MMOs

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

dusk

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
194
Σκέφτομαι τώρα τελευταία να ασχολήθώ με κανένα MMO και χρειάζομαι βοήθειά! :unsure:

Από αυτά που κυκλοφορούν τώρα είμαι μεταξύ Secret World, Guild Wars 2 και Firefall.
Το 2014 όμως θα βγουν 3 άλλα σημαντικά MMOs, τα Everquest Next, Elder Scrolls Online και Wildstar, αλλά και διάφορα multiplayer κυρίως παιχνίδια, όπως τα Destiny, Division, Titanfall.

Τι κάνουμε λοιπόν? Στα συν του Guild Wars 2 έιναι ότι στο Πλαίσιο έχει ακόμα(!) την Collector's που μου αρέσει, στα συν του Firefall είναι ότι βρίσκεται σε Open Beta, οπότε όχι μόνο θα έχει πολλές προσθήκες, αλλά θα μπορέσω να παρακολουθήσω την εξέλιξή του. Στα μείον των Everquest Next, Wildstar, Elder Scrolls Online, Destiny, Division, Titanfall είναι ότι δεν έχουν κυκλοφορήσει και δεν ξέρουμε πώς θα είναι.
 
Έχω παίξει και το The Secret World και το Guild Wars 2. Το Guild Wars 2 δεν με κράτησε γιατί είναι μια από τα ίδια. Fantasy setting κλασικές μάχες, classes όπλα και τα σχετικά. Επίσης δεν έχει quests με την κλασική έννοια αλλά διάφορα επαναλαμβανόμενο events που συμβαίνουν ανά τον κόσμο που ολοκληρώνοντάς τα σου δίνουν xp και χρήματα.
Από την άλλη το The Secret World είναι ίσως το πιο προτώτυπο MMO που έχω παίξει. Έχει πολύ ωραίο σύστημα ανάπτυξης χαρακτήρα, ένα διαφορετικό κόσμο και ωραίο σενάριο-πλοκή. Επίσης τα investigation quests που έχει όλα τα λεφτά, μερικά από αυτά είναι πολύ δύσκολα για να τα λύσεις και απαιτούν αρκετή σκέψη και ψάξιμο.
 
Εγω θα σου ελεγα, αν εχεις υπομονη να ξεκινησεις το Secret World. Ειναι αρκετα καλο, αλλα λιγο δυσκολο μερικες φορες.
 
Αν θες να κοιτάξεις και στα δωρεάν, τα TERA και Neverwinter είναι αρκετά καλά. Το Guild Wars 2 για 2 μήνες με κράτησε πάνω του, μετά όμως δεν είχε end game και το παράτησα. Το Secret World δεν το έχω παίξει... Το Final Fantasy που βγαίνει είναι αρκετά καλό!
Εγώ νομίζω πως το επόμενο που θα δοκιμάσω θα είναι το Elder Scrolls, αλλά και πάλι, έχω τόσα πολλά single player που δε μένει χρόνος για MMO...
 
Εγώ στην θέση σου θα περίμενα να δώ πως είναι το EQ Next και το Destiny πρίν αποφασίσω. Θα περίμενα, δηλαδή, μέχρι το 2014 πρίν διαλέξω ΜΜΟ.

Το elder scrolls online θα είναι κατα πάσα πιθανότητα παταγώδης αποτυχία. Απο τα gameplay video που εχω δει φαίνεται εντελώς generic, με μέτρα animations και μάχες που δεν ικανοποιούν. Επίσης έχω διαβάσει ότι καταστρέφει το lore των προηγούμενων παιχνιδιών. Το ESO θα έχει επίσης συνδρομή ΚΑΙ microtransactions.
 
ποιασε μαθε μια dota ρε μαστορα.... τι ψαχνεις τωρα να ουμε...
 


InfamousJohn wrote:
ποιασε μαθε μια dota ρε μαστορα.... τι ψαχνεις τωρα να ουμε...</blockquote>

Πριν κάνουμε τέτοια σχόλια, κοιτάμε στο group του RQ στο steam, βρίσκουμε το μέλος με όνομα Dusk, και κοιτάμε πόσες ώρες Dota 2 έχει παίξει <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />

Τώρα για τα MMO. Θα αφιερωθώ στω Firefall προς το παρόν, γιατί καιρό έχει να με απορροφήσει έτσι παιχνίδι και το προτείνω και σε όλους να το δοκιμάσετε, είναι και free open beta. Αν και δεν είναι ακριβώς RPG, περισσότερο 3rd person shooter/RPG είναι. Και θα περιμένω το 2014 για να ξεκινήσω κάποιο άλλο.
Να σημειώσουμε εδώ ότι θα είναι και το πρώτο MMO που θα παίξω κανονικά! :woohoo:
Και Alucard, αυτά που μου προτείνεις τα έχω κοιτάξει και δυστυχώς δεν μου τραβάνε καθόλου το ενδιαφέρον. <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />

Επίσης αυτές τις μέρες δοκιμάζω το Planetside 2, που είναι MMOFPS. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας το πει, γιατί να παίζεις χωρίς άλλους εκεί είναι χάλια.

