What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mετάδοση εικόνας απο Gopro σε ταμπλετ μεσω καλωδίου (20μετρα)

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
Γνωρίζει κάποιος αν είναι εφικτό και τί θα χρειαστώ για να συνδέσω καμερούλα Gopro σε tablet ή λαπτοπ, μέσω καλωδίου για να καλύψω απόσταση μαξιμουμ 20-25 μετρων καθώς το wifi δεν με καλύπτει?<br><br>Ο σκοπός ειναι για την επιθεώρηση απομακρυσμένων σημείων σε μεταλλικές κατασκευές, όπως γέφυρες, ανεμογεννήτριες καθώς και δεξαμενές πλοίων όπου το σήμα του wifi δεν επαρκεί.<br>Με ενα μικρό ψάξιμο είδα οτι υπάρχει καλωδιο usb repeater με μήκος 25μ αλλα δε γνωρίζω αν όντως μπορεί να με καλύψει (προφανώς θα χρειαστούν διαφορα adaptors για τη σύνδεση) και για το αν η εφαρμογή της Gopro λειτουργεί με αυτό τον τύπο της σύνδεσης.<br>Δε θέλω να δώσω 60 ευρώ απλά για να το δοκιμάσω, οπότε κάθε ιδέα, συμβουλή ή προτεινόμενη λύση είναι ευπρόσδεκτη  :drinks:
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Τι θύρες έχει η gopro; Λογικά πρέπει να έχει mini ή micro HDMI, οπότε μάλλον εκεί προσανατολίζεσαι. Ένα ανταπτοράκι από mini/micro σε full HDMI και μετά αρκετά μέτρα HDMI καλωδίου (δεν είμαι σίγουρος στο αν θα υπάρξουν απώλειες).<br><br>Απ&#039; όσο ξέρω, σε USB 2 δεν περνά εικόνα. Οπότε αυτό το usb repeater (το κομμάτι repeater έχει σχέση με τις απώλειες) δε νομίζω να σε καλύψει σε κάτι.
 

Miden Agan

Mind-flayer
Joined
Dec 3, 2012
Messages
1,626
<blockquote><br>Τι θύρες έχει η gopro; Λογικά πρέπει να έχει mini ή micro HDMI, οπότε μάλλον εκεί προσανατολίζεσαι. Ένα ανταπτοράκι από mini/micro σε full HDMI και μετά αρκετά μέτρα HDMI καλωδίου (δεν είμαι σίγουρος στο αν θα υπάρξουν απώλειες).<br><br>Απ&#039; όσο ξέρω, σε USB 2 δεν περνά εικόνα. Οπότε αυτό το usb repeater (το κομμάτι repeater έχει σχέση με τις απώλειες) δε νομίζω να σε καλύψει σε κάτι.<br></blockquote><br><br>Εχεις δίκιο για το USB. Πρέπει να πάω σε HDMI. <br>Η GoPro εχει έξοδο Mini HDMI, αλλα βλέπω οτι κάποια ταμπλετ έχουν <u>έξοδο</u> HDMI,θα μπορούν να δείξουν την εικόνα που στελνει η GoPro ή πρέπει να βρω με <u>είσοδο</u> όπως πχ έχουν οι τηλεοράσεις?
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,487
Δεν παιζει καποιος να σου δανεισει κανενα ριπιτερ; απο οτι καταλαβα δεν μιλαμε για κατι μονιμο. <br>
 
Top Bottom