What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Modding Witcher 3

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Σερκ, στο V2 φοράει πέπλο; Σα να έχει πάθει κάτι το μαλλί, σα να λείπει. Δεν ξερω τι είναι. Είμαι και άσχετος από χρώματα κτλπ.<br></blockquote><br><br>Μια χαρά σχετικός είσαι και επειδή ασχολείσαι και εσύ με game development, το κατάλαβες αμέσως. Εγώ το κατάλαβα όταν μου ανέφερε ένας χρήστης ότι φαίνεται "thin". Ουσιαστικά το V2 χρησιμοποιεί τα materials της Triss (που ήταν λάθος μου) και το V3 χρησιμοποιεί τα materials της Vivienne (που είναι το σωστό) από όπου προέρχεται και το συγκεκριμένο hairstyle. Ουσιαστικά λείπει υλικό, το οποίο λόγω λάθος αντιστοιχίας δεν γίνεται rendered από τη game engine.<br><br>Το περίεργο είναι ότι καμιά 200+ προηγούμενα downloads και δεν βρέθηκε κανένας άλλος να αναφέρει το παραμικρό, ενώ και εγώ εμένα οπτικά δεν μου φαίνεται τόσο "λάθος" ή χάλια. Ίσα ίσα που το V3 μου δείχνει κάπως ψεύτικα φουσκωμένο...<br>
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Το 3 είναι όντως κάπως πιο ιδανικό, σα να λέμε ψεύτικο μαλλί. Από την άλλη και το αριστερό δεν το λες και τόσο φυσιολογικό. Μια ζωή είχα μακριά μαλλιά και επειδή δεν τα έχω και πολλά, μπορώ να σου πω ότι δεν υπάρχει αυτό το αραχνούφαντο που φαίνεται εκεί δεξιά στο διακοσμητικό.Συνηθως όταν έχεις λιγότερα μαλλιά και τα έχεις όλα μπροστά, αυτό το σημείο καλύπτεται, διαφορετικά έχεις κάποια κενά που αφήνουν οι τούφες. Άμα ψάξεις φωτογραφίες γυναικών από διάφορα πράγαμτα, ακόμη και πολιτικών ρε παιδί μου, θα το δεις.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Όσο συνεχίζει το πάσιβ αγκρέσιβ μοτίβο των αντικουοτεισιονς θα λαμβάνει και απαντήσεις ή κανονιές από το HMS Bounty που συναρμολόγησα από σκλήθρες του παιδότοπου που έπαιζα ως νήπιο. Πάντως επειδή μπήκε σοβαρό θέμα στο χορό, η αλήθεια είναι πως εγώ δεν θα εμποδίσω ποτέ την καλλιτεχνική έκφραση παρά θα γίνω πνευματικός πάτρωνας τούτων των δημιουργιών στερούμενος lateral thinking και tunnel vision.<br></blockquote><br><br><br>Ανταρσία του Μπάουντι;! Ταιριαστή αναλογία με την ελλειπή επιχειρηματολογία σου θα έλεγα! Γιατί πάλι δεν παραθέτεις αριθμητικά στοιχεία, πόσο είναι το πλοίο που συναρμολόγησες μόνος σου; Αστοιχείωτο σε βρίσκω, ενώ εγώ σε κάθε τι που έλεγες απαντούσα με αριθμούς. Γνωρίζω ότι τα νούμερα είναι σκληρά και κάποιοι που δεν ξέρουν από data value το περνούν για passive-aggressive. Δεν πειράζει όμως, σημασία έχει να μη μένουν οι χιλιομετρικές ανακρίβειες.<br><br><br>Έκανα ένα report προκειμένου τα άσχετα μηνύματα σου μαζί με τα δικά μου που δεν συνεισφέρουν τίποτα στο παρόν νήμα συνοδευόμενα από το lateral thinking και το tunnel vision που δεν έχεις, να αποχωρήσουν για άλλα, λιμνάζοντα νερά όπου θα "καούν και βυθιστούν ξανά" όπως το Μπάουντι που μόλις ανέφερες. Μπορεί να υπάρχουν και άνθρωποι που ενδιαφέρονται να διαβάζουν για μοδς από έναν άνθρωπο που δεν έχει παίξει το παιχνίδι. Δεν θέλουμε να παραπονεθούν ότι χαλάει η ροή της συζήτησης, σωστά;<br><br><br>Ο διάλογος είναι ανταλλαγή απόψεων και επιχειρημάτων, αλλά το χάλασες νωρίς με τα "αντικουοτεισιονς" που ξεκίνησες ΕΣΥ στο πόστ #175. Και απλά συνεχίζεις να προκαλείς, ενώ γίνεται προσπάθεια να επανέλθει το νήμα στο φυσιολογικό. Είναι φάση "oh the irony", αλλά όπως έγραψε ο Μποράτσο, πρέπει κάπως να καθαρίσει το πράγμα.<br><br><br><br>Υ.Σ. Θα συνεχίσω τη συζήτηση με Χρονό, όταν καθαρίσει λίγο το νήμα. Όχι πολύ όμως, τα υπόλοιπα μηνύματα, και δη των Βόρειου και Μπρους μια χαρά χαβαλέ είχαν και ταίριαζαν με το mood του νήματος.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
