What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

migration software

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
εδω και πολυ καιρο, εχω ενα blueprint που γυροφερνει στο μυαλο μου. θελω να μεταφερω ενα εγκατεστημενο προγραμμα στο laptop μου απο εναν υπολογιστη. Αφου το εψαξα λιγο (βαριεμαι και πιεζει ο χρονος), εντοπισα το easeus το οποιο λεει οτι μπορει να μεταφερει μονο μια εφαρμογη. δεν θελω να κλωνοποιησω τον δισκο.

το προγραμμα που θελω να του βγαλω διαβατηριο, συνδεεται με αλλες εφαρμογες καθως και με μια sql βαση (ωχ μπαναγια μου).
εχει δοκιμασει καποιος να μεταφερει ΜΟΝΟ μια εφαρμογη, με οποιοδηποτε προγραμμα μεταναστευσης; γνωριζει εαν θα μεταφερει και τυχον dependencies;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
Αγορινες και κοριτσαροι, συνεχιζω με χακεριες που αν τις κανετε θα πατε φυλακη, αλλα ειναι χρησιμες αν κανετε σταδιοδρομια οπως εγω.
Μερος της δουλειας μου ειναι να προσπαθω να κλεψω, οχι για να τσεπωσω χρημα. πρεπει να φυλαω τον πισινο μου και ειναι θεμα εγωισμου, δεν θα με πιασει κανενας αδιαβαστο. οχι στην βαρδια μου, που λενε και οι δηθεν φιλοι μας, οι αγγλοσαξωνες.
Η κλοπη ειναι σαν να πηδας στο πρωτο ραντεβου χωρις λατεξ.

επειδη υπαρχει και background ιστορια.

δουλευα για κατι αποτυχημενους που δεν ηθελαν να με ακουσουν και ενω προσπαθουσα να τους βοηθησω, για να βοηθησω και τον εαυτο μου, αυτοι προσπαθουσαν να με τραβηξουν προς τα κατω. ζητησα προκαταβολη απο τον μισθο μου, πηγα στο σπιτι μου, μαζεψα τα πραγματα μου και πηγα σε ενα μαγαζι οπου με επαιρναν τηλεφωνο και στην κυριολεξια με παρακαλουσαν να συνεργαστουμε. i beg you ελεγαν, αντι για καλησπερα.

Στην αρχη μου ειπαν μεινε μακρυα απο το ταμειακο συστημα και μακρυα απο τις καμερες. μεινε μακρυα απο οτιδηποτε εχει σχεση με υπολογιστη. Μην σπασεις το wifi και γενικα μην κανεις τα δικα σου.
Αυτο ειναι φοβος και οχι παραξενια, ετσι νομιζα αλλα και ετσι ειναι.

πως να κλεψετε ενα καζινο.

τελη Νοεμβριου ξεκινησα στο νεο μαγαζακι και πρωτες μερες του Δεκεμβρη τους ειπα οτι οι ταμιες βαζουν χερι στα λεφτα σας. δεν μπορω να το αποδειξω επειδη δεν εχω προσβαση. γελασαν και μου ειπαν οτι ελεγχουν τα παντα. Μετα απο λιγες μερες γυρισα Ελλαδα με μικρη αδεια. Αυτο ηταν μερος της συμφωνιας μας, πριν ξεκινησω να δουλευω.

Αρχες Ιανουαριου επεστρεψα και τους υπενθυμισα οτι εχουν χερια στις τσεπες τους. Με κοιταζαν σαν να ημουν καποιος αγαθουλης.
Ειπα ρε δε πα να αμηθειτε, λιγοτερη δουλεια για μενα και με περισσοτερα λεφτα. Λιγοτερη δουλεια σημαινει περισσοτερος χρονος και ναι, αρχισα τα δικα μου, σιγα να μην με επαιρναν πρεφα.

αρχισα να κανω ενα blue print, εαν αντιγραψω το προγραμμα που εχουν στον υπολογιστη στο ταμειο, θα μπορω να γεμιζω τις καρτες με χρημα, τις καρτες που παιζουν στο καζινο τα πελατακια. Το γεμισμα θα γινοταν απο το σπιτι μου. δεν θελεις μονο το συγκεκριμενο προγραμμα αλλα τα υπολοιπα τα ειχα απο το training που εκανα στην Ν. Αφρικη και ειχα και τις τρυπες ασφαλειας που ενω τις απεδειξα, πριν ξεκινησει το training, δεν τις εφτιαξαν.

