Mewgenics

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Το νέο πόνημα του Edmund McMillen (Binding of Isaac, Super Meat Boy) και Tyler Glaiel (Closure, The End is Night) είναι εδώ!

Νε. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο...

Εγω έχω απλώς να το προσθέσω στο wishlist

Μαλάκα μέχρι και αυτοί είδανε το φως το αληθινό, TB παιχνιδάκι 👍

Ευτυχώς με απωθεί πολύ το εικαστικό και θα γλιτώσω, για πόσο δεν ξέρω, άλλη μια πρέζα. Όπως έχω γλιτώσει Balatro γιατί δεν μ'αρέσει το πόκερ.

14 χρόνια λέει προσπαθούσε να βρει κάποιον να το φτιάξει μαζί και πούλησε σαν ζεστό ψωμάκι μόλις βγήκε.

Γιατί, δε μπορούσε να το βγάλει μόνος του; Δεν είχε αρκετές γάταις να κάνει φάρμα;

Γιατί, δε μπορούσε να το βγάλει μόνος του; Δεν είχε αρκετές γάταις να κάνει φάρμα;
δε ξέρω, μήπως του λείπει κάποιο skill?

Πάντα έχει τουλάχιστον έναν συνεργάτη, μάλλον στο ζήτημα κώδικα και αυτός ασχολείται με το design (ή τούμπαλιν). Έβγαλε σε 6 ώρες τα έξοδα development λένε. Επίσης στο reddit από τα top post είναι το πώς αντιμετωπίζει το save scumming με debuffs σε catos μέχρι σε σημείο που κάνει το παιχνίδι autobattler αν κάνεις απανωτά save-scumming σε ένα run. Ευρυματικός γατιόλης ο Edmund.

Ωραία κουβεντούλα

Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά θέλει δουλειά στο UI. Είναι μαρτύριο το γατομανατζμεντ από ένα σημείο και μετά. Δε βλέπεις εύκολα στατς μιουτεσιο κλπ. Τίποτα δε μάθανε άραγε από dwarf fortress rim world κλπ;

Το παιχνίδι είναι ωραίο αλλά θέλει δουλειά στο UI. Είναι μαρτύριο το γατομανατζμεντ από ένα σημείο και μετά. Δε βλέπεις εύκολα στατς μιουτεσιο κλπ. Τίποτα δε μάθανε άραγε από dwarf fortress rim world κλπ;
Εμένα μου άρεσε.

Δε ξέρω. Εμένα πάντως δεν με πείραξε το ui. Αν και παίζει να το αλλάξουν με βάση τα reviews που σκάνε τώρα τελευταία στο στημ

Μακάρι καθώς το υπόλοιπο gameplay loop είναι εθιστικοτατο. Αλλά το ui με έχει κάνει να πετάω γατιά στη κρεατομηχανη μόνο και μόνο για να αποφεύγω το visual overload και τραχύ management

Screenshot 2026-02-17 010301.png

Πάντως είναι εθιστικό το άτιμο :giankos:

Τι γουστόζικο σαουντρακ είναι αυτό?

@Borracho ρίξτε βλέφαρο κυρ Στέφανε!

Back