<blockquote><br>...<br></blockquote><br><br>Θα έλεγα να κοιτάξεις λιγάκι τα ποστς σου και το ύφος σου προς άλλα μέλη και διαχειριστές του φόρουμ, ποστ δηλαδή όπως το παραπάνω και το συνεχές passive-aggressive ύφος τους και την ροή που εσύ συνεχίζεις να καθορίζεις, όπως και τους προσωπικούς χαρακτηρισμούς που κάνεις.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Πετάγομαι σαν την τσουτσού για να σημειώσω πως απαιτείται τραγικά πολύς ελεύθερος χρόνος για τη συγγραφή κάποιων από τα ποστς που διάβασα σε αυτό το νήμα. Χρόνος που θα μπορούσε να επενδυθεί στην καλλιέργεια και περαιτέρω ανάπτυξη των lateral thinking και creativity δεξιοτήτων του καθενός, ή σε πιο πεζές απολαύσεις, όπως μια παγωμένη μπύρα στο μπαλκόνι καλοκαιριάτικα. Λέω εγώ τώρα.<br><br>Κατά τα λοιπά, ανεξαρτήτως του είδους καμήλας που εν τέλει ενδείκνυται για την εξόντωση των οχτρών, σίγουρα οι τελευταίοι θα έτρεμαν πολύ περισσότερο το συμπαθές μηρυκαστικό, αν δε θύμιζε χρωματικά και σε επίπεδο textures ταξί στη ΝΥ. Ειδικά εφόσον το mod λανσάρεται ως Realistic κι όχι Crazy Taxi Camel mod.<br><br>Στα των μαλλιών, στηρίζω V3, το V2 μου θυμίζει ΕΑΑΚίτισα μετά από συνέλευση σε κλειστό χώρο το καλοκαίρι ή τρανσού στα Κουφονήσια, ανάλογα.
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote><br>Πετάγομαι σαν την τσουτσού για να σημειώσω πως απαιτείται τραγικά πολύς ελεύθερος χρόνος για τη συγγραφή κάποιων από τα ποστς που διάβασα σε αυτό το νήμα.</blockquote><br><br>Δηλαδή πόσο ρε συ, 10 λεπτά; Μόνο δυσλεξικός θέλει παραπάνω για να γράψει 400 λέξεις, μεγαλύτερο post δεν θα βρεις εδώ. Στηρίζω το τρολάρισμα στον Σέρκαφο και τον οποιοδήποτε άλλο επί της αρχής, αλλά μας διαβάζουν και δεκατετράχρονα πλέον και καλό είναι να μην ενισχύουμε την εντύπωση που ήδη έχουν πως οτιδήποτε δεν χωράει σε ένα tweet είναι χαμένος χρόνος, είτε να το γράψεις είτε να το διαβάσεις.<br><br>
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
ΟΚ, δεχόμενος πως μιλάμε για 10, άντε 15 λεπτά αν συμπεριλάβεις και ένα α&#039; ψάξιμο σε παλαιότερα ποστς για αντιπαραβολή quotes, με 4 τέτοια ποστς (σε επίπεδο θεματολογίας, όχι έκτασης) έχεις δαπανήσει 40-60 λεπτά. 1 ώρα την ημέρα για συζητήσεις με το γάντι, τύπου βικτωριανής Αυλής, δεν ξέρω, μου φαίνεται μεγάλη σπατάλη. Και δεν είναι χαμένος χρόνος επειδή τα σχετικά ποστς δε χωράνε σε ένα τουίτ, αλλά επειδή είναι ατελέσφορα και δε βλέπω πως εξυπηρετούν οτιδήποτε άλλο, εκτός από την ικανοποίηση προσωπικής ματαιοδοξίας. Αλλά anyway, αυτό εξέλαβα, αυτό έγραψα, δεν έχω καμία πρόθεση να υπονομεύσω τη μελλοντική ικανότητα των 14χρονων να συνδιαλέγονται ολοκληρωμένα.<br><br>Θα προτιμούσα ωστόσο, από αυτή τη συζήτηση να κρατήσουν το αρχαίο ρητό "Don&#039;t be that guy. Never be that guy.".