Η αντιγραφη μπορει να γινει μεσω wifi που ενω τους ειχα πει να το κλεισουν, δεν το εκαναν. εδω κολαει και η ερωτηση για το migration.
Επειδη δεν ηθελα να εχω ντοπιες να το παιζουν εξυπνοτερες απο εμενα, ασχοληθηκα ξανα με την κλοπη που συνεχιζε να τρεχει.
Φτασαμε στον Φεβρουαριο και περιμενω ωσαν ζητουλας στην γωνια. περιμενα εναν απο τους ιδιοκτητες. Εσκασε ο τυπος και ενω μιλουσε με καποιον απο τους εμπιστους συνεργατες του, πεταχτηκα σαν την τσουτσου και λεω στον εμπιστο συνεργατη του, για να το ακουσει ο ιδιοκτητης, οι ταμιες σου συνεχιζουν να κλεβουν και τωρα μπορω να το αποδειξω και αληθεια ελεγα.

ταραχτηκε ο ιδιοκτητης, ποιος; που; πως;
ο εμπιστος συνεργατης γελασε και ειπε οτι ολα ειναι υπο ελεγχο και οταν ο ιδιοκτητης απαιτησε απολυσεις ο εμπιστος του ειπε οτι εγιναν ηδη, ψεμα μεγαλο, σαν αυτα οταν πουλας την ψυχη σου. δεν ειπα τιποτα γιατι τωρα ειχα κατι δυνατο στα χερια μου.

Φτασαμε μεσα Μαρτιου και παω για δουλεια με την τσιμπλα στο ματι. κοζαρω τον εμπιστο να τρεχει πανω κατω. στα @@ μου γιατι πινω καφε.
εσκασε αυτο που ελεγα και δεν με ακουγε κανενας.<span style="text-decoration: underline"> μονο για τον μισο Μαρτιο</span>, τους εφαγαν 150.000 ντοπια φραγκακια που ισοδυναμουν με 1500 μηνιατικα ή 8 δικα μου.

εκτος των αλλων δανειζοντουσαν για δυο λεπτα την καρτα του manager και εκλεβαν τα λεφτα απο το ταμειο και τα αντικαθιστουσαν εικονικα στο συστημα. Τους ειχα πει για την συγκεκριμενη καρτα.


ηπια τον καφε μου και πηρα τον ιδιοκτητη που ειχε γνωση. στο ειπα και δεν με ακουσατε, απο τον Δεκεμβρη σας το ελεγα.
με απελυσαν τα νιαμου. ο εμπιστος ηταν συμμαθητης με τον εναν ιδιοκτητη. μην τα βαζετε με τα σχολικα χρονια και τις σειρουλες. βεβαια με απελυσαν με υπερβολικα ευγενικο τροπο. Στην αρχη ειπα να τους κλεισω το μαγαζι αλλα μετα ειπα χεστους. Μονο στοματικο δεν μου εκαναν για να φυγω χωρις να κοπανησω την πορτα. Σε παρακαλουμε, φυγε. μεινε οσο καιρο θελεις στο σπιτι που σου δωσαμε αλλα φυγε απο το μαγαζι.
Μου εδωσαν και συστατικη επιστολη για τις godmode  ικανοτητες μου και για τις golden υπηρεσιες μου.
οι ταμιες δεν μπορουσαν να ξερουν πως μπορεις να κανεις πραγματα με την συγκεκριμενη καρτα (RF card) καποιος τους εδειξε.

την αλλη μερα εβγαλα εισιτηριο για την ελλαδα, ημερα παρασκευη με αναχωρηση την Τριτη. Την αλλη μερα (Σαββατο) με πηραν τηλεφωνο απο ενα αλλο καζινο. με ηθελαν για διευθηντη ολων, πηγα και ειπα Ναι. Την αλλη μερα με πηρε τηλεφωνο η γυναικα του Νοτιοαφρικανου και μου ζητησε να παραιτηθω, πριν ξεκινησω, για να δουλεψω για τον αντρα της. Ο αντρας της ειμαι σιγουρος οτι δεν με θελει επειδη ξερει οτι η γυναικα του ηθελε να με βιασει.

