Και γενικά ρε παιδί μου, είναι πιο εύκολο για μένα να μου να μου πεις "Πάρε νέους διαλόγους, πάρε νέα cinematics, αντικείμενα, questlines, γράψιμο, 30 ώρες gameplay" και δώκε μου τόσα, παρά να μου πεις "Ψιτ, είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΝ ΣΚΑΕΙ ΜΕ ΠΑΡΕΟ, ΣΚΑΣΕ 30 ΕΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΟ".
Δηλαδή ας πούμε τα στάζεις για διακοσμητικό artwork. Αν βέβαια έχεις επενδύσει στον τίτλο και το ζεις το πράγμα και είσαι όλη μέρα στα λόμπι, εντάξει, ας πούμε ότι χαίρεσαι την επένδυση. Προσωπικά θα χτυπήσω το Kombat Pack σε κανένα -80% sale, γιατί ναι μεν γουστέρνω ξυλίκια, αλλά όχι τόσο ώστε να πληρώσω πάνω από τα 20Ε που πήρα το Χ στον Κινγκουίνο.
Αντίθετα, έσκασα τα 25Ε για το Expansion του Γουίτσορα την πρώτη μέρα που άνοιξαν οι προπαραγγελίες γιατί γνωρίζω πως θα το λιώσω, θα το ξεζουμίσω κανονικά. Εκεί δηλαδής, η επένδυσή μου έχει να πιάσει τόπο φούλ. Υποθέτω στην τελική θέμα προτίμησης είναι, να 'ναι καλά τα sales που μας επιτρέπουν να πληρώνουμε το κάθε παιχνίδι ανάλογα με το πόσο πολύ το θέλουμε.