Μια συζήτηση με τον κ. Βασιλη Κασιμάτη

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λελο η μανα μου ακόμα το πιστεύει αυτό για τα walkman/mp3 κλπ.

<blockquote><br>Λελο η μανα μου ακόμα το πιστεύει αυτό για τα walkman/mp3 κλπ.<br></blockquote><br>καλα, η δικια μου ακομα περιμενει, να γυρισω απο το σπιτι του φιλου που πηγα για λιγες μερες. :pP :pP<br><br>Οι περισσοτερες πολιτικες και δημοσιογραφικες αποψεις ειναι δανεισμενες απο την ταλιμπανικη βιβλιοθηκη του πρωτα γραφω και μετα μαθαινω. <br>εχω να προτεινω μια λυση.<br>ξερεις απο linux; οχι; δεν σε ψηφιζω ρε φιλε, δεν σε πιστευω ρε φιλε.<br>ο χειρισμος του linux προυποθετει ανοιχτο μυαλο σε καινουργιες ιδεες, εναν εγκεφαλο που μπορει να προσαρμοστει σε νεες συνθηκες. προυποθετει οτι ξερεις να κανεις μια ερευνα για να μαθεις τι σε καλυπτει (απο πλευρα διανομης)<br>σημαινει οτι μπορεις να ψαξεις στο ιντερνετ για να βρεις την σωστη πληροφορια.<br>πρωτα απο ολα σημαινει οτι δεν εισαι αντικοινωνικος. τα λινουξαδικα φορα ειναι φημισμενα για την "φιλοξενια" τους.<br>λινουξ σημαινει ειναι να μοιραζεις γνωση και προσωπικο χρονο για το καλο της κοινοτητας.<br><br>οχι να βγει καποιος και να πει μια καλη κουβεντα, επειδη καταλαβε οτι αν στηριξεις την μοδα θα γινεις δημοφιλης.

Σρεντερακομ φαγαμε ακυρο λογω geekισμου...<br><br>edit: lol προφανως λαθος τοπικ.

Δεν υπαρχει λαθος τοπικ, υπαρχει λαθος σειρα ανάγνωσης.

Back