What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mass Effect Andromeda

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Ρηπ. <br>Και όλα αυτά έγιναν την ίδια στιγμή που έπαιζα το παιχνίδι αυτό. <br>Δωρίζω ευχές, θέλει κανείς;
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
<blockquote><br>Ρηπ. <br>Και όλα αυτά έγιναν την ίδια στιγμή που έπαιζα το παιχνίδι αυτό. <br>Δωρίζω ευχές, θέλει κανείς;<br></blockquote><br><br>Αμέ!!!! Σόιμπλε. Χάρηκα για τη γνωριμία !!!
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Συνεχίζω τον αγώνα ενάντια στη διάχυτη βαρετίλα του παιχνιδιού και χθες βράδυ έπεσα πάνω σε τούτο δω το διαμαντάκι (είχα ακριβώς την ίδια σύνθεση ομάδας). Υπενθυμίζω ότι η Peebee μας συστήνεται ως αρρωστάκι της ιστορικής έρευνας και κοιμάται αγκαλιά με τα κειμήλια που ξεθάβει στις περιπέτειές της:<br><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xQK4HYYI9u0[/youtube]
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
images
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Έλα μωρέ τώρα, ένα μικρό λαθάκι...  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Πάντως ήταν από τα ελάχιστα quest που μου άρεσαν, ίσως γιατί δεν έπαιρνε στα σοβαρά τον εαυτό του θυμίζοντας sci-fi παρωδία και έριξα αρκετό γέλιο με κάποιες επικές ατάκες/στιγμές, μακάρι να είχε όλο το παιχνίδι το ίδιο mood (αφού στο "σοβαρό" τα καναν μαντάρα). Ακόμα να αποφασίσω να το συνεχίσω εν το μεταξύ, και μάλλον ούτε πρόκειται.
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
Το Andromeda μου προκάλεσε λογής συναισθήματα με εντονότερο εκείνο της ανακούφισης όταν επιτέλους το έκανα αννυ σταλ. Κατα τη διάρκεια του playthough σκεφτόμουν πως δεν πρέπει να υπήρξε άλλος άνθρωπος ο οποίος να μούτζωσε περισσότερες φορές τον εαυτό του από εμένα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Τελικά η μοναδική ενδιαφέρουσα ιστορία που έμενε ξεκρέμαστη στο φινάλε του Andromeda, αυτή του Ark Ship των Quarians, θα γίνει απευθείας νουβέλα αντί για DLC.<br><br>http://blog.bioware.com/2017/10/25/mass-effect-anihilation/<br><br><blockquote><b>Announcing Mass Effect: Annihilation</b><br><br>Discover the danger aboard the quarian ark in Mass Effect: Annihilation, an upcoming novel from Hugo Award-winning author Catherynne M. Valente.<br><br>This official tie-in novel chronicles the journey of the Keelah Si’yah as it carries 20,000 drell, elcor, batarian, and quarian colonists to Andromeda.<br><br>A pathogen is discovered aboard the ark after many drell are found dead in their cryo pods. As the pathogenjumps species, the ship’s systems begin to fail, making it clear this is no accident.<br><br>Annihilation arrives in US, Canadian, and UK stores on June 26, 2018 (August 28, 2018 in Australia).</blockquote><br><br>Δεν αστειεύονταν όταν έλεγαν πως δεν θα κυκλοφορήσουν άλλο περιεχόμενο για το γκεημ. Ο ορισμός του "τραβάω την πρίζα".
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Η σημασία είναι στη σύνταξη....<br><br>Hugo-award winner. Κάθομαι κι εγώ να ψάξω για ποια νουβέλα, τελικά είναι για ένα fancast μαζί με τέσσερα άλλα ονόματα... Έχει και μία υποψηφιότητα για το Palimpsest.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,259
Διάβασα ότι οι developers επρόκειτο να φτιάξουν ένα mass effect prequel , τελικά άλλαξαν γνώμη και κατέληξαν στο Andromeda.<br><br>:headdesk:
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,148
το ανασήρω από τον βαθύ λάκο του 2017 να γράψω ότι το έπιασα λόγο ea pass και μλάμε στομ πρώτο μισάωρο έφαγα την πρώτην κρυάδα με την σεναριακή παρακμή της Bioware.
Είμαι στην φάση που η ομάδα μετά από emergncy ladning και μετά από ένα attack εξωγήινων συναντιέται με κάποιο χαμένο μέλος του πληρώματος, τραυματσιμένο και όταν τον ρωτάνε που είναι οι άλλοι απαντάει έχουν πάει να βρούνε βοήθεια... heh
Που θα βρει βοήθεια κάποιος σε ένα αφιλόξενο πλανήτη γεμάτο alien εχθρικά και από ποιον? :D
 
Top Bottom