 
Εγώ θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το lord of the rings onlina αν δεν το έχεις κάνει
 
http://www.youtube.com/watch?v=AKeWkT72aVw the king of lol <span class="bbcode_spoiler">Πρεπει ο ινφεημους να τον βαλει στην 8εση του :trollface: </span>
 


Dusk wrote:
Πριν κάνουμε τέτοια σχόλια.......</blockquote>
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΝΑ DOTAKI 1V1!!!
ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!

EDIT:

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ 1V1!
(μολις σε εκανα add friend στο steam)

 
Εγώ θα προτείνω και το Path of Exile. Τρομερό παιχνίδι, πραγματικά free και για τους developers δεν υπάρχουν λόγια. Try it.

Επίσης εγώ περιμένω να έρθει και στην υπόλοιπη Ευρώπη το Warface. Φαίνεται αρκετά καλό από κάποια βίντεο που έχω δει.
 


InfamousJohn wrote:


Dusk wrote:
Πριν κάνουμε τέτοια σχόλια.......</blockquote>
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΝΑ DOTAKI 1V1!!!
ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ!

EDIT:

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΕ 1V1!
(μολις σε εκανα add friend στο steam)</blockquote>

Challenge Accepted! :spiteful:
Ένα μόνο 1ν1 γιατί πιστεύω ότι το 1ν1 χαλάει το παιχνίδι. <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" />

EDIT:

InfamousJohn wrote:
ενταξει... τελικα προκαλω φοβο....</blockquote>
Καλά ένα λεπτό διαφορά?? :facepalm:

EDIT2:

jimmy213 wrote:
Εγώ θα προτείνω και το Path of Exile. Τρομερό παιχνίδι, πραγματικά free και για τους developers δεν υπάρχουν λόγια. Try it.

Επίσης εγώ περιμένω να έρθει και στην υπόλοιπη Ευρώπη το Warface. Φαίνεται αρκετά καλό από κάποια βίντεο που έχω δει.</blockquote>

Το έχω δοκιμάσει και το Path of Exile και ούτε αυτό μου πολυάρεσε.
Το Warface πάλι... δεν ξέρω ποτέ δε φαινόταν ενδιαφέρον.

Έχω κολλήσει με το Firefall τώρα. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />







 
Δεν ειμαι ειδικος στα MMO αλλα τα firefall, elder scrolls online, wildstar και titanfall εδειξαν πολλα υποσχομενα στην gamescom...Επισης λογικα θα μου ερθει καποια στιγμη εδω κοντα ενα κλειδακι για την beta του wildstar (εκανα subscribe στο booth τους) την οποια δε νομιζω να παιξω. Αν θελεις και δεν ενδιαφερεται καποιος αλλος μπορω να στο δωσω <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 
Όντως όλα φαίνονται πολλά υποσχόμενα, ειδικά το Firefall (θα σκέφτεστε: πάλι αυτό?) που νομίζω σύντομα θα έχει πολλές προσθήκες, ακόμα και το Elder Scrolls Online που φαίνεται το πιο στραβό απ'ολα.
Για το Wildstar: Είχαν όντως ειδικό registration στο booth τους? Ή το απλό από το site? Αν είχαν ειδικό, τότε ευχαρίστως να μου το δώσεις! :woohoo: :worship: :thumbsup:

BTW ρε infamous πέταξες το γάντι, αλλά τελικά εξαφανίστηκες! Και θες να προκαλείς και φόβο? :rofl:
 


Dusk wrote:
Για το Wildstar: Είχαν όντως ειδικό registration στο booth τους? Ή το απλό από το site? Αν είχαν ειδικό, τότε ευχαρίστως να μου το δώσεις! :woohoo: :worship: :thumbsup:

</blockquote>

Δεν ξερω αν ηταν ειδικο γιατι δεν εχω δει αυτο που εχουν στο σαιτ παντως εγω εβαλα ονομα μειλ κλπ και μου ειπαν πως θα μου ερθει beta access

 
ερώτηση στους φίλους των mmo το secret world σε τι φάση βρίσκεται; Γνωρίζω πως έχει κοπεί η συνδρομή και έχει σταματήσει να ασχολείται μαζί του ο βασικός σχεδιαστής του. Αξίζει να παιχτεί σε αυτή τη φάση χωρίς να έχω προηγούμενη εμπειρία από το είδος;
 
Έπαιζα αρκετό καιρό The Secret World. Ο κόσμος του είναι πολύ πρωτότυπος και έχεο ωραία quests. Επίσης το σύστημα ανάπτυξης χαρακτήρα μου άρεσε αρκετά. Είχε όμως πολύ lag και μεγάλα loading times ειδικά όταν γίνεται κάποια μεγάλο event. Σε ένα τέτοιο έκανα και rage uninstall το παιχνίδι και το παράτησα τελικά.
 
Arwi ήθελα από καιρό να το αρχίσω αυτό. Μου άρεζε το seting του γενικά αλλά διάβασα και αλλού περί lag και το άφησα.
 
Ναι έχει μεγάλο θέμα με το lag. Αλλά αν έχεις υπομονή αξίζουν το story και η ατμόσφαραι του παιχνιδιού. Εγώ δεν είχα αρκετή :throw:
 
Back
Top