Microsoft Flight Simulator

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Ας φτιάξουμε κι ένα νήμα για το παιχνίδι τώρα που ανακοινώθηκε η closed beta για τον Ιούλιο.

Ο τίτλος αναπτύσσεται από την Asobo Studio γνωστή για τα: A Plague Tale: Innocence, The Crew 2, Disneyland Adventures.

Official site με δυνατότητα εγγραφής στο Insider πρόγραμμα για πιθανή μελλοντική επιλογή για alpha/beta testing

Διάφορα development videos

Κι ένα άρθο του PCGamer με συγκεντρωμένες όσες πληροφορίες έχουμε για τον τίτλο


Dr.4.02-v2.jpg
 


Ρε τι φτιάχνουν ρε.. Αν μας έβαζαν και σε καμιά αλφαμπέτα, μόνο για το χάλο ξέρουν να με σπαμάρουν.
 
Αεροπλανάρες βρουμ και τα μυαλά στα κάγκελα..
 
Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι από μόνο του θα ξεπουλήσει ότι VR headset υπάρχει στην αγορά.
 
Βάζω το τρέηλερ απευθείας γιατί τόσοι μπούμερς εδώ μέσα υπερφορτώνουν με 2 κλικ παραπάνω. Άσε που παίζει να μη δει κανείς το τρέηλερ εκεί κάτω κι ας ανοίξει την σελίδα. Ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα πόσα νέα ναρκωτικά θα ανακαλύψουμε για να αντέξουμε τις ατελείωτες πτήσεις στο γκέημ. Ηδονίζομαι λέμε. Τα τρακ σιμς ήταν η κορυφή του παγόβουνου μόνο.

 
Παίζει άδεια ακριβώς μία μέρα πριν. Άντε να πω στο έτερον ήμισυ ότι δεν πάμε πουθενά και ότι πετάμε ψηφιακά.
 
Παίζει άδεια ακριβώς μία μέρα πριν. Άντε να πω στο έτερον ήμισυ ότι δεν πάμε πουθενά και ότι πετάμε ψηφιακά.

Μπορώ να σου δανείσω κοφτερό μαχαίρι για χαρακίρι. Λιγότερη φασαρία θα δημιουργήσεις έτσι!!
 
για οποιον το δοκιμασει. Μπορεις να το περασεις απο εκει μεσα; 0:50.
 
Πάνω που νόμιζα ότι είχαμε καιρό για αυτό, σκάει σε δύσκολη εποχή. Παρόλα αυτά θα τιμηθεί πάραυτα και ας χρειαστεί να κάνω θυσίες. Ελπίζω μόνο να το αξίζουν, γιατί πραγματικά ο πήχης είναι πάρα πολύ υψηλά.

Από το flight simulator X περιμέναμε ένα καινούριο flight simulator με ανανεωμένα γραφικά και η Microsoft άκουσε εν μέρη τα θέλω μας, δίνοντάς μας το Microsoft Flight , χωρίς το simulation part. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ περισσότερο σε πονεμένες ιστορίες. Ας πούμε ότι πήγε άκλαυτο.

Από εκεί και πέρα δεν ακούστηκε τίποτα άλλο για νέο παιχνίδι και τα mods (free Και pay) όλο και πλήθαιναν μέχρι να μεταμορφωθεί τελείως το παιχνίδι ανεβάζοντας κατακόρυφα τα γραφικά, την πολυπλοκότητα των αεροπλάνων και προφανώς την ισχύ του υπολογιστή που χρειάζεσαι για να τα τρέξεις όλα αυτά.

Φυσικά κάποιοι το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και έφτιαξαν πραγματικά έργα τέχνης σπίτι τους


Και τα Paid αεροπλάνα, πραγματικά ότι πιο ρεαλιστικό έχει φτιαχτεί. Μέχρι και υπολογιστή πτήσης είχαν που έπρεπε να τον προγραμματίσεις όπως θα προγραμμάτιζες σε αληθινό αεροπλάνο εισάγοντας εκτός από τα waypoints τα procedures απογείωσης και προσγείωσης. Φυσικά ένα τέτοιοι αεροπλάνο ήταν ικανό να κάνει να σέρνεται ένας μέτριος υπολογιστής.


ένα παράδειγμα start up μηχανής και προγραμματισμός του υπολογιστή σε third party Atr 72

Και τα add ons δεν σταματάνε μόνο σε γραφικά και αεροπλάνα. Υπήρχαν προγράμματα για καλύτερη προσομοίωση real time καιρού, εικονικές αεροπορικές εταιρίες όπου μετέφερες επιβάτες ή εμπορεύματα από την μία πόλη στην άλλη και έβγαζες εικονικά χρήματα ( ή έχανες όταν δεν τηρούσες τους κανονισμούς πτήσης ) και άλλα πολλά.

Τέλος η third party κοινότητα ήταν τρομερά ανεπτυγμένη με 2 κύριους servers να χρησιμοποιούνται σαν massive online multiplayer στους οποίους πολλές φορές παίκτες λαμβάναν τον ρόλο του εναέριου ελεγκτή κυκλοφορίας. (τους απέφευγα σαν τον διάολο το λιβάνι... ). Προφανώς και όποιος καθόταν στην θέση του ελεγκτή είχε περάσει εξετάσεις από τον σέρβερ για να μπορέσει να γίνει. Δεν γινόταν οποιοσδήποτε. Ήθελε μελέτη το πράμα.

Παρακάτω βλέπουμε ένα live χαρτη του ενός server της Vatsim, για το τι πετάει αυτή τη στιγμή.

Ελπίζω το παιχνίδι να σταθεί ισάξιο των προσδοκιών μας και να μπορέσει να καλύψει όλα τα παραπάνω ή έστω να καλυφτούν με third party add ons όπου όπως είπαν θα υποστηρίζονται κανονικότατα, αλλά πάνω από όλα, να μπορεί να το σηκώσει ο υπολογιστής μας και δεν χρειαστεί να πουλήσουμε κάνα νεφρό για αναβαθμίσεις.

Επίσης όρεξη να ασχοληθούμε σαν Rq και να οργανώνουμε group flights κλπ έχετε όρεξη;
 
Nα οργανώσουμε ρέηντ στα γραφεία της μπεθέσντα και να πέσουμε όλοι πάνω;
 
Βγαίνει με το που τελειώνει η καλοκαιρινή άδεια. Ο,τι πρέπει. Ένα μήνα gamepass και αυτή τη φορά θέτω τον πήχη χαμηλά. Πρώτος στόχος στον ένα μήνα του gamepass να προσγειώσω για πρώτη φορά αεροπλάνο. Όλα τα προηγούμενα, ακομα βρίσκονται σε χαμηλή τροχιά γύρω από την γη.
 
Είμαι στραβός, είναι γεγονός αυτό, αλλά έχει βρει κανείς τι αεροπλάνα δίνει η standard έκδοση ;
 
Back
Top