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
<blockquote>δε βλέπω πως εξυπηρετούν οτιδήποτε άλλο, εκτός από την ικανοποίηση προσωπικής ματαιοδοξίας.</blockquote><br><br>Δεν υπάρχει ούτε ένα post σε αυτό το topic για το οποίο να μην ισχύει το ίδιο, μαζί με το παρόν φυσικά. Και το ίδιο ισχύει και για τα μισά post του ragequit από τη μέρα που δημιουργήθηκε μέχρι και σήμερα.<br><br>Εμένα πάλι μου φαίνεται πως μόνο χάσιμο χρόνου δεν είναι το να δουν τα δεκατετράχρονα πως είναι δυνατόν να διαφωνείς με κάποιον στο internet, ακόμα και να μην χωνεύεις κάποιον στο internet, και παρόλα αυτά η ατμόσφαιρα να θυμίζει βικτωριανή Αυλή και όχι χαβούζα τοξικών αποβλήτων. Είναι πολύ πιο σημαντικό από το να τους πούνε κάποιοι πεφωτισμένοι ποιοι να είναι...<br><br>EDIT: Δες που πήρα το well-being των δεκατετράχρονων ζεστά, εγώ που δεν το ήθελα ως μέτρο του τι μπορώ να γράψω πού σε αυτό το forum... είμαι καταθλιπτικά ευπροσάρμοστος  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" />.
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,942
Υπάρχει και η δυνατότητα συζήτησης/διαφωνιάς με ευθύ, καθαρό, ειλικρινή κι άμεσο τρόπο, χωρίς την ανάγκη φαινομενικής ευγένειας ή φρασεολογίας λιμανιού.<br><br>Η τελευταία σου πρόταση όμως με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Κι ας μη θεωρώ πως μια, υποκειμενικά, "χιουμοριστική" προτροπή μπορεί να εκληφθεί ως χειραφέτηση, για να δικαιολογεί μια τέτοια ερμηνεία, το πνεύμα της μου φαίνεται πολύ λογικό.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Αυτό το θρεντ είναι καλύτερο από τα μανιτάρια
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Κύριοι, ειρήνη υμίν.<br>Όσο και να απολαμβάνω το επίπεδο της διένεξής σας, το βρίσκω άσκοπο. Εσείς βέβαια ξέρετε καλύτερα.<br><br>Τώρα, Σερκ αναφορικά με το θέμα του θρέντ και τα posts σου, επέτρεψε μου να σχολιάσω και εγώ:<br><br>Το μαλλί της Triss στην v3 είναι σαφώς καλύτερο, καθώς το "αραχνοΰφαντο" της v2 δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό, ούτε καν σουρεαλιστικό, θα έλεγα.<br><br>Το χρώμα της καμήλας είναι πολύ κίτρινο αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η υφή. Πρέπει να μοιάζει περισσότερο σε "μαλλί". Πιστεύω πως χρειάζονται μερικά layers, για να προσθέσουν σκιές κυρίως (αλλά και για να προσθέσουν randomness στο κορμί της καμήλας).<br><br>Chrono αυτό το θρέντ είναι όντως καλύτερο από τα μανιτάρια, μην σου πω καλύτερο και από τις μελιτζάνες!<br><br>Σερκ, αν και έχω καιρό να πιάσω το Witcher, όταν με το καλό αποφασίσω να παίξω τα DLC, θα τιμήσω τα mods σου  :thumbsup:
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,664
<blockquote><br>Στα των μαλλιών, στηρίζω V3, το V2 μου θυμίζει ΕΑΑΚίτισα μετά από συνέλευση σε κλειστό χώρο το καλοκαίρι ή τρανσού στα Κουφονήσια, ανάλογα.<br></blockquote><br><br>Σε πάω ρε μητσακο, γιατί είσαι άνθρωπος μερακλής.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ρε, πόσο καιρό έχετε να βρέξετε το κανταΐφι?  <img src="/irritated.gif" width="" height="" alt=":/" title=":/" class="bbcode_smiley" /><br><br>[youtube]hc-kDby6ALE[/youtube]
