναι γυναίκα Cosplayer" πάντως. Στην δουλειά της οφείλουν να εστιάσουν, η οποία θα ήταν εξίσου άθλια και αν την έκανε με τον ίδιο τρόπο ο ανδροπρεπέστερος των ανδρών. Με αυτήν την νοοτροπία δίνουν πάτημα για να έχουμε πάλι δηλώσεις "ω μη τζι λευκοί μισογύνηδες κράζουν το παιχνίδι μας" και άλλα τέτοια ανάπηρα.<br></blockquote><br><br>Το οποίο και ακριβώς γίνεται. Αντί να κράξουν τους ανιμέτορ δημιουργούν ολόκληρο αφήγημα " Α, γυναίκα κοζπλέηερ και νεαρή ε;;; Άρα πως την πήρε την δουλειά;;;"<br>Τεράστια πόλωση η εποχή μας.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,625
<blockquote><br><blockquote><br>Σας έχω. Όλα τα βιβλια. Τις ταινίες μόνο μια. Τα βιβλία τα είχα πάρει σε ένα μεγάλο ταξίδι όταν πρωτοεγινε ο σαματας να δω τι παίζει και μιας και ο χρόνος ήταν άπλετος και τα πράγματα να κάνω λίγα τα διάβασα όλα.<br></blockquote><br><br>Καταλαβαίνεις πως θα μπορούσες να επενδύσεις πιο εποικοδομητικά τον ίδιο χρόνο, κοιτώντας τον <strike>τοίχο</strike> μπουλμέ να αργοσαπίζει, έτσι;<br></blockquote><br><br>FTFY<br>Mπουλμές στη ναυτική -slang- ορολογία είναι ο τοίχος/χώρισμα (φρακτή είναι ο σωστός όρος) και προέρχεται απο τον εξελληνισμό της αγγλικής bulkhead--> μπαλκέχντ--> μπουλμές  :facepalm:
 

f2bnp

Mind-flayer
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,737
<blockquote><br>Σας έχω. Όλα τα βιβλια. Τις ταινίες μόνο μια. Τα βιβλία τα είχα πάρει σε ένα μεγάλο ταξίδι όταν πρωτοεγινε ο σαματας να δω τι παίζει και μιας και ο χρόνος ήταν άπλετος και τα πράγματα να κάνω λίγα τα διάβασα όλα.<br></blockquote><br>tfw<br><br><img src="https://s23.postimg.org/non490bxn/12621981_523997907781314_8313428709254035478_o.jpg" alt="12621981_523997907781314_8313428709254035478_o.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Εγώ φταίω που προσπάθησα να καυχηθώ στον master. Υποκλίνομαι στην ανάγκη σου να έχεις εμπειρία και άποψη σε οποιοδήποτε θέμα των ημερών μας. Εύγε φίλε μου!<br><br>Δεν άντεξα εντωμεταξύ, βρήκα αυτή την φωτό που σπαμμάραμε κάποτε στο παλιό φόρουμ όταν ήταν της μοδός το Twillight.<br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://s11.postimg.org/o0t6e9wab/4079i.jpg" alt="4079i.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br><br>tfw<br><br>Υποκλίνομαι στην ανάγκη σου να έχεις εμπειρία και άποψη σε οποιοδήποτε θέμα των ημερών μας.<br><br></blockquote><br><br>Πραγματικά κάποιες φορές όταν σκέφτεσαι την ώρα που έχεις χαλάσει σε βιβλία/ταινίες/παιχνίδια για αυτό το λόγο, είναι απελπιστικό. Από την άλλη κάνει unlock dialogue trees που δεν περίμενες με διάφορους ανθρώπους.
 

argaliad

Gelatinous Cube
Joined
Oct 17, 2016
Messages
61
H Bioware εχει και αλλα τετοια διαμαντια στο development οπως αυτος εδω https://pbs.twimg.com/media/C7OfYtKVoAAZgwT.jpg:large . Ειναι να αναρωτιεται κανεις αν απλως προσπαθει πλεον μεσα απο τα games να περασει καποια agenda. Αν ελεγε τα ιδια για black men ή οτιδηποτε εκτος απο white male θα ειχε παρει πόδι συν οτι θα τον ειχαν καρτερι εξω απο το σπιτι<br><br>Επισης η κοπελα δεν ξερω αμα ειναι καλη η οχι αλλα το μεριδιο πεφτει και στην Bioware/EA πηραν lead animator χωρις εμπειρια σε triple AAA games μηνες πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου???
 

kuivamaa

Death Knight
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
3,207
<blockquote><br>http://theralphretort.com/a-cosplayer-with-no-video-game-experience-was-the-lead-facial-animator-for-mass-effect-andromeda-3017017/" class="bbcode_url">A Cosplayer With No Video Game Experience was the Lead Facial Animator for Mass Effect: Andromeda<br><br>Όλο και καλυτερεύει αυτή η ιστορία.<br></blockquote><br><br>H τυπισσα μια χαρα προϋπηρεσια ως ανιμεϊτορ εχει. Αλλα το θεμα δεν ειναι τι εφτιαξε ο ανιμεϊτορ ή ο οποιοσδηποτε τεχνικος αλλα το τι επινε ο executive producer οταν εδωσε το πρασινο φως στο κομματι art.
 

ebon page

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
163

<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
[youtube]https://youtu.be/8ofTA6jz99o[/youtube]

