Metal Slug Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Epitaph

Death Knight
Μιας και τα λιώνω πάλι στο Steam για να βγάλω τα achievements...<br><br>Discuss!<br>Ποιο είναι το High-Score σας;<br>Πιο θεωρείτε πιο δύσκολο; Ποιο σας έβγαλε την πίστη μέχρι να το τερματίσετε;<br>Προσωπικά απ τα 4 πρώτα που θυμάμαι  το 3ο είναι το πιο παλούκι.<br><br>

Θυμάμαι να φτάνω στο Metal Slug 2 μέχρι και την τέταρτη πίστα με μία ζωή. Πρέπει να ήταν περίπου στα 2 μύρια πόντοι, μπορεί να λέω και ψέμματα. Το X που ήταν περίπου το ίδιο μπορούσες να κάνεις πιο μεγάλα high-scores αλλά ήταν λίγο πιο δύσκολο.<br><br>Achievements ε?  :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Ναι σου χει για κάθε παιχνίδι, achievement να το τερματίσεις χωρίς να πατήσεις Continue. Κάτι που θεωρώ ακατόρθωτο, ειδικά για το 3...<br>Practice makes perfect?

Τίποτα δεν είναι αδύνατο. Κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας μικρός Ασιάτης που μπορεί να το κάνει με κλειστά μάτια. Και ανάποδα. Και χωρίς χέρια.<br><br>(Ακόμα αδυνατώ να καταλάβω πως γίνεται να κάνει κανείς 100% το Intake)

Στο Metal Slug θέλει καλό συντονισμό. Δεν είναι ακατάρθωτο. Θυμάμαι όταν είχαμε ξεσκιστεί στο ΜΑΜΕ με το φίλο μου, είχαμε βρει όλο το sequence των κινήσεων για να καταφέρεις να το βγάλεις χωρίς Continue. Πάει με τη ροή των αντιπάλων, και απαιτεί πολύ καλή μνήμη σε σημείο που να καταντάει muscle memory.<br><br>Και το Metal Slug δεν είναι τίποτα. Υπάρχει achievement για να βγάλεις το Super Meat Boy ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, και υπάρχουν άτομα που το έχουν κάνει. Όλα τα υπόλοιπα είναι αστειότητες.

<blockquote>Υπάρχει achievement για να βγάλεις το Super Meat Boy ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, και υπάρχουν άτομα που το έχουν κάνει.</blockquote><br><br>North, έχουμε κάνα σχετικό playthrough σε youtube, twitch και τέτοια; Γιατί το unlock percentage στο steam δε λέει τίποτα, τόσο το SAM γενικά όσο και το CheatEngine ειδικά για το Super Meat Boy κάνουν σχετικά στατιστικά ανούσια.<br><br>Το παιχτρόνι ο Soad πάντως έχει βγάλει legit μερικά worlds με no death, εγώ λέω να στήσουμε Patreon campaign και να του πληρώνουμε τα έξοδα με αντάλλαγμα διαρκές streaming του SMB 16 ώρες την ημέρα (14 ώρες τις Κυριακές) μέχρι το πολυπόθυτο no death run να γίνει πραγματικότητα. For the glory of Ragequit! 

Who summoned me? :pcmr:<br><br>Είχα αγγίξει απίστευτα επίπεδα ζεν, για να καταφέρω να κάνω όσους κόσμους μπόρεσα τα pootahn&#039;akia μου. Σοβαρός και υπεύθυνος σχεδιασμός, παίζοντας τις ευκολότερες πίστες στην αρχή και με τον χαρακτήρα που βόλευε. Από ένα σημείο και μετά, απλά έπαψαν να υπάρχουν "ευκολότερες πίστες" και τα παράτησα. :&#039;(<br><br>Από μέταλ σλάγκ θυμάμαι το πρώτο το τερμάτιζα με ένα κέρμα ΧΑΛΑΡΑ, αυτό και το σνόου μπράδερς. Κι έλιωναν τα γκομενάκια δίπλα που περίμεναν να παίξουν παζλ μπαμπλ. Το 2 παίζει να το έφτανα προς το τέλος αλλά σίγουρα δεν τερμάτιζα. Τα άλλα μάλλον τα έπαιξα μάμε απευθείας, ξενέρωτα πράγματα, μηδέν κίνητρο, ούτε θυμάμαι τι τα έκανα. Μετά γέρασα. :brofist:

Κοπάνες στο Λύκειο σε άθλιο γειτονικό καφέ μπαρ/ξέπλυμα του κερατά. Καμπίνα σάπια με Μέταλ Σλάγκ στη γωνία. Απόλυτη έκσταση. Τρίτη-τέταρτη πίστα το πολύ με το κατοστάρικο, πέρναγε το σαραντάλεπτο, νιώθαμε βασιλιάδες του κόσμου. Μετά πίσω γρήγορα για Κείμενα. Η ενήλικη ζωή είναι μια μαλακία από την κόλαση.<br><br>Carry on.

Hey MOFOKOZZZZ!! <br>Μόλις τερμάτισα το Metal Slug χωρίς continue.<br>Χωρίς να πεθάνω έστω μια φορά.<br><br>[SHREDDER]<br>Σε ανύποπτο χρόνο θα ανεβάσω και video στο Youtube, για να ξέρουνε όλοι οι τρισάθλιοι γήινοι με ποιον έχουνε να κάνουν. Είμαστε η πιο Hardcore κοινότητα!!!!! [/SHREDDER]<br><br>Btw, τόσος χρόνος για να βγάλω αυτό το κατόρθωμα, και το τελικό score μου ήταν 870.000 περίπου. Ήμουν 93ος στην παγκόσμια κατάταξη. Οι άλλοι 92 είναι από ΑΣΙΑ εκτός από εναν που λογικά είναι ο ΣΟΔΑΣ  :smash:

Δεν το έχω το πρώτο MS στον Ατμό ακόμα, οπότε οι ασιάτες κάνουν τους μάγκες ελεύθερα. Αλλά <strike>θα τους δείξω εγώ!</strike> οκ, μου λείπουν πολλά υψίστης σημασίας κύτταρα και κυρίως υπομονή για να τα καταφέρω πλέον. :&#039;(<br><br>Έφαγα φλασιά και θυμήθηκα ένα defense κάτι γκέημ στο σύμπαν του MS. Το είχα ψιλοκάψει στο τ@μπΛ3τ και θυμάμαι που ήρθε και στο στημ ως f2p. Τσεκάρετέ το αν θέλετε..<br><br>EDIT: http://store.steampowered.com/app/356310/

Tα καταγάλανα μάτια μου μόλις είδαν ότι έσκασε μύτη και το Mέταλ Σλαγκ 2 στο Στημ..<br><br>http://store.steampowered.com/app/366260/" class="bbcode_url">CLICK ME!  CLICK ME!  CLICK ME!  CLICK ME!  CLICK ME!  CLICK ME!  CLICK ME!<br><br><span class="bbcode_spoiler"> :pcmr: :pcmr: :pcmr:</span>

Back