Mass Effect Andromeda

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δίνει στο Oblivion ένα τρέξιμο για τα λεφτά του (sic).<br><br>Ενός λεπτού σιγή για τον αφανή ήρωα που προσπάθησε να μας προστατέψει από την κατρακύλα...<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=BTcOm3GMKUo<br>
 
Οι εχθροι της EA κραζουν το παιχνιδι και φτιαχνυον αυτα τα χαζα βιντεο.  Στοιχημα οτι ολοι αυτοι ειναι υπαλληλοι της ubisoft της activision, capcom κτλ. Δεν εξηγειται αλλιως πως πεφτει τετοιο κρξαιμο. Εγω οσο εχω παιξει δεν εχω δει κανενα προβλημα στο παιχνιδι. Πρεπει να πω στον τρελο χοντρο να κανει κριτικη γιια το παιχνιδι οοοοοοταν αναβαθμισει το pc του. Και να βαλει υψηλη βαθμολογια για να πανε ολοι να το αγορασουν. Ετσι γνωστος που εχει γινει στο youtube κατι πρεπει να κανει και αυτος.
 
Ως υπάλληλος της ubisoft, δεν κράζω πάντως. Μάλλον της activision είναι.
 
η ubi μετά τις παιχνιδαρες που εχει βγάλει δεν ασχολείται.  :pcmr:
 
Εβγαλε 3 παιχνιδαρες μεσα σε 4 μηνες(Watchdogs 2 Ghost recon Wildlands For Honor). Και φοβαται μην το mass efeect ειναι καλυτερο απο αυτες τις 3 παιχνιδαρες γι αυτο κανει ετσι! Ειναι  η πρωτη φορα που καινουργιο παιχνιδι πεφτει 27% η τιμη του μεσα σε λιγοτερο απο 1 εβδομαδα αφου κυκλοφορησε αυτο δεν εχει  ξαναγινει!!
 
Είναι κόλπα για να πουλήσει πιο πολλά σρεντερ. Όχι πλεκτάνη της Ubi.
 
αυτο δειχνει οτι ειναι πραγματικα καλο παιχνιδι και ριχνουν την τιμη του για να το παιξει ολος ο κοσμος και να μην το χαιρονται λιγοι!<br>μπραβο στην bioware  και στην ea!!!
 
Οτι θα έβγαινε και η ΕΑ στη φιλανθρωπία, ε τα έχουμε δει όλα πια. :pP
 
ναι αλλά η ea έχει και το origin access με 3 ευρώ παίζεις ότι θέλεις. <img src="/lookright.gif" width="" height="" alt=">.>" title=">.>" class="bbcode_smiley" />
 
Βλεπει η ea οτι το denuvo τουλαχιστον η τελευταια εκδοση αργει να σπασει αρα εριξε την τιμη του για να το αγορασουν ολοι τωρα γιατι ανα πασα στιγμη μπορει να σπασει και μετα κανεις δεν θα το αγορασει. Καλα εκανε λοιπον. Τα sniper elite 4 for honor ghost recon wildlands dead rising 4 και mass effect andromeda ειναι τα μονα παιχνδιια με denuvo που δεν εχουν σπασει ακομα αρα κατι ξεριε η ea και εριξε την τιμη. Γιατι αν αυριο ο θειος Σκρουτζ μαζι με αυτον τον τεμπελαρο τον Ντοναλτ βρπυμ καποιο τροπο  να το μας το δινουν τζαμπα τοτε παει το παιχνιδι. Πληροφοριες μου λενε οτι εχει ηδη προσλαβει τους μουργολυκους μαζι με τον Μαυρο Πητ και το Μαυρο Φαντασμα και ολοι μαζι προσπαθουν να το σπασουν. Ειδατε τι κανει το denuvo? Εξαιτιας του ο Θειος Σκρουτζ αναγκαστηκε να συμμαχησει με τους εχθρους του!!!
 
Μεγάλες στιγμές ζούμε.
 
Δε πα να δει αν ερχόμεθα λέω εγώ η ΕΑ, ομού με το Denuvo της... το μάθαμε τώρα όλοι Denuvo παντού... :whatever:
 
μόνο μαύρος πητ.
 
Το μόνο ερώτημα που έχω από το τελευταίο post της προηγούμενης σελίδας είναι αν οι Χιούη, Λιούη, Ντιούη έχουν κάνει crossover με τον Σρέντερ όπως ο joker.
 
Σε καμιά σκοτεινή γωνιά του ίντερνετ, όλο και κάτι θα βρεις.<br><br><br><img src="https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ae/c8/86/aec886a7f211ae43e037a99bb7ee005c.jpg" alt="aec886a7f211ae43e037a99bb7ee005c.jpg" class="bbcode_img" />
 
Αν αναφέρεσαι σε αυτούς που έχουν χροιά φωνής σαν αρχετυπικός gay σε αμερικανικό sitcom του 1993-1995, νομίζω υποτίθεται πως είναι θηλυκοί Krogans <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
<blockquote><br>Το μόνο ερώτημα που έχω από το τελευταίο post της προηγούμενης σελίδας είναι αν οι Χιούη, Λιούη, Ντιούη έχουν κάνει crossover με τον Σρέντερ όπως ο joker.<br></blockquote><br>Τι να τα κανω εγω αυτα τα μικρα χαζα? Ο Τζοκερ ηρθε για να συμμαχησει μαζι μου για να νικησει τον Batman επειδη ειμαι πολυ πιο ισχυρος απο αυτον. Αλλα μπορει στο μελλον να παω εγω στη λιμνουπολη για να γνωρισω τους Μουργολυκους και την Ματζικα. Θα σας ενημερωσω αν παω . Μετα οτι εγιεν με τον Τζοκερ πιστευω δεν αξιζει να ασχολουμαι με ασημαντους κακοποιους που δεν πιανουν 1 μπροστα μου. Ειδικα οταν μιλαμε για τετοιους  βλακες αν τους Μουργολυκους και την Ματζικα που ακομα και ενα παιδακι 5 χρονων τους δερνει!!
 
mmmm. ναι αλλά και οι χελώνες είναι ακομα έφηβες.
 
<blockquote><br>μόνο μαύρος πητ.<br></blockquote><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.ytimg.com/vi/3_SEJJ2mtSY/hqdefault.jpg" alt="hqdefault.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 
Back
Top