 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,408
Σιγουρα την προσελσβαν επειδη ηθελαν να κανουν οικονομια καθως ενας σοβαρος επαγγελματιας θα ζητουσε εκατομυρια για την ιδια δουλεια ενω μια νεαρη 20-25 χρονων θα εκανε την ιδια δουλεια με πολυ λιγοτερα χρηματα. Το θεμα ειναι οτι προσελαβαν καποιον χωρις εμπειρια στα παιχνιδια. Οσο καλο animation και αν ξερει αν ποτε της δεν εχει φτιαξει παιχνιδι δεν επρεπε να την προσλαβουν. Τωρα ομως θια την διωξουν με τιε κλωτσιες αν δεν την εχουν διωξει ηδη.
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,525
<blockquote><br>Σιγουρα την προσελσβαν επειδη ηθελαν να κανουν οικονομια καθως ενας σοβαρος επαγγελματιας θα ζητουσε εκατομυρια για την ιδια δουλεια ενω μια νεαρη 20-25 χρονων θα εκανε την ιδια δουλεια με πολυ λιγοτερα χρηματα. Το θεμα ειναι οτι προσελαβαν καποιον χωρις εμπειρια στα παιχνιδια. Οσο καλο animation και αν ξερει αν ποτε της δεν εχει φτιαξει παιχνιδι δεν επρεπε να την προσλαβουν. Τωρα ομως θια την διωξουν με τιε κλωτσιες αν δεν την εχουν διωξει ηδη.<br></blockquote><br><br>Παίζει να δούλεψε και σε stage η τύπισσα. Ούτε ένσημα δεν θα της κόλλησαν.<br><br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,622
Άραγε την ρώτησαν τι κάρτα γραφικών και τι οθόνη έχει, πριν την προσλάβουν? Αυτό θα ήταν το απόλυτα έγκυρο test και ενδεικτικό της ικανότητάς της.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,455
Δηλαδη ο σρεντερ θα μπορουσε να παρει την δουλεια.<br>δεν ξερω αν καταλαβα καλα. Το παιχνιδι ειναι μουφα και γιαυτο φταιει η νεανιδα;<br>Δεν νομιζω Καισαρα.
 

The Nameless One

Mind-flayer
Joined
Jun 16, 2015
Messages
1,822
Κάτι που θα ήθελα να μάθω από περιέργεια είναι πως κινήθηκαν οι πωλήσεις μετά το ξεκίνημα του early access και αν αυξήθηκαν οι προπαραγγελίες ή υπήρξαν ακυρώσεις.<br><br>Πάντως οφείλω να δώσω ένα μπράβο στην EA που έδωσε αυτή την μορφή demo ειδικά πριν το launch. Βέβαια, θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά της αν το έδινε σε όλους και όχι μόνο στους συνδρομητές της.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Έχεις ένα μήνα τσάμπα πάντως. Κάτι σαν το trial του Netflix.
 

shredder

Death Knight
Joined
Sep 17, 2013
Messages
4,408
<blockquote><br>Κάτι που θα ήθελα να μάθω από περιέργεια είναι πως κινήθηκαν οι πωλήσεις μετά το ξεκίνημα του early access και αν αυξήθηκαν οι προπαραγγελίες ή υπήρξαν ακυρώσεις.<br><br>Πάντως οφείλω να δώσω ένα μπράβο στην EA που έδωσε αυτή την μορφή demo ειδικά πριν το launch. Βέβαια, θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη μαγκιά της αν το έδινε σε όλους και όχι μόνο στους συνδρομητές της.<br></blockquote><br>Αν εβγαινε στο steam θα ξεραμε τι πωλησεις εχει κανει μεχρι τωρα με το Steam Spy. Ομως αφου δεν υπαρχει καποια αντιστοιχη σελιδα που να μετραει τις πωλησεις καθε παιχνιδιου στο Origin οπως υπαρχει το Steam spy για το steam δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα αλλο απ το να περιμενουμε ανακοινωση απο την EA σχετικα με τις πωλησεις του παιχνιδιου.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Ρε παιδιά επειδή βλέπω τα βίντεο που ποστάρουμε εδώ αλλά και αυτά που υπάρχουν στο youtube για το παιχνίδι θα έλεγε κανείς πως αυτό είναι άθλιο animation για μια alpha 0001 version?<br>δεν είναι κακός αυτός που έχει κάνει το animation (του motion capture προφανώς). Κακός στην δουλειά του είναι αυτός που αποφάσισε να το παρουσιάσει στον κόσμο έτσι σαν τελικό προϊόν.
 

bald_killer

Death Knight
Joined
Jul 26, 2014
Messages
3,880
<blockquote><br>δεν είναι κακός αυτός που έχει κάνει το animation (του motion capture προφανώς). Κακός στην δουλειά του είναι αυτός που αποφάσισε να το παρουσιάσει στον κόσμο έτσι σαν τελικό προϊόν.<br></blockquote><br><br>Μπααα. Αυτός που πήρε αυτή την απόφαση μια χαρά ξέρει να κάνει την δουλειά του. Στα @@ του οι haters. Οσο ο κόσμος προπαραγγέλνει επειδή &#039;&#039;omg cant w8 2 play!&#039;&#039; κ &#039;&#039;omg iam so excited!!&#039;&#039; αυτοί θα μας τα πετάνε μισοτελειωμένα κ κακοφτιαγμένα στις μούρες μου. 
 

ebon page

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
163
Λίγο γέλιο ακόμη <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /><br><br>
<div class="bbcode_center" style="text-align:center">
[youtube]https://youtu.be/IR5XwhExDeo[/youtube]

 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,432
Γκοφρέτο τα Twilight τα διάβασες από κανονικό αντίτυπο; Εγώ τα διάβασα όλα σε PDF, στα αγγλικά, σε μια προσπάθεια να ρίξω μια γκόμενα. Το πιο ιταμό πράγμα που έκανα ποτέ στην ζωή μου για γυναίκα.  :facepalm: .
 
Top Bottom