What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Might & Magic X: Legacy official thread

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
Δε μπορείς να γίνεις grandmaster σε κανένα skill, αν ο χαρακτήρας δεν έχει πάρει το promotion του.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
Και που είναι αυτά τα promotion? Εχω σαρώσει όλες τις περιοχές και έχω πάρει ότι quest υπάρχει συν ότι τα έχω τελειώσει σχεδόν όλα. Το quest book μου είναι πλέον σχεδόν άδειο και μου έχει μείνει το τελευταίο κεφάλαιο αλλά θέλω να κάνω τα grandmaster πρωτού μπω εκεί.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
Θυμάμαι ότι είχα βρεί πολύ εύκολα όλα τα promotion quests. Μόνο του Runepriest ήταν bug-αρισμένο αλλά το διόρθωσαν διάβασα. Τα promotions τα βλέπεις και στο Inventory Screen , τα 4 κυκλικά εικονίδια πάνω δεξιά αν θυμάμαι καλά.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
Μου είναι φοβερά παράξενο πάντως πως μου ξέφυγαν αυτά τα quest καθώς καθάρισα όλες τις περιοχές που πέρασα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
Τι χαρακτήρες έχεις στην ομάδα;

Το promotion του Freemage γίνεται πολύ αργά στο παιχνίδι, άλλος ένας λόγος που θεωρώ πως τελικά Runepriest είναι καλύτερος.

Κοίτα, αν έχεις γυρίσει όλο το χάρτη, σίγουρα έχεις βρει dungeons που δε σχετίζονται άμεσα με κάποιο quest, πχ Pao Kai Lair, Temple of Ylath, Sacred Grove, Sudgerd, Tower of Enigma, Cursed Ruins.

Σε αυτά μπορεί να μπει οποιαδήποτε ομάδα και να τα "καθαρίσει", αλλά για να τα ολοκληρώσει πραγματικά, πρέπει να έχει τον κατάλληλο χαρακτήρα και το promotion quest του.

Να σημειώσω πως δεν υπάρχει dungeon για όλα τα promotion quests, πχ για Druid Elder αρκεί να βρεις ένα τύπο που κρύβεται στα Karthal Slums, και για Orc Marauder να κλέψεις ένα περιδέραιο από ένα chest χύμα στο χάρτη.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
έναν νάνο defender, μια runepriest human, ένα human merchant και μια ranger elf
 

tommas

Half-Ogre
Joined
Dec 2, 2012
Messages
736
Του Runepriest το quest το παίρνεις στο Seaheaven, στο dwarf κομμάτι της πόλης (αν θυμάμαι καλά στο ίδιο μέρος που είναι ο fire magic Master trainer).

Τις άλλες κλάσσεις δυστυχώς δεν τις είχα στο playthrough μου. Αλλά τολμώ να μαντέψω ότι του mercenary (αυτό εννοείς με το merchant, έτσι? <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />) είναι στο φρούριο (πάλι μέσα στο Seaheaven) που βρίσκονται οι Stormsword.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
Θα ψάξω από την αρχή αν είναι να δω πως έκανα τόσο μεγάλη γκέλα και μου έχουν ξεφύγει αυτά τα quest. Απίθανο μου φαίνετε καθώς στην κυριολεξία από που πέρασα σάρωνα όλες τις περιοχές.
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
27 Μάρτη λένε βγαίνει και το πρώτο DLC. Προσθέτει νέο quest line, 2 νέα dungeons, νέους εχθρούς (από το Haven faction των Heroes) κτλ. Φυσικά δεν θα ακουμπούσα DLC (δεν τα στηρίζω πλην ελαχίστων περιπτώσεων) αλλά όσοι είχαν πάρει Deluxe Edition θα είναι free, οπότε θα το παίξω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Εν το μεταξύ προχτές άρχισα και το Warrior difficulty, πολύ ποιο challenging, και επειδή πήγα πλέον σε τελείως διαφορετικό πάρτυ (Defender, Bladedancer, Shaman, Freemage) κατάφερε και μου αναζωογόνησε το ενδιαφέρον!
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
Μια χαρά δλδ! Για μένα αυτό το game είναι από τα καλύτερα rpg που έχω παίξει τον τελευταίο καιρό.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,426
Έχουμε καμιά πληροφορία, σε ομάδα ποιού level θα απευθύνεται το νέο quest/dungeons? Θα είναι για post-end game, ή εμείς με τους 35άρηδες χαρακτήρες θα κάνουμε περίπατο;

Savatar, έχω εξηγήσει ήδη τους λόγους που θεωρώ Rune Priest καλύτερο από Freemage, εκτός κι αν είχες runepriest στο πρώτο playthrtough και θες να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό, θα σου πρότεινα να αλλάξεις.

