What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Middle-Earth: Shadow of Mordor

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Άλλο ένα παίγνιο με θέμα τη Μέση-Γη που ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλων των Tolkien fanboys ανά την υφήλιο. Η δράση διαδραματίζεται στη Mordor τη χρονική περίοδο που ο Sauron επιστρέφει και αρχίζει να ξαναχτίζει το Barad-Dur. Τη δημιουργία του παιχνιδιού έχει επωμιστεί η Monolith που μεταξύ άλλων μας έχει παραδώσει τα εξαιρετικά FEAR 1/2.

Εμείς ελέγχουμε τον Talion που κατά την επιστροφή του εχθρού, σκοτώνουν την οικογένεια του και αυτόν μαζί ο οποίος αναστένεται από ένα wraith(!!!) και αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις ξεκινώντας ένα ταξίδι για να βρει τους υπαίτιους.

Σύμφωνα με τους devs το παιχνίδι θα παρουσιάσει το nemesis system που σύμφωνα με το άρθρο του ragequit: <i>Oι πράξεις και οι αποφάσεις του παίκτη θα επηρεάζουν τις σχέσεις και την συμπεριφορά των εχθρών, οι οποίοι θα προσαρμόζονται με μοναδικό τρόπο σε κάθε playthrough</i>. Επίσης, μεγάλη επιρροή κατά τα λεγόμενα τους αποτελούν τα τελευταία Batman.

2 εικόνες από το game:
<span class="bbcode_spoiler"> <img src="http://neptunegames.it/wp-content/uploads/2013/11/Middle-earth-Shadow-of-Mordor-4.jpg" alt="Middle-earth-Shadow-of-Mordor-4.jpg" class="bbcode_img" />

<img src="http://www.lightninggamingnews.com/wp-content/uploads/2013/11/Warner-Bros-announces-Middle-earth-Shadow-of-Mordor-2-1024x520.jpg" alt="Warner-Bros-announces-Middle-earth-Shadow-of-Mordor-2-1024x520.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Ωραία γραφικά και δείχνει πολύ σκοτεινό, αυτο το nemesis system επίσης φαίνεται ενδιαφέρον, για να δούμε τι θα λέει...
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736


Ψιλοχορταστικό gameplay footage.

Οι εντυπώσεις μου:
-Πολύ ωραίος δομημένος κόσμος και ο πρωταγωνιστής φαίνεται badass.

-Τα γραφικά του είναι αρκετά καλά και ελπίζω να βελτιωθούν (άλλωστε ο κώδικας είναι alpha ακόμα).

-Το Nemesis system φαίνεται καινοτόμο και ειλικρινά περιμένω πως και πως να δω κι άλλα. Φανταστείτε πως οι εχθροί σας θυμούνται αν δεν τους έχετε σκοτώσει και όταν έχεις τη Wraith πλευρά μπορείς να διατάξεις ένα ορκ να σκοτώσει τον μεγάλο αρχηγό. Αυτό βέβαια, έχει ένα ποσοστό επιτυχίας που καθορίζεται ανάλογα τη θέση του στο τάγμα και το πόσο κοντά είναι.

- Οι διαφορετικές προσεγγίσεις σε μια αποστολή είτε είναι stealth είτε είναι σφαγή (αρκετές επιρροές από τα AC όσον αφορά τα σκαρφαλώματα).

- Δυστυχώς δε μου ήρθε στο μυαλό ότι παίζω LOTR τίτλο. Δε ξέρω, ίσως να μου αλλάξει αυτή η άποψη αλλά από το βίντεο δε πείστηκα.
 

zombiecow

Blackguard
Joined
Nov 26, 2013
Messages
1,358
Πολυ ομορφο AC clone και δεν το ηξερα καν οτι βρισκεται in development τετοιο game. Εχει μπει ηδη στην wishlist και αναμενω new info :popcorn:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Και μένα με αρέσει πολύ αυτό που βλέπω. Εντωμεταξύ σήμερα έσκασε στο Τουίτερ ένας dev που δούλεψε επάνω στο Assassin's Creed II και κατηγόρησε τη Monolith πως έχει χρησιμοποιήσει αυτούσια κομμάτια κώδικα και animation από το AC2 στο παιχνίδι.

