What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Modding Witcher 3

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,438
Επιμένω και πάλι, ότι πρέπει να το δεις ως έχει, για να το κρίνεις σωστά. Καλώς ή κακώς, αυτήν την παλέτα διάλεξαν οι δημιουργοί (και δεν νομίζω να στέκει αυτό το περί τσιρλίπιπι θα πάθουν οι κάζουαλς, σε παιχνίδι που γίνεται το έλα να δεις από sex και βία), και τουλάχιστον για το πρώτο playthrough δες το ως έχει. Δεν είναι και Ravenloft τα Βόρεια Βασίλεια, να είναι μες την κατάθλιψη, και δεν περνάει μόνο μέσα από την παλέτα η σκοτεινιά.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,816
man mu, witcher πας να παίξεις, όχι stalker για να θες ξέπλυμένα χρώματα και σκουριά.<br><br><blockquote>Για να απλουστεύσουμε τα πράγματα, συνέκρινε την αποπάνω εικόνα, με το Witcher1</blockquote><br>Σύγκρινε το με το Witcher 2.  :7thGuest:
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,293
Κερκαφε, παιχτο σε deathmarch και δεν θα σε νοιάξει το χρώμα. Θα φοβάσαι να μπεις στο δάσος μέχρι να τουμπανιάσεις. Θα βλέπεις λέσενς και θα τρέχεις σαν κότα
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Σιγά μην το παίξω σε deathmarch βρε Χρόνο! Και αυτό εύκολα βγαίνει σύμφωνα με πιο hardcore τύπους από εμένα. Σε hard θα το παίξω με μοδ όπου οι εχθροί θα έχουν περισσότερο stamina και έτσι θα είναι ρεαλιστικά πιο δύσκολη και τακτική η μάχη, από το να είναι damage sponges οι εχθροί και εσύ να έχεις handicap στις επιθέσεις σου.<br><br><br>Φίλοι Adhan, vtheofilis, συζήτηση κάνουμε μην αρχίσουμε τους διωγμούς πλιζ...Για μένα τα Witcher είναι τα Stalker του fantasy RPG genre και από τα προηγούμενα παιχνίδια η εικόνα που έχει εντυπωθεί στο μυαλό μου είναι πως ναι, ειδικά τα Βόρεια Βασίλεια είναι μέσα στην κατάθλιψη και στη σήψη, ή έστω μέσα σε μια γενικευμένη μουντίλα. Δεν είναι ότι εγώ είμαι emo (που δεν είναι καθόλου κακό), αλλά να είναι παντού η φάση Toussaint (όπου εκεί το ίδιο το παιχνίδι δικαιολογεί τη fairytale φάση), εμένα μου χαλάει το περιζήτητο immersion και δεν ανταποκρίνεται σε όσα αναφέρουν ότι συμβαίνουν τα ίδια τα παιχνίδια. <br><br><br><br>Βλέποντας την εικόνα που έβαλα προηγουμένως, όσοι έχετε παίξει το παιχνίδι, αρνείστε ότι έτσι αποκτάει πολύ περισσότερη ατμόσφαιρα;
 

renivid anul

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 14, 2012
Messages
238
Εδώ που τα λέμε την ατμόσφαιρα του πρώτου παιχνιδιού ούτε που την πλησιάζει το 3.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,293
<blockquote><br>Σιγά μην το παίξω σε deathmarch βρε Χρόνο! Και αυτό εύκολα βγαίνει σύμφωνα με πιο hardcore τύπους από εμένα. Σε hard θα το παίξω με μοδ όπου οι εχθροί θα έχουν περισσότερο stamina και έτσι θα είναι ρεαλιστικά πιο δύσκολη και τακτική η μάχη, από το να είναι damage sponges οι εχθροί και εσύ να έχεις handicap στις επιθέσεις σου.<br><br><br>Φίλοι Adhan, vtheofilis, συζήτηση κάνουμε μην αρχίσουμε τους διωγμούς πλιζ...