Ετοιμάζομαι να περάσω στα 8αρια κι εγώ αλλά επειδή οι δίσκοι θα μείνουν οι ίδιοι ψάχνω τρόπο να γλιτώσω τα αρχειάκια μου. Έχω 2 δίσκους, και οι 2 με εγκατεστημένα τα ΧΡ, αλλά bootαρω από τον μεγάλο. Διάβασα στα ίντερνετζ ότι από ΧΡ ή Vista δεν μπορείς να γλιτώσεις το total annihilation οπότε αφού δεν έχομεν εξωτερικό πρόχειρο θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τον εσωτερικό της γυναίκας.
Οι λύσεις που έχω σκεφτεί μέχρι τώρα:
i) Με ένα 8αρη στικάκι μεροδούλι μεροφάι μεταφέρω όλα τα αρχεία στον δικό της.
ii) Μέσω Ethernet, διάβασα πολύ αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει.
iii) Να καρφώσω τους δίσκους μου στη μητρική της και αφού μπουτάρω από τον δικό της master να μεταφέρω τα αρχεία μου
Αν μου πείτε ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος και μου πείτε πως θα με βγάλετε από τον κόπο και θα σας κεράσω ένα παγωτό με γεύση thank you
Οι λύσεις που έχω σκεφτεί μέχρι τώρα:
i) Με ένα 8αρη στικάκι μεροδούλι μεροφάι μεταφέρω όλα τα αρχεία στον δικό της.
ii) Μέσω Ethernet, διάβασα πολύ αλλά δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει.
iii) Να καρφώσω τους δίσκους μου στη μητρική της και αφού μπουτάρω από τον δικό της master να μεταφέρω τα αρχεία μου
Αν μου πείτε ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος και μου πείτε πως θα με βγάλετε από τον κόπο και θα σας κεράσω ένα παγωτό με γεύση thank you