Medieval Dynasty

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

chek2fire

Mind-flayer
To τελευταίο διάστημα έχω κολλήσει με το Medieval Dynasty.

Το game σε πετάσει στην κυριολεξία με τίποτα σε ένα μεσαιωνικό κόσμο και μπορείς από το μηδέν να στήσεις την δικιά σου ιστορία. Από το να χτίσεις το σπίτι σου μέχρι να δημιουργήσεις την δικιά σου πόλη και δεν ξέρω τι άλλο μια και είμαι ακόμα στην αρχή του.

Εχει τα quest του, open world που πας παντού και πόρους για να κάνεις built ότι θέλεις. Oι επιλογές είναι πάρα πολλές και έχεις φοβερό ενδιαφέρον στους μηχανισμούς του.

Φυσικά σαν γνήσιο rpg έχει και τα skill που αναβαθμίζεις τον χαρακτήρα σου.

Το game στο steam είναι εδώ

και ένα trailer

Το είχε πάρει το μάτι μου όταν κάποια στιγμή το πρότεινε η discovery queue του Steam αλλά δεν το έβαλα στη wishlist γιατί έμοιαζε πιο πολύ για crafting/survival παρά RPG. Θα έλεγες ότι είναι πιο κοντά σε κάτι σαν το Kingdom Come ή το Valheim; Αξίζει να το δοκιμάσω αν δεν τρελαίνομαι για crafting;

Το είχε πάρει το μάτι μου όταν κάποια στιγμή το πρότεινε η discovery queue του Steam αλλά δεν το έβαλα στη wishlist γιατί έμοιαζε πιο πολύ για crafting/survival παρά RPG. Θα έλεγες ότι είναι πιο κοντά σε κάτι σαν το Kingdom Come ή το Valheim; Αξίζει να το δοκιμάσω αν δεν τρελαίνομαι για crafting;

εχει survival στοιχεία με πείνα, δίψα, κούραση αλλά δένουν άψογα με το rpg medieval κόσμο του

εχει survival στοιχεία με πείνα, δίψα, κούραση αλλά δένουν άψογα με το rpg medieval κόσμο του

Wishlisted, thanks!

Από το review:
"Στη διάρκεια του παιχνιδιού μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα βασικό Main Quest συνομιλώντας με διάφορους NPCs/πρώην συντρόφους του Iordan και κάνοντας Quests για λογαριασμό τους (απλά fetch ή gathering quests, τα περισσότερα) προκειμένου να μάθουμε περισσότερα στοιχεία για το παρελθόν του, για το ποιόν του ως άνθρωπο αλλά και για τις συνθήκες του θανάτου του. Το τελευταίο Quest της ιστορίας, μάλιστα, διαθέτει και πολλαπλές επιλογές, οι οποίες βέβαια στην παρούσα φάση βέβαια δεν επηρεάζουν και ιδιαίτερα το παιχνίδι πέρα από το ending cutscene που λαμβάνουμε και το αν θα εξακολουθήσουν να υφίστανται στον κόσμο του παιχνιδιού 2-3 NPCs."

εμένα με κάλυψε, το προτιμώ σε σύγκριση με το Kenshi που είναι όλα εξίσου ανοιχτά και κάνεις ότι θέλεις, αλλά δεν έχει story.

Back