Για μένα τα Witcher είναι τα Stalker του fantasy RPG genre και από τα προηγούμενα παιχνίδια η εικόνα που έχει εντυπωθεί στο μυαλό μου είναι πως ναι, ειδικά τα Βόρεια Βασίλεια είναι μέσα στην κατάθλιψη και στη σήψη, ή έστω μέσα σε μια γενικευμένη μουντίλα. Δεν είναι ότι εγώ είμαι emo (που δεν είναι καθόλου κακό), αλλά να είναι παντού η φάση Toussaint (όπου εκεί το ίδιο το παιχνίδι δικαιολογεί τη fairytale φάση), εμένα μου χαλάει το περιζήτητο immersion και δεν ανταποκρίνεται σε όσα αναφέρουν ότι συμβαίνουν τα ίδια τα παιχνίδια. <br><br><br><br>Βλέποντας την εικόνα που έβαλα προηγουμένως, όσοι έχετε παίξει το παιχνίδι, αρνείστε ότι έτσι αποκτάει πολύ περισσότερη ατμόσφαιρα;<br></blockquote><br><br>Τα παιδιά του κόντεξ θα λες λογικά <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> Κοίτα, μετά είναι σαφώς πιο εύκολο, αλλά και πάλι λογικό δεν είναι; Στην αρχή το κουεν είναι σπίρτο και μετά φλογοβόλο  :pP :cool:
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,438
Κέρκαφε, δεν είπα να σε βάλουμε στην πυρά γιατί θες "σκοτεινή" ατμόσφαιρα (ξαναλέω, δεν την φτιάχνεις με τα χρώματα μόνο). Παίξε όμως πρώτα το παιχνίδι, δεν μιλάμε για μια στατική εικόνα, ούτε για ταινία, μιλάμε για κάτι διαδραστικό.<br><br>Όσον αφορά το 1 και το 2, αναλόγως την τοποθεσία θα πω Revinid Anul.<br><br>A, και όσον αφορά την δυσκολία, θα έλεγα βάλε Normal χωρίς mods. Άλλο το εύκολο και το δύσκολο για τον καθένα από εμάς, και παίζει και το σύστημα ρόλο.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
<blockquote><br>Όσον αφορά το 1 και το 2, αναλόγως την τοποθεσία θα πω Revinid Anul.<br></blockquote><br><br>Ακριβώς αυτό βασικά. Σκεφτείτε απλά το 4ο chapter του 1ου. Και στα βιβλία btw, το ίδιο συμβαίνει. Αλλιώς φαντάζεσαι την Kaer Morhen, αλλιώς το Toussaint κι αλλιώς το Brokilon π.χ.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>Κέρκαφε, δεν είπα να σε βάλουμε στην πυρά γιατί θες "σκοτεινή" ατμόσφαιρα (ξαναλέω, δεν την φτιάχνεις με τα χρώματα μόνο). Παίξε όμως πρώτα το παιχνίδι, δεν μιλάμε για μια στατική εικόνα, ούτε για ταινία, μιλάμε για κάτι διαδραστικό.<br><br>Όσον αφορά το 1 και το 2, αναλόγως την τοποθεσία θα πω Revinid Anul.<br><br>A, και όσον αφορά την δυσκολία, θα έλεγα βάλε Normal χωρίς mods. Άλλο το εύκολο και το δύσκολο για τον καθένα από εμάς, και παίζει και το σύστημα ρόλο.<br></blockquote><br><br><br>Αφού "εικόνα είναι όλα" πως θα μπορέσω να το "ευχαριστηθώ" εάν δεν ανταποκρίνεται η εικόνα που έχω στο μυαλό μου με την εικόνα που αντικρίζω; Θα το παίζω με κλειστά μάτια;! Μέτριο αστείο, το καταλαβαίνω.... :silly: :silly:<br><br>Το παιχνίδι καθότι Witcher σεναριακά τουλάχιστον θα δημιουργεί φαντάζομαι την ίδια ατμόσφαιρα με τα προηγούμενα, αλλά αυτή δεν συνάδει οπτικά με την υφιστάμενη χρωματική παλέτα όπως την έχω δει έως τώρα. Γιατί παρότι δεν το έχω παίξει πάνω από 4 λεπτά, έχω δει αρκετά βίντεο για να έχω μια συγκριτική εικόνα. Αυτό που προσπαθώ λοιπόν είναι να της δώσω ένα μικρό σπρωξιματάκι προς