Τα καζινο, οχι ολα, λειτουργουν με ενα cashless συστημα (υπαρχουν πολλες εταιριες) το οποιο βαζει χρηματα σε RF καρτες και με αυτες μπορεις να παιξεις στα μηχανακια.
εαν αντιγραψεις το προγραμμα και με την χρηση hardware που μπορεις να βρεις, εαν καταφερεις και κανεις την δουλεια inside και οχι  μονο, μπορεις να γεμιζεις τις καρτες με λεφτα στο σπιτι σου (στην θεωρια). μετα πας στο καζινο και ψευτοπαιζεις για λιγο. οταν βαρεθεις, πας στο ταμειο για εξαργυρωση.
εαν εισαι εξυπνος θα αργησουν να σε πιασουν, εκτος και αν ειμαι εγω σε βαρδια γιατι ειμαι ανυπομονος τυπος και θα σε πιασω πριν παραγγειλεις αναψυκτικο.

Ενας απο τους λογους που τα καζινο στην ευρωπη εχουν ξεριζωσει τα wifi και εχουν βαλει firewall ακομα και στις τουαλετες.
Με την καρτα του manager μπορεις να δηλωσεις στο συστημα οτι τα χρηματα στο ταμειο ειναι 100.000 και οχι 180.000. το συστημα σου λεει ποσα χρηματα πρεπει να εχεις στο ταμειο. Εαν το ταμειο εχει και ξενο νομισμα πχ δολαρια τοτε μπορεις να κανεις και αλλα κολπα επειδη ισοτιμια.

Ειχα μιλησει και με εναν cracker απο Γερμανια, μου ειχε πει οτι οι  RF καρτες ειναι ευαλωτες. Μπορεις να τις διαβασεις σε εναν υπολογιστη και αφου μπορεις να τις διαβασεις, μπορεις να κανεις οτι θελεις. ενα universal RF Reader εχει 10$ περιπου στο ebay, ali κτλ. τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα γιατι παιζει και ενας αριθμος. Στην Ν. Αφρικη μπορει να παραδεχτηκαν οτι εχω δικιο αλλα δεν μου εδωσαν εξηγησεις για τον συγκεκριμενο αριθμο. εαν κλωνοποιησεις το ταμειακο προγραμμα εχεις και τον αριθμο.

&lt;απο το καζινο που εφυγα νυχτα, ειχα τσακωθει ασχημα με την εταιρια που νοικιαζε το συστημα στο μαγαζι. τους ειπα να τα πουλησουν ολα και να αγορασουν κατσικες. ηρθε η γραμματεας του προεδρου της εταιριας για να ζητησει εξηγησεις και για να ζητησει απο το μαγαζι να με απολυσουν. Τρομαξε η γυναικα γιατι μπηκα στο συστημα σε δευτερολεπτα. ο τεχνικος τους ειχε αφησει ενα router στην αιθουσα, ορατο στους παντες και δεν ειχε αλλαξει ουτε τον κωδικο. για 4 ωρες τις εδειχνα γιατι επρεπε να αγορασουν κατσικες.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Ελπίζω να τα αποθηκεύει κάποιος όλα αυτά κάπου ξεχωριστά, οφείλουμε να έχουμε πρόσβαση στις ιστορίες ακόμα κι αν χαθεί ο σέρβερ του φόρουμ κατά την αναπόφευκτη μελλοντική θερμοπυρηνική ανταλλαγή.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Λέλο, είσαι από τα άτομα που θα ήθελα να συναντήσω. Ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνει.



Ως προς το πρώτο post (αν και καθυστερημένα), μάλλον θες τη διαδικασία που κάνεις ένα πρόγραμμα portable. Υπάρχουν κάποια software (δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο για να σου προτείνω) τα οποία κάνουν monitor το σύστημα 24/7 καταγράφοντας όλες τις αλλαγές που γίνονται σ' αυτό. Αν εγκαταστήσεις πχ ένα πρόγραμμα, το λογισμικό αυτό καταγράφει όλες τις αλλαγές που γίνονται (αποθήκευση νέων αρχείων, αλλαγές στη registry, κλπ) και έπειτα μπορεί να τις βάλει σε ένα πακέτο και να τρέχεις το πρόγραμμα αυτό ως portable όπου θες.

Γίνεται και σε ήδη εγκατεστημένα προγράμματα (απ' όσο ξέρω), απλά θέλει περισσότερο κόπο (μπορεί πχ να πρέπει να ψάξεις εσύ τη registry).
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,327
https://youtu.be/Ds7UhfAwHQk

Σαν αυτο. Διάβασα ότι μεταφέρει κλασσικά προγράμματα όπως office κτλ
 
Top Bottom