Check2fire, έβγαλες τελικά άκρη με τα promotion quests;
 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408
To άρθρο που διάβασα για το DLC δεν το ξεκαθάριζε, αλλά το στόρυ όπως το είπαν περιληπτικά μου φάνηκε για μετά το main story, όποτε θα είναι λογικά για μεγάλα λέβελ.

Runepriest είχα στο 1ο playthrough, οπότε πήγα Freemage, κυρίως για να δοκιμάσω το Dark Magic και γενικά για αλλαγή
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214


Savatar wrote:
αλλά όσοι είχαν πάρει Deluxe Edition θα είναι free, οπότε θα το παίξω <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> !</blockquote>

Αυτό ισχύει και για όσους σκοπεύουν να την πάρουν την DE?

 

Savatar

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,408


JonIrenicus13 wrote:
Αυτό ισχύει και για όσους σκοπεύουν να την πάρουν την DE?</blockquote>

Ναι, στο store page του site γράφει ξεκάθαρα ότι η Deluxe Edition περιλαμβάνει και το πρώτο DLC (το οποίο τιτλοφορείτε "The Falcon and the Unicorn")

 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ωραία, σ' ευχαριστώ. Την περιμένω από μέρα σε μέρα. <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776
Πήρα πριν κανα μήνα την κουτάτη και απ΄οτι βλέπω όντως δικαιούσαι τα dlc δωρεάν όταν κυκλοφορήσουν, λογικά θα στα δίνει το uplay όταν καταχωρήσεις το παιχνίδι.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
Τελικά όλα σχεδόν τα promotion quest τα είχα ήδη πάρει και χρειαζόταν μόνο να τα ολοκληρώσω.. Πάμε τώρα για το τελευταίο act του παιχνιδιού.
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
Μόλις το τελείωσα και μιλάμε έχω καταενθουσιαστεί. Φοβερή δουλειά φοβερό rpg είχε τα πάντα που μου αρέσουν σε αυτού του είδους τα game. Μου άρεσε ακόμα και οι εφιαλτικές τελευταίες μάχες επιβίωσης που έδωσα. Γενικά βλέπω ότι υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για το game.
Τώρα πάω να πάρω και τα υπόλοιπα grandmaster που μάζεψα και πάω να κάνω και το dungeon που μπαίνεις αφού τελειώσεις το game. Φυσικά περιμένω και το expansion πως και πως <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

chek2fire

Mind-flayer
Joined
Dec 14, 2012
Messages
2,150
Επιτέλους μας ήρθε το νέο dlc με πολλά καλούδια dungeon νέο epic story για όσους έχουν τελειώσει το main story και σε τιμή χώμα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />

<b>Might and Magic X - Legacy: The Falcon & The Unicorn</b>

<img src="http://drh1.img.digitalriver.com/DRHM/Storefront/Company/ubi/images/hero/MMX_DLC1_hero.jpg" alt="MMX_DLC1_hero.jpg" class="bbcode_img" />

<blockquote>One day heroes of Ashan… the next day public enemies?! The adventures of Might & Magic X: Legacy concluded with panache, our favorite group of Raiders dreamed only of basking in their newfound glory. Suddenly, the Holy Inquisition wants their heads, accusing them of crimes they didn't commit.
Sentenced to rot away 'til death on the prison island of Fort Laegaire, the Raiders must ally wits and skills to unravel a sinister plot targeting the heart of the imperial court.
Discover a completely new chapter of Might & Magic X - Legacy, with an exclusive questline, new enemies, new dungeons and much, much more.</blockquote>

<blockquote>New questline –continuing the story just after Act IV, this new chapter throws your party kicking and flailing into a sticky web of dangerous intrigue targeting the heart of the imperial court.
New enemies – The Falcon & The Unicorn introduces an all-new array of iconic enemies: the Haven faction.
New dungeons – Blaze your own path through 2 exclusive dungeons, and solve the dark mystery that could change the fate of Ashan forever.</blockquote>

http://shop.ubi.com/store/ubiemea/en_IE/pd/productID.298801100
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,776


chek2fire wrote:
σε τιμή χώμα <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /></blockquote>

Δωρεάν για όσους είχαν πάρει την deluxe <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Also, release notes (λειτουργεί και ως patch): https://mightandmagicx-legacy.ubi.com/opendev/blog/post/view/might-magic-x-legacy-the-falcon-the-unicorn-now-available

 
Top Bottom