τη σωστή (imo) κατεύθυνση και να αφαιρεθεί, αν μη τι άλλο, το ενοχλητικό πανταχόθεν κιτρινοπορτοκαλί φίλτρο. <br><br>Παρόμοια αισθητική καζουαλοποίηση έχει υποστεί και ο Geralt ανάμεσα στα παιχνίδια. Αυτό το έλυσα τσακ μπαμ ευτυχώς γιατί δεν χρειάστηκε να φτιάξω κάτι από την αρχή. Από ότι διαπίστωσα πολλοί άλλοι είχαν τον ίδιο προβληματισμό με εμένα οπότε αυτό που έκανα εγώ ήταν να συνδυάσω 7(!) διαφορετικά mods για να φτιάξω ένα καινούργιο που θα πετυχαίνει ένα "σωστότερο" αποτέλεσμα. Όταν ολοκληρώσω τις δοκιμές θα ανεβάσω 2 συγκριτικές φωτό.<br><br><br>Είμαι αιρετικός που θέλω το παιχνίδι να μοιάσει στα προηγούμενα; :pope:
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Και για του λόγου το αληθές: Πρώτο συγκριτικό με εικόνες αφορά τον Γεράλδιο (θεωρώ οριστική πλέον τη μετατροπή)<br><br><span style="color:red"><u><b>Το vanilla πριν</b></u></span><br><br><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Modding/Before_zpsqxuwq4xe.png" alt="Before_zpsqxuwq4xe.png" class="bbcode_img" /><br><br><span style="color:red"><u><b>Το modded μετά</b></u></span><br><br><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Modding/After_zps50vzkoom.jpg" alt="After_zps50vzkoom.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><br>Όλες οι γραφικές ρυθμίσεις και το gamme είναι κοινά και στις 2 εικόνες. Στη 2η περίπτωση έχουμε ένα αποτέλεσμα που προκύπτει από 7 διαφορετικά mod και που νομίζω είναι πιο κοντά στο lore (περιλαμβάνει μέχρι και striga scar στο λαιμό που δεν φαίνεται) αλλά και στην εικόνα του Geralt από τα προηγούμενα παιχνίδια. Τα μαλλιά έχουν ασπρίσει όπως και τα φρύδια, τα μάτια είναι κίτρινα και περισσότερο αντανακλαστικά, η γενειάδα έχει λευκότερο χρώμα, η έκφραση έχει σκληρύνει ενώ και η απόχρωση του προσώπου είναι πλέον ωχρή. O ορισμός δηλαδή του White Wolf!<br><br><br>Επίσης, τα hairworks στα μαλλιά έχουν απενεργοποιηθεί και υπάρχουν μόνο στη γενειάδα διότι το κούρεμα που βλέπετε στη 2η φωτογραφία (και είχε εμφανιστεί σε ένα από τα πρώτα τρέιλερ του παιχνιδιού, το περίφημο "The Trail") βρέθηκε ημιτελές στα αρχεία του παιχνιδιού, υπάρχει μόνο σε non-Hairworks εκδοχή και αντικαθιστά το συγκεκριμένο hairstyle. Η υπόλοιπη οπτική διαφορά, οφείλεται στο "medieval-style" reshade που έφτιαξα.<br><br><br>Σόρι για την εκτενή ανάλυση, αλλά αυτό ήταν τον 2ο πιο εύκολο που έχω κάνει μέχρι στιγμής στη W3 modding σκηνή και πήρε 2 μέρες "ελεύθερου χρόνου"...!<br><br><br><br>Φυσικά, θα ήθελα πολύ να ακούσω την άποψη σας για τη συγκεκριμένη αλλαγή. Όχι τόσο άμα "αξίζει" το χρόνο που αφιερώνω, έχω εξάλλου και εγώ τα βίτσια μου και όχι μόνο ο Mr Grey <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> , όσο κατά πόσο η μετέπειτα κατάσταση δικαιολογεί την αρχική.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Είναι λίγο κλισέ και κρύο πια, αλλά είναι σα να φωνάζει για λεζάντες Γκέραλτ με ΠΑΣΟΚ, Γκέραλτ με ΣΥΡΙΖΑ. Καλό το αποτέλεσμα, πολύ πιο κοντά στην ατμόσφαιρα του πρώτου.