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
lol, 3 days after....<br><br><br>Που λέτε, έφτασα αισίως την καμήλα στην 3η έκδοση ακόμα πιο ρεαλιστική, αφού πλέον διαθέτει βελτιωμένο χρώμα (από φτηνιάρικη κίτρινη μουστάρδα πλέον μοιάζει σε premium Dijon μουστάρδα) και φυσικά αποκλειστικά camel-friendly accessories από το ομώνυμο κατάστημα:<br><br><img src="http://i.imgur.com/HmQFKUp.png" alt="HmQFKUp.png" class="bbcode_img" /><br><br>Σημαντική λεπτομέρεια που οφείλει να τονιστεί, η ύπαρξη χειροποίητου υφαντού στη σέλα με το Wolf school σύμβολο (για να ενισχύσει το lore-friendliness) και που είναι δημιουργία της Yennefer η οποία έμαθε βελονάκι όταν βαρέθηκε να κάθεται όλη μέρα...  :lol:<br><br><img src="http://i.imgur.com/qMEnGys.png" alt="qMEnGys.png" class="bbcode_img" />
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,798
Εν τω μεταξύ, σε μια άλλη γωνιά του πλανήτη...<br><br>https://www.youtube.com/watch?v=IqRMjXnsY5c<br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
τι να μας πει το γατί?<br>ολο τοιχους και τουβλα...<br>δεν ειδα ουτε μία γκαμηλα στα δεκα λεφτά.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,798
<blockquote>ολο τοιχους και τουβλα...</blockquote><br><br><span class="bbcode_spoiler"><img src="https://i.ytimg.com/vi/EqCiUiIOzUw/hqdefault.jpg" alt="hqdefault.jpg" class="bbcode_img" /></span>
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Σωστός μερακλής ο Μπρους... :lol:<br><br>Εδώ δείτε τι μπορείτε να κάνετε με μια καμήλα:<br><br><img src="http://i.imgur.com/3MiMo4G.png" alt="3MiMo4G.png" class="bbcode_img" /><br><br>Όλη η Velen και Novigrad μια απέραντη έρημος για να ζήσετε το post-apocalyptic όνειρο καλύτερα από το Fallout4!!!  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br><br><span class="bbcode_spoiler">Βέβαια ο συγκεκριμένος που ρετουσάρει "τοίχους και τούβλα" έχει λάβει μια GTX980Ti από διαγωνισμό της Nvidia στην αρχή της κυκλοφορίας του παιχνιδιού με μια δουλειά με 5 textures! Αυτά χάνει κανείς άμα ξεκινάει να παίζει τελευταίος το παιχνίδι  :rofl2: </span><br><br><br>Το είχε κάνει παλαιότερα ο Γάιος και είχε δώσει μια λίστα με mods για το Witcher3, άμα δεν βαριέστε και έχετε δοκιμάσει και εσείς κανένα μοδ μην διστάζετε, γράψτε αυτά που προτείνετε!
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Σύντομα (αυτό είναι σχετικό), θα ολοκληρωθεί άλλο ένα mod!<br><br>Αυτή τη φορά σκοπός η βελτίωση της Grandmaster Wolf Armor. Ένα μικρό teaser:<br><img src="http://i.imgur.com/i2QvsDZ.png" alt="i2QvsDZ.png" class="bbcode_img" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,271
Δεν την εχω πάρει ακόμη, αλλά έχω την εντύπωση ότι του χάλασες το κωλαράκι <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 
Top Bottom