Ίσως να είναι το πρώτο LOTR παιχνίδι που θα με τραβήξει ν'ασχοληθώ full time μαζί του πάντως, εξαιρετικό το βλέπω!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628


Borracho wrote:
Εντωμεταξύ σήμερα έσκασε στο Τουίτερ ένας dev που δούλεψε επάνω στο Assassin's Creed II και κατηγόρησε τη Monolith πως έχει χρησιμοποιήσει αυτούσια κομμάτια κώδικα και animation από το AC2 στο παιχνίδι.
</blockquote>

Νομίζω πώς αυτό έκανε μπαμ από χιλιόμετρα, ειδικά στα σκαρφαλώματα κτλ. Είχα την εντύπωση πώς είχαν τσιμπήσει/αγοράσει επίσημα τη μηχανή. Σε κάθε περίπτωση ενδιαφέρον ως παιχνίδι, αλλά πραγματικά λυπηρό έτσι όπως κατήντησε το όνομα του LotR.

 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Φαίνεται οικτρά ενδιαφέρον, πολύ πρωτότυπο αυτό που πάνε να υλοποιήσουν με την Nemesis engine. Αρκεί να υπάρχει όντως ποικιλία στα Bosses και να μην είναι ξέρω'γω 5 αρχηγοί που πρέπει να φαγωθούν γραμμικά.

Άσχετα βέβαια αν ο Τolkien θα στριβογυρνάει στον τάφο του με αυτά που βλέπουμε. Παρέα με τον Altair.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Wraiths υπήρχαν στη Μέση-Γη αλλά ποτέ δεν έχω διαβάσει ότι κάνουν ανάσταση στους νεκρούς (οι Nazgul δε πιάνονται). :Ρ Εκτός και αν μέσα από το storytelling εξηγηθεί και μείνουμε μλκες. Ότι είναι λίγο ηλίθιο το σενάριο, δε χωράει αμφιβολία (από αυτά που μας έχουν δείξει). Περιμένουμε εναγωνίως.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Το σενάριο θα είναι ΓΚΑΡΑΝΤΙ ηλίθιο, άντε να 'ναι μετριοκαλό στα μεράκια. Αν έχει ωραίο ξύλο και εντυπωσιακά σετπήσις όμως, λουκούμι στα 7.50-9Ε σε σέηλ <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Τουλάχιστον θα παίζουμε στη Μέση-Γη. :Ρ

Εγώ εδώ και χρόνια ζητάω ένα open world το οποίο να μπορείς να ταξιδέψεις σε όλες τις περιοχές της Μέσης Γης, να πολεμάς σε μάχες σαν απλός στρατιωτάκος και να παίρνεις quests όπως πχ: Βρες τον Άραγκορν στο Μπρι και ενημέρωσε τον για τις κινήσεις του εχθρού η κάτι τέτοιο. Πόσο θα γαμούσε;