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,293
Τα μοντς κατά πόσο επηρρεάζουν την απόδοση του παιχνιδιού; Με ενδιαφέρει πολύ να το σκοτεινιάσω κι εγώ λιγο για το δεύτερο πέρασμα.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Στο μυαλό μου είσαι grotenfrod, αλλά ήταν αργά και ήμουν και κουρασμένος, οπότε βαριόμουν να στήσω τις σωστές ΠΑΣΟΚ/ΣΥΡΙΖΑ λεζάντες. Αυτό ήταν και το ζητούμενο για να το κάνω όλο αυτό, να μοιάσει περισσότερο στα προηγούμενα. <br><br><br>@Χρονό, τα 2 συγκεκριμένα, δηλαδή το Geralt mod και το σκοτεινό Reshade μου, δεν κοστίζουν καθόλου σε FPS. Υπάρχουν βέβαια πολλά άλλα mods που το καθένα ξεχωριστά κόβει 5-10-15 fps γιατί είναι πιο βαριά αφού είτε προσθέτουν textures υψηλότερης ανάλυσης (όπως το HD project, Novigrad 2), είτε έξτρα αντικείμενα (πχ το NPC scabbards mod) ή ακόμα και άλλα πιο βαριά reshades από το δικό μου που προσθέτουν τα δικά τους έξτρα εφέ όπως ΑΟ, 2 stage bloom, gaussian DOF κτλ κτλ. Πράγματα που προσωπική μου διαπίστωση είναι ότι δεν κάνουν κάποια ουσιώδη διαφορά ειδικά όταν κινείσαι. Άμα κάποιος έχει πολύ δυνατό μηχάνημα σίγουρα μπορεί να τα εκτιμήσει, κυρίως όμως στατικά, οπότε εγώ προτιμώ να μην θυσιάσω fps για καλύτερα textures σε κορμούς δέντρων από κοντινή απόσταση.<br><br>Άμα ενδιαφέρεσαι, μπορώ να σου στείλω και τα 2 για να τα δοκιμάσεις και εσύ. Δεν θα σου δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα και ούτε χρειάζεται για τα συγκεκριμένα να ξαναρχίσεις από την αρχή το παιχνίδι, ενώ είναι και πολύ εύκολα στην εγκατάσταση/χρήση. Απλά θα ήθελα να τραβήξεις και μερικά screenshots άμα τα χρησιμοποιήσεις έτσι ώστε να έχω εικόνες να δείξω από διαφορετικά μέρη και φωτισμούς, όταν τα ανεβάσω στο nexus.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
σερκ, οταν γινεις διασημος, μην ξεχασεις τις ριζες σου. μεινε ταπεινος, ωστοσο πρωτοπορος και μεγαλοπρεπης και να θυμασαι παντα το ρεηκουι της καρδιας σου.<br>ριξε διαφημιση γερή.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>σερκ, οταν γινεις διασημος, μην ξεχασεις τις ριζες σου. μεινε ταπεινος, ωστοσο πρωτοπορος και μεγαλοπρεπης και να θυμασαι παντα το ρεηκουι της καρδιας σου.<br>ριξε διαφημιση γερή.<br></blockquote><br><br><br>Χεχεχεχε, ας κάνω πρώτα ένα σωστό hair recolor στην Triss και βλέπουμε. Η χθεσινή μου απόπειρα κατέληξε κάπως έτσι: <br><br><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Modding/acc7c06f-1a01-4002-be17-a31dcdb7459a_zpsbntcotbb.png" alt="acc7c06f-1a01-4002-be17-a31dcdb7459a_zpsbntcotbb.png" class="bbcode_img" /><br><br>Το πρόσωπο άλλαξε περισσότερο από to μαλλί!  Κάπου εκεί έκανα ragequit and called it a day :silly: :silly: :silly:<br><br><br><br>Το άλλο πάντως συνεργατικό mod project που είχα αναφέρει, πάει πολύ καλύτερα. Ορίστε και ένα teaser για να δείτε πως θα μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τους δευτερεύοντες χαρακτήρες όπως δεν το ενσωμάτωσε η ίδια η CDP !!!