Ύμνος Εις Το Goat Simulator 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Borracho

Ancient Red Dragon
Το είχα δει λιγάκι πέρσι σε κάποιο από τα δωρεάν Game Pass που έδινε αβέρτα ο Θείος Φίλ. Ακαριαίος έρως, είχαμε παίξει και με τα παιδιά. Ένιωσαν στο πετσί τους το Μεγαλείο της Γίδας και ευφράνθηκε η μαύρη μου ψυχούλα, πήραν το σωστό αποτύπωμα τα παιδιά.

Το είδα στα 6Ε τώρα στο Ίνσταντ και λέω εντάξει, της Μοίρας. Χτυπήθηκε, φρέσκαρα λίγο τη μνήμη των παιδιών στα βασικά του γκεημπλέι και τα άφησα να χαρούν τα Μυστήρια της Αιγός. Πέρα από το μαραθώνιο-πάρτι που ακολούθησε, ήθελα να μοιραστώ το εξής χαϊλάιτ της ημέρας :

Τα είχα αφήσει στο γραφείο μου να παίζουν Κατσίκα Διπλό και μελετούσα μακάρια τον Βeaton μου συνοδεία φιλολαϊκής ουισκάρας.

Kάποια στιγμή ακούω τα χαρωπά τιτιβίσματα να πιάνουν κρεσέντο. Πάω να ρίξω βλέφαρο και τί να δω; Για κάποιο λόγο έχουν σκινάρει τις κατσίκες να 'ναι καμηλοπαρδάλεις, η κόρη έχει βάλει γόβες στη δικιά της, ο γιος κέρατα στριφτά να κόφτουν τα σύρματα της ΔΕΗ στη δικιά του, το παιχνίδι για κάποιο λόγο είναι στα Κινέζικα και έχουν στήσει μπλόκο σε μια γέφυρα, δημιουργώντας απερίγραπτο κυκλοφοριακό χάος. Όποιος οδηγός κατεβαίνει να διαμαρτυρηθεί, κουτουλιά και στο κενό. DIY GTA με γίδια.

My work here is done.

Last edited:
Σε 3-4 χρόνια τα αίματα, αν και φαίνεται σκληρό αριστούργημα για το μπαμπά!

Θυμήθηκα που είχα στα γόνατα την ανεψιά και συνέβη κάτι βίαιο σε ένα γκέημ, αυτό δεν ήταν σωστό λέω, ντροπή, κάπως έτσι. Και γυρνάει η μικρή και μου λέει "θείε, αφού ψέματα είναι". Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, από τότε σιγουρεύτηκα ότι έχει περισσότερο μυαλό απ' όλους τους υπόλοιπους στην οικογένεια μαζί.

Αλλά ναι, καλύτερα λίγη προσοχή με την φραουλόπαστα-ντοματοπελτέ για την ώρα.

Έτσι, θέλει σύνεση. Όχι απαγόρευση σκοταδιστική ώστε να το θεωρούν κάτι φοβερό αλλά έτσι μια...καλλιτεχνική ώθηση προς 'κατάλληλα' παίγνια. Έχουν καιρό για να μεγαλώσουν.

Ξέρω ξέρω, ήδη έχουν πέσει στο τραπέζι τα κρίσιμα ερωτήματα :

'Mπαμπά, τί είναι αυτό;' 'Θα το πάρουμε;' 'Τί φοράει η κατσίκα στη μουσούδα της;'

#ΗΘέσηΜουΕίναιΛεπτή

Πρώτα οικογενειακή προβολή την ορίτζιναλ τριλογία Μαντ Μαξ και μετά αυτό, για να μην έχουν απορίες.

Φέρτα το καλοκαίρι από εδώ να τα βάλουμε να καβαλήσουν real κατσίκες. Αν τις κάνουν δε εξίσου καταστροφικές θα τα φιλέψω έξτρα.

Εγκεφαλικά λυρικό φαίνεται, θα τιμηθεί Day 1 όταν ξεκατσικέψουν τα παιδιά.

Πλέον έχουμε πρωϊνές συζητήσεις απείρου κάλλους πριν το σχολείο :

'Μπαμπά υπάρχει αλήθεια μια Μεγάλη Καπυμπαρίνα στον ουρανό;'

'Όχι, είναι μια φανταστική θεότητα από το Πολυσύμπαν της Ανοησίας στο Goat Simulator'

'Και μπαμπά γίνεται να κουτουλήσουμε την Καπυμπαρίνα;'

'Όχι γιατί είναι μια καλή θεότητα που μας ζητά βοήθεια προκειμένου να επαναφέρει ισορροπία στο Πολυσύμπαν'

'Α...μπαμπά γίνεται να κουτουλήσουμε τότε τη Μπανάνα Αμπομινάνα;'

Και ούτω καθεξής. Το γονεϊκό μου έργο τώρα δικαιώνεται.

giphy.gif

Λοιπόν, έκλεισε ένας τεράστιος, τολμώ να πω, ειμαρμένος gaming κύκλος.