Ναι ξέρω υπάρχει το Third Age mod για το M&B και το LOTRO αλλά εγώ θέλω μια μεγάλη ΣΙΝΓΚΛ ΠΛΕΙΕΡ παραγωγή. Πολλά ζητάω το ξέρω και οι μλκες στη WB σταμάτησαν και τη δημιουργία του MERP.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Open-World με ΟΛΗ τη Middle Earth, θα 'ταν όντως φοβερό αλλά σχετικά απίθανο. Αν πάντως μιλάμε για έναν ανοιχτό κόσμο αντίστοιχο σε μέγεθος με εκείνον που είδαμε στο ACIV, θα είμαι κατευχαριστημένος!
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Πρέπει να παίξουμε κάτι για να βρεθούμε στη Μέση-Γη?? Χάθηκε όλη η μαγεία. Αρκετά δεν έχουν ασελγήσει στο κουφάρι όλου του κόσμου του Tolkien? Ό,τι μυστικιστικό υπήρχε στη μυθοπλασία του, το έχουν κάνει generic λάστιχο, για να εξηγήσουν μηχανισμούς. Η νεκρομαντεία ήταν πολύ ισχυρό στοιχείο στο lore του κόσμου, για αυτό και υποδείκνυε κάποιον που είχε τρομερή δύναμη για να την εφαρμόσει. Εδώ βλέπουμε τον παλικαρά να κάνει mind-controls (πού μόνο ο Sauron μπορούσε να πετύχει καλά σε μη υποτακτικούς του μέσω των Paladir) και δε συμμαζεύεται..... Και δεν έχουν πιάσει ακόμη το Silmarillion.......

Τονίζω πώς το παιχνίδι φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά όπως είπε και ο Ελλιόν, τα κόκκαλα του Tolkien όχι απλώς τρίζουν. Έχουν γίνει σκόνη για αλοιφή.....
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Εγώ σαν φανμποι θα ήθελα κάτι τέτοιο ναι. Ένα παιχνίδι ντυμένο στη μυθοπλασία του Tolkien χωρίς να του ξεσκίζουν τα εσώψυχα.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως δε χορταίνω με παιχνίδια με θέμα τον Άρχοντα διότι μου δίνεται η ευκαιρία να χάνομαι μέσα σε ένα lore που ξέρω και μου αρέσει πάρα πολύ. Ναι, έχεις δίκιο και όπως είπα και πριν η υπόθεση είναι ολίγον τι ηλίθια. Η Galadriel μπορούσε να διαβάζει το μυαλό των άλλων αλλά είχε γεννηθεί στο Valinor και ήταν εγγόνι του Φινγουε και του Ολγουε ffs!

Πολύ ξέσκισμα όντως αλλά το παιχνίδι αν μη τι άλλο φαίνεται ενδιαφέρον.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Όπως είχε πει και ένας φίλος τότε που είχε ξεσπάσει η μανία με τις ταινίες "Να δείς που σε λίγα χρόνια μέχρι και παγωτό "η πατούσα του Γκάνταλφ" θα βγάλουν". Από την άλλη πλέον μιλάμε και μείς τα γκιγκς για ξωτικά και δράκους και δεν μας κοιτάν περίεργα (τώρα καλό είναι αυτό?). Πάντως το παιχνίδι σίγουρα φένεται ενδιαφέρον, αλλά θα μπορούσε να πατήσει σε άλλο σύμπαν φαντασίας (δεν θα είχε τόση δημοσιότητα όμως, ε?)
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Κι εμένα με έπεισε το βίντεο ότι θα πρόκειται για κάτι τουλάχιστον καλό, πράγμα σπάνιο για lotr game. Αν κυκλοφορήσει δηλαδή και δεν προκύψει κανά θέμα με τα AC που τους έφαγε το μπιφτέκι.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΩΩΩΩ. Μοιάζει πολύ πιο σοβαρό από το war In The North!
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
Ωραίο φαίνεται!
On a side note, προς τους αγαπητους συμφορουμίτες που γκρινιάζουν για έλλειψη (γενικά) καλών παιχνιδιών βασισμένα στο LOTR, μαλλον το "Return of the King" και τα 2 "Battle for Middle Earth" δεν τους λένε κάτι... :facepalm:
 

sandwraith_

Half-Ogre
Joined
Nov 30, 2012
Messages
574
^ SO TRUE. To battle for middle earth 2 μαζί με το expansion παραμένουν τα αγαπημένα μου strategy. Μπορώ να πω οτι έχω κάνει διατριβή πάνω τους <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom