MONSTER HUNTER WILDS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Μπαίνοντας στον κόσμο των θηρευτών τεράτων της Capcom ως εντελώς αδαής ήταν μία αρκετά δύσκολη αλλά και ζείδωρος διαδικασία. Το Monster Hunter Wilds (MHW) ως συνέχεια της πετυχημένης σειράς Monster Hunter έχει χτίσει πάνω σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις και ως εκ τούτου κάποιος που δεν είχε καμία επαφή ήταν αναμενόμενο να πελαγώσει. Αυτό το …

See full article...

Εξαιρετικό review Νορθ. Είναι ένα παιχνίδι που περίμενα με ανυπομονησία και ίσως και το μοναδικό που έχω προ-αγοράσει όλα αυτά τα χρόνια! Εκτός απ' τα FM φυσικά, δυσκολεύομαι να σκεφτώ κάποιο άλλο! Τα όποια τεχνικά ζητήματα θεωρώ ότι θα στρώσουν με τον καιρό και με μελλοντικά patches. Ευτυχώς προσωπικά έχω βρει ένα sweet spot για την 3060 μου και απολαμβάνω απροβλημάτιστα την εμπειρία κάθε κυνηγιού, χωρίς crashes (φτου, φτου μη το ματιάσω), με ελάχιστα framedrops σε περιπτώσεις όμως που γίνεται πανικός στην οθόνη μου,

Ξεκίνησαν και τα events πριν 3 μέρες. Συμφορουμίτες χάντερς κιλλ εμ ολ! Για το balance βεβαίως, βεβαίως!

Μα τι ωραίο ανάγνωσμα ήταν αυτό!! Μπραβίσιμο. Έχω να λιώσω σε ΜΗ από το 3 στο wiiu, όταν υπήρχε πολύ μεγαλύτερη άνεση χρόνου και τα ΜΗ είναι χρονοβόρα παιχνίδια. Πόσο διήρκεσε το main quest του; Αν και σε περίπτωση που ασχοληθώ ξανά με το σπορ θα τιμήσω πρώτα το wilds, λόγω τιμής (sic).

Αναλόγως πόσο γρήγορα μπορείς να ξεπαστρέψεις τα τέρατα μπορεί να φτάσει και μέχρι τις 20 ώρες (έχω προχωρήσει αρκετά, αλλά λόγω info embargo δεν μπορούσα να παρουσιάσω περισσότερα όταν αποκτάει "ζουμί").

Coup de grace και coup de crash.
Ευγε, 10/10

Καλά κατάλαβα ότι μια μάχη κρατάει και 15 λεπτά? Καλά ρε παιδιά, αντέχεται τόση ώρα στην τσίτα?
Και στα άγια TB οι μάχες μπορεί να κρατάνε και πάνω από ώρα, ειδικά οι καλές, αλλά δεν είμαστε σε κατάσταση να χτυπάνε 120 παλμοί για τόση ώρα. Είμαστε μεγάλο άνθρωποι, θα πάθετε και τίποτα

Είναι πολύ πιο βατό από τα Dark Souls και όμοια, δεν ένιωσα ποτέ αυτό το τσίτα στρες

Καλά κατάλαβα ότι μια μάχη κρατάει και 15 λεπτά? Καλά ρε παιδιά, αντέχεται τόση ώρα στην τσίτα?
Και στα άγια TB οι μάχες μπορεί να κρατάνε και πάνω από ώρα, ειδικά οι καλές, αλλά δεν είμαστε σε κατάσταση να χτυπάνε 120 παλμοί για τόση ώρα. Είμαστε μεγάλο άνθρωποι, θα πάθετε και τίποτα

Μπορεί και παραπάνω αλλά δεν είσαι στην τσίτα όλη αυτήν την ώρα καθώς το τέρας μετά από κάμποσο ξύλο, την κοπανάει και μεταφέρει τη μάχη σε άλλο σημείο του χάρτη, γεγονός που σου επιτρέπει να ανασκουμπωθείς. Πάντως θα συμφωνήσω με τον Νορθ στο ότι, αν και γενικά η δυσκολία εξαρτάται και από το πως το παίζει ο καθένας (χρήση Seikret, Palico, SOS flare), το παιχνίδι είναι αρκετά βατό.

Ανακοινώθηκε το πρώτο update του τίτλου με την προσθήκη 3 τεράτων για να σφάξουμε ανελέητα (Mizutsune, Zoh Shia, Arch-tempered Rey Dau), arena quests, το Grand Hub όπου θα περνάμε υπέροχα παίζοντας διάφορα mini games με άλλους παίκτες και άλλα διάφορα!

tu_1_en-uk.png

Να ρε γιατί ψάχνουμε τα πάντα (απ' το worlds) και δεν τα βρίσκουμε, γιατί κυκλοφόρησε μισό το παιχνίδι
κλασικά πράματς δηλαδή

To Hub και οι Arena Quests είναι το μισό παιχνίδι?! Υπερβολικό σε βρίσκω!

Καλά και άλλα λείπουν.
Αλλά με ενημερώσανε ότι και στο worlds ένα ένα τα βάζανε

Τι?! Όλα μαζί να πάθουμε τίποτα!? Λίγα, λίγα πρέπει για να χουμε να περιμένουμε! Ξέρουν τι κάνουν! Κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί το παζλ!

Τι καλύτερο από το να χεις μπει Wilds για να χαλαρώσεις, σρεντερικά, σφάζοντας ό,τι αναπνέει και τελικά να καταλήγεις να απολαμβάνεις το ποτάκι σου στο hub ακούγοντας την ντίβα! Ελπίζω σε μελλοντικά updates να προσθέσουν κι άλλα τραγούδια!
Απολαύστε υπεύθυνα...

Back