Οι παλαιότεροι μεγαμύστες (και οι δύο) ενδεχομένως θυμάστε την Ιστορική Καγκουρομαχία του Ποράτσο στο Ορθόδοξο Goat Simulator. Συνέβη τα πίσω χρόνια τα παλιά, στα πλαίσια του Gaming Μαραθώνιου για το Χαμόγελο του Παιδιού που διοργάνωνε -και ελπίζω να διοργανώνει ακόμη- ο Zok.

Για τους ψυχικά υγιείς συμφορουμίτες (εντάξει, για ξεκάρφωμα το γράφω) να αναφέρω πως μια αποστολή της πρωτότυπης Γίδας, αφορούσε έναν φοβερό κάγκουρα με κωλοφτιαγμένο Ιμπρέζα, που έκοβε βόλτες στα χωράφια και ήταν φαινομενικά άτρωτος. Όφειλες να επιστρατεύσεις ολόκληρη τη Γιδεινότητα (ΤΜ) σου, προκειμένου να αντιληφθείς το σωστό τρόπο εξουδετέρωσής του και το παιχνίδι σε αντάμειβε φυσικά πλουσιοπάροχα.

Φανταστείτε την τεράστια συγκίνηση και γονεϊκή μου περηφάνια, όταν η κόρη μου, 6.5 τώρα και μεγαλωμένη με Γιδορθόδοξο Ήθος και Αρχές, μου λέει 'Μπαμπάκα, κοίτα τί θα κάνω!' Σημειώνω πως καμιά κουβέντα δεν της έχω κάμει για την Καγκουρομαχία και ούτε της είχα επισημάνει ιδιαίτερα την παρουσία του μισητού Κάγκουρα στο Γκότ Σιμουλέιτορ Τρία. Όχι μόνο τον είχε μπανίσει που γύρναγε, αλλά του έστησε παγίδα σκαρφαλώνοντας σε γερανό και παίρνοντας τον έλεγχο σφαίρας κατεδάφισης.

Το Ιμπρέζα ανατινάχτηκε φαντασμαγορικά κι ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε στο καπιταλοσκυλοτσακισμένο μάγουλό μου. Αίμα μου, παιδί μου, κοριτσάρα μου.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ.

Ευχαριστώ που με ακούσατε, ναι, η ζακετούλα η όμορφη η λινή η λευκή από πίσω δένει, γιατί ρωτάτε;

Δείξε της τώρα και πως κρατούσες το γκέημπαντ τότε στο μαραθώνιο. Εικόνα που δεν θα σβηστεί ποτέ από το μυαλό.

Λοιπόν, έκλεισε ένας τεράστιος, τολμώ να πω, ειμαρμένος gaming κύκλος.

Οι παλαιότεροι μεγαμύστες (και οι δύο) ενδεχομένως θυμάστε την Ιστορική Καγκουρομαχία του Ποράτσο στο Ορθόδοξο Goat Simulator. Συνέβη τα πίσω χρόνια τα παλιά, στα πλαίσια του Gaming Μαραθώνιου για το Χαμόγελο του Παιδιού που διοργάνωνε -και ελπίζω να διοργανώνει ακόμη- ο Zok.

Για τους ψυχικά υγιείς συμφορουμίτες (εντάξει, για ξεκάρφωμα το γράφω) να αναφέρω πως μια αποστολή της πρωτότυπης Γίδας, αφορούσε έναν φοβερό κάγκουρα με κωλοφτιαγμένο Ιμπρέζα, που έκοβε βόλτες στα χωράφια και ήταν φαινομενικά άτρωτος. Όφειλες να επιστρατεύσεις ολόκληρη τη Γιδεινότητα (ΤΜ) σου, προκειμένου να αντιληφθείς το σωστό τρόπο εξουδετέρωσής του και το παιχνίδι σε αντάμειβε φυσικά πλουσιοπάροχα.

Φανταστείτε την τεράστια συγκίνηση και γονεϊκή μου περηφάνια, όταν η κόρη μου, 6.5 τώρα και μεγαλωμένη με Γιδορθόδοξο Ήθος και Αρχές, μου λέει 'Μπαμπάκα, κοίτα τί θα κάνω!' Σημειώνω πως καμιά κουβέντα δεν της έχω κάμει για την Καγκουρομαχία και ούτε της είχα επισημάνει ιδιαίτερα την παρουσία του μισητού Κάγκουρα στο Γκότ Σιμουλέιτορ Τρία. Όχι μόνο τον είχε μπανίσει που γύρναγε, αλλά του έστησε παγίδα σκαρφαλώνοντας σε γερανό και παίρνοντας τον έλεγχο σφαίρας κατεδάφισης.

Το Ιμπρέζα ανατινάχτηκε φαντασμαγορικά κι ένα δάκρυ συγκίνησης κύλησε στο καπιταλοσκυλοτσακισμένο μάγουλό μου. Αίμα μου, παιδί μου, κοριτσάρα μου.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ.

Ευχαριστώ που με ακούσατε, ναι, η ζακετούλα η όμορφη η λινή η λευκή από πίσω δένει, γιατί ρωτάτε;

Τσέκαρε τώρα, αν η κόρη σου είναι Benne Gesserit !!!!

Διαβάζω το "Heretics of Dune", αυτή την περίοδο και έχω επηρεαστεί κάπως!!!

Back