Metal Gear Main Thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εάν θες ντε και καλά το 1ο για πισι υπάρχει https://www.reddit.com/r/metalgearsolid/comments/4qlv1c/final_full_release_metal_gear_solid_1_integral_pc/">αυτό. Για το 2ο δες και https://ragequit.gr/forums/topic/%ce%bb%ce%b9%cf%86%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b3%ce%ba-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%ad%cf%84%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bb%ce%b9%ce%ac-games-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%83%ce%b7%ce%bc/page/16/#post-319513">αυτό.

Τελευταία φορά που κοίταξα ο <span class="gdbbx-bbcode-spoiler">RPCS3 έτρεχε το πολύ καμιά 20ρια παιχνίδια με το Snake Eater όχι μεταξύ αυτών. Τρέχει μια χαρά πάντως στον <span class="module__title__link">PCSX</span>2 εάν δεν έχεις πρόβλημα.
</span>

Πάντως η hd collection αξίζει τα λεφτά της από ότι έχω ακούσει, για κάποιον μυστήριο λόγο η konami αρνείται να τη βγάλει στη μαμά πλατφόρμα.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου θα το κοιταξω..αν και οντως πιστευω τα αξιζει τα λεφτα η συλογη...

Περίμενε και τα Christmas sales θα πέσουν στα ταρταρα οι τιμές στα παιχνίδια στο psn store.  Πήρα το collection και το 1 12€ στα Black Friday sales. Κατέβασε το ps app στο κινητό. Εκεί μπορείς να φτιάξεις wishlist με όλα όσα σε ενδιαφέρουν και έχεις το νου σου για εκπτώσεις. Τα - 80% και κάτω είναι συχνό φαινόμενο. Έχω μαζέψει σχεδόν όλα τα αποκλειστικά σε ένα χρόνο μόνο που έχω τη κονσόλα με ελάχιστα χρήματα. Όσον αφορά το frame rate και γω έπαθα πλάκα και με τα δύο παιχνίδια που λες. Ειδικά στο mgs4 περίμενα τα χειρότερα με αυτά που είχα άκουσει και εξεπλαγην ευχάριστα. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που το είχα αγοράσει digital και δεν το έπαιζα από δισκάκι βέβαια. Στείλε και ένα friend request btw. Στην υπογραφή μου φαίνονται το όνομα του προφίλ

Δοκίμασα πάντως και το 2, αλλά και το Snake Eater, από την HD Collection για το 360, και τα έβγαλα αμέσως, γιατί δεν άντεχα τον χειρισμό τους!! Και κάποιες ιδιομορφίες του Snake Eater στο gameplay. Ελπίζω να τα πάω καλύτερα με το Peace Walker. (Όχι ότι μου φταίνε τα παιχνίδια, εγώ είμαι τελείως άμπαλος!!! :lol: )

Θα τον συνηθίσεις τον χειρισμό πάντως μην το αφήσεις, τα MGS μπορεί να αργήσουν λίγο αλλά θα σε καθηλώσουν, στο 5 είχα ασχοληθεί 100+ ώρες.

<blockquote>Θα τον συνηθίσεις τον χειρισμό πάντως μην το αφήσεις, τα MGS μπορεί να αργήσουν λίγο αλλά θα σε καθηλώσουν, στο 5 είχα ασχοληθεί 100+ ώρες.</blockquote>
Μου είχε φανεί, πολύ καλό αυτό που είχαν βγάλει στο PSP. Ίσως αρχίσω από εκεί, με emulator!!!

Εχει γίνει τεράστια βελτίωση στο χειρισμό στο V πάντως. Επαψε να είναι ιδιαίτερος όπως στα προηγούμενα της σειράς. Αν έχει παίξει κάποιος κάποιο από τα τελευταία action games θα νιώσει σαν το σπίτι του με το καλημέρα. Ειδικά αν παίξει το Ground Zeroes πριν το Phantom Pain, κάτι που επιβάλλεται σεναριακά ούτως ή άλλως. Επίσης πριν ξεκινήσω το V, μπορώ να πω πως δεν με τρελαινε η ιδέα πως στο V παίζεις με τον Venom Snake και όχι με το Solid Snake ή τον Big Boss. Περίμενα πως θα ηταν Sequel του 4. Αν και ΟΚ όπως τέλειωσε το 4 λογικό θα μου πεις.

Σεναριακά τα παιχνίδια πάνε έτσι και αυτό σε κάνει να γουστάρεις ακόμη περισσότερο που παίζεις με αυτόν τελικά!

Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Metal Gear Portable Ops
Metal Gear Solid: Peace Walker
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metal Gear
Metal Gear 2
Metal Gear Solid
Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Το Survive δεν αξίζει καθόλου, έτσι;

Ο Σύντροφος Τόνεχ μου έσκασε δώρο-έκπληξη το Phantom Pain και πολλάν τον ευχαριστώ δια τούτο :)

Ο πρόλογος με βρήκε να χαίρομαι τα Ελληνικά στο νοσοκομείο της Δεκέλειας και να αναρωτιέμαι γιατί διάολο με κυνηγά ένας φλεγόμενος τύπος καβάλα σε έναν επίσης φλαμπέ μονόκερω. Όταν με έσωσε ένας σκαπόης (sic) καβάλα σε άσπρο άτι και τρεχαλίζαμε ευτυχισμένα τουφεκίζοντας τον κύριο Φλαμπέ, είχα πλέον παραδοθεί στην φάση.

Εξέχοντως ΠΕΡΙΕΡΓΗ φάση, φουλ κινηματογραφική αισθητική, εξεπλάγην πολύ ευχάριστα. Δεν θα ρίξει τον Καγκουραλέξη από τον θρόνο της καρδιάς μου, αλλά αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί έχει γίνει όλος τούτος ο ντόρος με τη σειρα :)

Back