What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Michael Jordan - I am Legend!

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τα κριτηρια για το ποιος αθλητης ειναι Μεγαλος ειναι διαφορετικα για τον καθενα.

ναι, τα μεταλλια σε μεγαλες διοργανωσεις, η διαρκεια, οι επιδοσεις ειναι ασφαλη κριτηρια.
αλλά για μενα πανω απ ολα, ειναι η ικανοτητα να προχωραει το αθλημα του εστω και λιγο μπροστα, να σε αφηνει με ανοιχτο το στομα και τα σαγονια στο πατωμα.

μ αυτη την εννοια ειναι ωφελημενα τα αθληματα που ειναι ομαδικα, η περιλαμβανουν επαφη/συγκριση με τον αντιπαλο. ο θορπ π.χ. περα απ το οτι κολυμπαει πολυ γρηγορα και με εξαιρετικα καλη τεχνικη, δε μου λεει κατι αλλο. ο καρελιν ομως με τον τροπο που κερδιζε τα σημεια η "επαιζε" αμυνα, ο φεντερερ με τις επινοησεις ειδικα στα ντροπ σοτς και στα down the line ρεβέρ η ο σενα με τον τροπο που προσπερνουσε ή ελεγχε το αμαξι του, με πωρωνουν.
με παρομοιο τροπο καθομουνα να δω τον μαραντονα ή τον ροναλντινιο παλιοτερα και τον μεσι τα τελευταια χρονια, γιατι ηξερα οτι σε καποια στιγμη του αγωνα θα γραψουν ιστορια.

μακρια απ ολους αυτους oμως, στην κορυφη στεκει μονος ο μιχαλάκης. τα εχει ολα. τιτλους, ατομικες επιδοσεις, διαρκεια και το κυριοτερο εκανε πραγματα που μεχρι εκεινη τη στιγμη, οχι απλα δεν μπορουσε να τα κανει αλλος, αλλά δεν τα ειχε φανταστει καν ο οποιοσδηποτε.

ευτυχως εχουν σωθει στα βιντεακια. δειτε αυτο κι ας εχει μεγαλουτσικη διαρκεια. δεν εχει σχεδον κανενα καρφωμα, τα εχετε δει πολλες φορες, ειδικα στους διαγωνισμους καρφωματων. εχει ομως τις πιο απιστευτες επινοησεις και τις βολτες του στον αερα, που σε αφηνουν απλα να χαμογελας και να επιζητας το ριπλει μπας και καταλαβεις τι εγινε.
προσεξτε ειδικα στα 3.41, 4.26, 7.18 και 8.40.
κορυφαιο ολων ενα (τι ενα? 3-4 μαλλον) σπασιμο της μεσης στο 5.56 εναντιον των νιου τζερσει νετς ( ο πρωτος αντιπαλος που αδειαζει εναι ο ντραζεν). αξιζει τα 3 ριπλει που δειχνει ο μαγκας.

poetry in motion . _

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
Όσες φορές και να δω τα βίντεο πάντα μένω μαλάκας <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" />
 
Joined
Dec 8, 2012
Messages
8


Tsok wrote:
Όσες φορές και να δω τα βίντεο πάντα μένω μαλάκας <img src="/surprise.gif" width="" height="" alt=":O" title=":O" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

μην ανησυχείς και όταν δεν το βλέπεις πάλι το ίδιο μένεις!

edit: Πλακίτσα!

 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
<img src="http://www.metroplex3.com/thedeadly/rich/images/art/pgm_meatball.gif" alt="pgm_meatball.gif" class="bbcode_img" />
 

fotis_kfor

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
138
Ο καλύτερος μπασκετμπολίστας ever! Απειρο respect στον Jordan!
Πραγματικά έχει γράψει τέτοια ιστορία στο χώρο του μπάσκετ που πάρα πολύ δύσκολα θα τον ξεπεράσει κάποιος - ίσως λόγω της σημερινής εποχής λόγω κάποιας καινούργιας ντόπας που βγει να βρεθεί κάποιος να κάνει παπάδες, αλλά το ταλέντο δεν δημιουργείται από τέτοια πράγματα, πρέπει να το έχει μέσα του και ο αθλητής.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Μακράν ο πιο αναγνωρίσημος αθλητής στον Πλανήτη , υπήρχαν και αλλοι παικταράδες οταν έπαιζε αλλα μείναν ολοι στην σκιά του.
Exει και το δικό του σήμα κατατεθέν:
<img src="http://i699.photobucket.com/albums/vv355/lloveyyou312/michael-jordan-logo.jpg" alt="michael-jordan-logo.jpg" class="bbcode_img" />
 

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
5,933
http://www.contra.gr/Basketball/USA/o-tzorntan-sthn-ydra-pic.2242180.html

Η αυτού μεγαλειότης παντρεύτηκε πριν από 10 μέρες την Ιβέτ Πριέτο και βρίσκεται στη χώρα μας για ταξίδι του μέλιτος.

Ο "air Mιchael" βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Υδρα, όπου το πρωί της Τρίτης έκανε βόλτες μαζί με τη σύζυγό του, ενώ τις επόμενες μέρες θα επισκεφθεί με τη θαλαμηγό του και άλλα ελληνικά νησιά.

<img src="http://64.19.142.10/www.contra.gr/Basketball/USA/article2242178.ece/BINARY/w460/jordan_mesa.jpg" alt="jordan_mesa.jpg" class="bbcode_img" />
 
Top Bottom