<br><br><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Modding/PRE-RC1_zpsugukvu6p.gif" alt="PRE-RC1_zpsugukvu6p.gif" class="bbcode_img" /><br><br>Εγώ προσωπικά δεν είμαι τόσο της φάσης Lannister (<u>αν και Geralt-Ciri δεν έχουν καμία συγγένεια μεταξύ τους, για να είμαστε politically correct</u>), αλλά όταν έρχεσαι με 2 χρόνια καθυστέρηση σε ένα παιχνίδι, δεν μπορείς να επιλέξεις τους συνεργάτες σου. Ωστόσο δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι σίγουρος ότι πολλοί εκεί έξω θα το κατεβάσουν όταν το δουν αυτό και τα υπόλοιπα custom scene interactions!!!  <br><br>Θα λάβει μια μικρή δόση Bioware/Skurimποιησης το Witcher3!!!  :pP :pP :pP
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,435
<blockquote><img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/Modding/acc7c06f-1a01-4002-be17-a31dcdb7459a_zpsbntcotbb.png" alt="acc7c06f-1a01-4002-be17-a31dcdb7459a_zpsbntcotbb.png" class="bbcode_img" /></blockquote><br><br>Still fapworthy.<br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ίνσεστ!! ίνσεστ!!<br>φερτε δαυλιά και πυρσους. καψτε τον σερκ και τους αμαρτωλους φιλους του!<br><br>ωστοσο να παραδεχτω οτι ηρθα και φτιαστηκα λιγο. καλοφτιαγμενο, περιπαθες, ψιλορομαντικο και με μια εσανς εκφυλοσυνης.<br>ευγε.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
<blockquote><br>ίνσεστ!! ίνσεστ!!<br>φερτε δαυλιά και πυρσους. καψτε τον σερκ και τους αμαρτωλους φιλους του!<br><br>ωστοσο να παραδεχτω οτι ηρθα και φτιαστηκα λιγο. καλοφτιαγμενο, περιπαθες, ψιλορομαντικο και με μια εσανς εκφυλοσυνης.<br>ευγε.<br></blockquote><br><br><br>Θενκς! Προσωπικά προτιμάω καμιά Τρις ή Γιενεφερ αλλά Γεράλδιος είναι αυτός και πάει με το sex lore του ότι είναι θηλυκό και κινείται...  :blush1: :silly: <br><br>Να τονίσω ξανά ότι όλο αυτό γίνεται με εργαλεία που δεν έδωσε η ίδια η CDP, αλλά έφτιαξαν οι players, ενώ άλλοι πιο αξιόλογοι modders παράτησαν το modding του W3 και φτιάχνουν story mods μετά την πλοκή του 3ου παιχνιδιού βασισμένα όμως στη μηχανή του 2ου! Δεν πρόκειται να κάνω άλλα spoilers όμως για αυτό το mod μέχρι να προχωρήσει αρκετά. <br><br>Αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνετε ήδη τι έχει να επακολουθήσει, ξεκίνησε ο λαός ήδη να ζητάει kissing scenes, σε λίγο (ή λίγο αργότερα) θα ζητήσουν και "romance" scenes σαν του 2ου ή την επιστροφή των νυμφομανών succubι! Χαβαλέ θα έχει η φάση... :pP
 

hypersyntelikos

Hobgoblin Captain
Joined
Apr 8, 2017
Messages
245
<img src="http://i.imgur.com/wzFFUHB.jpg" alt="wzFFUHB.jpg" class="bbcode_img" /><br><br>Πέρα απο την πλάκα, θέλω να κάνω ένα TW3 run με mods κάποια στιγμή και η συνεισφορά του ερίτιμου Cercaphus είναι πολύ ψηλά στα υπ&#039;όψιν.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,555
Ρε παιδιά τα free dlc τα κάνουμε όλα εγκατάσταση? Ειδικα αναφέρομαι στα εναλλακτικά ρούχα για Triss & Yennefer
 
Top Bottom